Kız İsteme Nasıl Olur? Kız İsteme Merasiminde Neler Yapılır?
Kız İsteme Nasıl Olur? Kız İsteme Merasiminde Neler Yapılır? Geleneksel olan durumlardan biri de kız istemedir. Çiftler birbirlerini beğendiklerinde ve evlenmeye karar verdiklerinde kız istemeye gider. Kız istemenin nasıl olduğu ve nasıl yapılacağı merak ediliyor. Kız isteme merasimlerinde neler yapıldığı da araştırılan bir diğer konudur. Kız isteme nasıl olur? Kız isteme merasiminde neler yapılır? Kız isteme konusuyla alakalı detayları derledik.
30.05.2021 Eğitim
Merasim Eş Anlamlısı Nedir? Merasim Kelimesinin Eş Enlamı Olan Sözcükler
Merasim Eş Anlamlısı Nedir? Merasim Kelimesinin Eş Enlamı Olan Sözcükler Merasim daha çok resmi yapılan işlemler konusunda ele alınan bir kelimedir. Bu kelime ile beraber ayrıca eş anlamlı sözcüğünü öğrenerek aynı anlam üzerinden kullanabilirsiniz. Merasim eş anlamlısı nedir? Merasim kelimesinin eş anlamı olan sözcükler.
Düğün salonları açılıyor mu? Nikahlar nasıl olacak, düğünler serbest mi?
Düğün salonları açılıyor mu? Nikahlar nasıl olacak, düğünler serbest mi? Düğün ve nikah salonları için son dakika gelişmeleri araştırılıyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mart Kabine toplantısının ardından kısıtlamalara ilişkin detayları paylaştı ve normalleşme sürecine geçecek illeri belirtti. Evlilik planı yapan gençler 'düğün salonları açılıyor mu, ne zaman açılacak?' sorularını aratıyor. Peki, nikahlar iptal mi, nasıl olacak?
1.03.2021 Gündem
Koronavirüs bunu da yaptırdı, online kız isteme merasimi
Koronavirüs bunu da yaptırdı, online kız isteme merasimi Çankırı’da yaşayan Özel ve Özkan aileleri, korona virüs salgını nedeniyle tedbirlere uyarak kız isteme merasimini çevrimiçi platformda gerçekleştirdi.
20.12.2020 Yaşam
Herkes bunu merak ediyor! Düğünlerde takı takılacak mı?
Herkes bunu merak ediyor! Düğünlerde takı takılacak mı? Corona virüs sebebiyle kapatılan düğün salonları 1 Temmuz itibarıyla açılıyor. Düğün salonlarının yeniden açılması kararı pek sektörü de şimdiden canlandırdı. Özellikle mobilyacı ve gelinlikçilerde hareketlilik başladı. Düğünlerin nasıl yapılacağı ise merak konusu. Artık yeni dönemde düğünler maskeli, sosyal mesafeli olacak takılar kutuya konulacak.
10.06.2020 Haberler
Rahşan Ecevit son yolculuğuna uğurlandı
Rahşan Ecevit son yolculuğuna uğurlandı Gelen son dakika haberine göre; DSP Kurucu Genel Başkanı, eski Başbakan Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit için cenaze namazı Kocatepe Camisi'nde kılındı. Rahşan Ecevit, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından vasiyeti üzere Devlet Mezarlığı'nda eşi merhum Başbakan Bülent Ecevit'in yanına defnedilecek.
19.01.2020 Haberler
Evrensel aşura matem merasimi
Evrensel aşura matem merasimi Ceferilik İnancını Tanıtma Araştırma ve Eğitim Derneği (CAFERİ-DER) tarafından düzenlenen "Evrensel Aşura Matem Merasimi" Halkalı'da bulunan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşti.Hz. Hüseyin ve beraberindeki 71 kişinin Kerbela'da şehit edilmesinin 1379'uncu yıl dönümü nedeniyle Halkalı Yahya Kemal Kültür Merkezi'ndeEvrensel Aşura Matem Merasimi" düzenlendi. Tören nedeniyle, kültür merkezi ve çevresine çıkan yollar kapatıldı. Buralarda sabah saatlerinden itibaren geniş güvenlik önlemleri alındı. 3 ayrı koldan tören alanına girenler 3 ayrı polis arama noktasından geçti. Törene, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, CAFERİ-DER Tanıtım Araştırma Vakfı Başkanı Sinan Kılıç, Küçükçekmece İlçe Müftüsü Mustafa Temel, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İran Büyükelçisi İbrahim Tahiri Fard, CHP Genel Sekreteri Akif Hamza Çebi ile çok sayıda vatandaş katıldı.
11.09.2019 Yaşam
Almanya terör kurbanlarını anıyor
Almanya terör kurbanlarını anıyor Geçtiğimiz yıl Berlin Breitscheidplatz’da Noel pazarına TIR'la yapılan terör saldırısında ölenler için anma merasimleri düzenleniyor. 12 kişinin yaşamına mal olan terör saldırısının birinci yıldönümünü münasebetiyle ölenlerin yakınlarıyla bir araya gelen Başbakan Angela Merkel kurban yakınlarına daha fazla destek sözü verdi. Merkel, kurban yakınlarının durumunun düzeltilmesi için "elden gelen tüm çabanın gösterileceği" güvencesini de onlara vermek istediğini belirtti. 19 Aralık 2016'da Tunus kökenli radikal dinci Anis Amri'nin kullandığı kamyonun Noel pazarına dalması sonucu 12 kişi hayatını kaybetmiş ve yaklaşık 70 kişi de yaralanmıştı. Berlin'de Noel phazarına yapılan saldırının ardından bu yıl düzenlenen Noel pazarlarına araçla saldırı düzenlenememesi için Noel pazarlarının önlerine beton bloklar yerleştirilerek önlemler alınmaya çalışıldı. Öte yandan Alman Polis Sendikası (GdP) ise Berlin'deki terör saldırısının üzerinden bir yıl geçmesine rağmen terörle mücadele konusunda hâlâ yeterli personelin bulunmamasından şikayetçi oldu. Ailesiyle Berlin’de yaşayan Yılmaz Zorlu, “Geçen yıl yaşan terör olayını aynı gün lanetlemek için buluştuk. Onlarca insan öldü ve yaralandı. Terörü dünyanın neresinde olursa olsun lanetliyoruz. Burası Berlin’in en güzel semtlerinden biri. Maalesef geçen yıl bu acı olay yaşandı. Buraya ailemle çocuklarımla geliyorum. Geçen yıl da yakın yerlerdeydik bizde olabilirdik. Böyle olayların yaşanmasını istemiyoruz artık” dedi.
11.09.2019 Haberler
Cenaze töreninde striptiz şoku! (+18)
Cenaze töreninde striptiz şoku! (+18) Cenaze töreninde dans eden striptizci genç kızlar izleyenleri hayrete düşürdü.
11.09.2019 İlginç Videolar
Bir damat daha çileden çıktı!
Bir damat daha çileden çıktı! Pasta merasimi sırasında elindeki çatalı uzatıp çeken geline sinir olan damat etrafı tekmelemeye başladı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Müzeyyen Senar'ın oğlu gözyaşlarına boğuldu
Müzeyyen Senar'ın oğlu gözyaşlarına boğuldu Türk sanat müziğinin usta sanatçısı Müzeyyen Senar'ın cenazesini oğlu Ömer Işıl, annesinin cenazesini aldıktan sonra gazetecilere açıklama yaparken gözyaşlarına hakim olamadı. Tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi’nde sabah 07:30’da vefat eden sanat dünyasının unutulmaz isimlerinden Müzeyyen Senar’ın cenazesi Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Morgu’ndan oğlu tarafından alındı. Senar’ın oğlu gözyaşları içinde Ömer Işıl, “Zaten 5 gündür buradaydı. Yoğun bakımdaydı. Amallah rahmet eylesin Huzura kavuştu diyebilirim. Bodrumu çok seviyordu. 8 yıldır ordaydı, ondan önce de ordaydı ama hastalığından sonra kardeşim sağ olsun orda o baktı” dedi. Senar’ın cenazesi bugün 13:00’da uçakla İstanbul’a götürülecek. Usta sanatçı 10 şubat Salı Günü öğle namazına müteakip Bebek Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
11.09.2019 Haberler
Devlet erkanı Anıtkabir'de
Devlet erkanı Anıtkabir'de Anıtkabir’de başlayan ve gün boyu sürecek törenlere Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Başkomutan” sıfatıyla başkanlık etti. Kortejde, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve yeni kabinenin üyeleri de hazır bulundu. TBMM Başkanı Cemil çiçek, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in aralarından bulunduğu yetkililer, Atatürk'ün mozolesine çelengi bıraktıktan sonra saygı duruşunda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.
11.09.2019 Haberler
Devletin zirvesi Anıtkabir'de
Devletin zirvesi Anıtkabir'de Cumhuriyet’in ilan edilişinin 90. yıl dönümü dolayısıyla Ankara’da ilk tören Anıtkabir’de düzenlendi. Anıtkabir’deki tören saat 09.00’da devlet erkanının Aslanlı Yol’un başında yerini almasıyla başladı. Törene, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanları, yüksek yargı organları başkan ve üyeleri, bakanlar katıldı.
11.09.2019 Haberler
Tören kıtasında iki asker fenalaştı
Tören kıtasında iki asker fenalaştı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, Çankaya Köşkü’nde resmi karşılama törenlerinde görev yapan askerlerden ikisi Slovakya Cumhurbaşkanı Ivan Gasparoviç’i karşılama öncesinde fenalaşıp, bayıldı.
11.09.2019 Haberler
Büyük ustaya vefasızlık!
Büyük ustaya vefasızlık! Tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında vefat eden tiyatro sanatçısı Tekin Akmansoy için Şişli’deki Kent Kültür Merkezinde bir tören düzenlendi.Törenin düzenlendiği salondaki koltukların boş kalması dikkat çekti.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri