Kılıçdaroğlu: Kimin kazanma ihtimali varsa onu aday göstereceğiz
Kılıçdaroğlu: Kimin kazanma ihtimali varsa onu aday göstereceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleriyle ilgili olarak "Biz 24 Haziran gecesinde iyi bir sınav vermedik" dedi. Kılıçdaroğlu, kızgın olan seçmenlerin haklı olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, "İnce'nin CHP'nin İBB Başkanlığına aday gösterilme ihtimali var mı?" sorusuna ise "Kimin kazanma ihtimali varsa onu aday göstereceğiz doğal olarak. Olması gereken de budur" dedi.
19.09.2018 Siyaset
Darbe girişimi gecesi Hacettepe Teknokent  basıldı!
Darbe girişimi gecesi Hacettepe Teknokent basıldı! 15 Temmuz gecesi baskına uğrayan tek üniversite Hacattepe Üniversitesi oldu. MİT'ten geldiklerini söyleyen 4 kişi, Hacettepe Teknokent'i bastı. Arşiv odasının kapısını zorlayıp belge arayan ekibin baskın anı güvenlik kameralarına yansıdı.
19.08.2016 Gündem
Korkuyorum anne!
Korkuyorum anne! 5.5 yaşındaki kız “Buraya da gaz atılır mı?” diye soruyor, 7 yaşındaki oğlan her kapı çaldığında annesine “Seni almaya mı geldiler?” diyor. Prof. Dr. Simten Coşar: “Otoriter rejimde vatandaşlarla yönetim mekanizmaları arasındaki ilişkiler korku üzerinden kurulur”
22.02.2014 Pazar
Adaletin erkek mi dünya!
Adaletin erkek mi dünya! Ankara'da üniversite öğrencisi Yeşim (26), 18 Mart 2010'da özel ders verdiği evden çıkıp evine yürürken iki erkek tarafından zorla 'pikap' diye tabir edilen arabaya bindirilerek kaçırıldı.
26.04.2012 Gündem
Erdoğan o vekili fırça şaşkını yapmış!
Erdoğan o vekili fırça şaşkını yapmış! Anayasa değişikliği paketindeki 8'inci maddenin oylanması sırasında objektiflere takılan 'Retçi vekil listesi'nin yazarı Faruk Koca, yanlış anlaşıldığını savundu. Koca, 'Bazı isimler fısıldandı. Muhalefet fitne çıkarmak istedi. Amacım vekil arkadaşlarımı korumaktı' dedi...
6.05.2010 Siyaset
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar...
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar... Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, vekil listelerinin YSK'ya sunulduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
7.04.2023 Haberler
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar...
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar... Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, vekil listelerinin YSK'ya sunulduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
7.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il o isimler
MHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il o isimler MHP, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesi yayımlandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi...
7.04.2023 Gündem
Murat Germen: Kenti izlemek, insanı izlemek demek benim için…
Murat Germen: Kenti izlemek, insanı izlemek demek benim için… Kentsel planlama ve mimarlık eğitimlerinin ardından bir ifade ve araştırma aracı olarak gördüğü fotoğraf sanatına yönelen Murat Germen ile kent, mimarlık ve fotoğraf arasında kurduğu imgeleri; aşırı kentleşme, soylulaştırmanın etkileri, kent hakları, mülkiyet / mülksüzleştirme, insanın doğada yarattığı tahribat, küresel ısınma ve su hakları gibi konulara odaklandığı yapıtlarını konuştuk.
27.11.2022 Mimarlık
İstanbul Devlet Tiyatrosu perdelerini yarın açıyor!
İstanbul Devlet Tiyatrosu perdelerini yarın açıyor! İstanbul Devlet Tiyatrosu (İDT) 2011-2012 Tiyatro sezonunu 1 Ekim’de açıyor.
30.09.2011 Kültür Sanat
İletişimde genç gurur
İletişimde genç gurur Aydın Doğan Vakfı'nın iletişim fakülteleri arasında düzenlediği Genç İletişimciler Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri, Doğan TV Center'da törenle verildi. En çok ödülü Selçuk Üniversitesi öğrencileri kazandı
18.01.2007 Gündem
TRANSFER DÖKÜMÜ
TRANSFER DÖKÜMÜ ALTAY GİDENLER: Akın (Samsun), Cenk (Sakarya), Fazlı, Niyazi (Mersin İY), Haydar (Kocaeli), Fatih, Mehmet Deliorman, Murat Salar (Adana DS), Sertan (Mardin), Ufuk Ateş (Konya), Yasin Sülün (Kasımpaşa) KALANLAR: Serdar, Atilla, Mehmet Akçagün, Hakan, Metin Depe, Eren, Alper, Sancak, Can Ulun, Yasin Avcı, Alp, Merter, Orçun, Emirhan, Müjdat, Mehmet Şen, Burhanettin, Hakan Pekserbest, Orkun, Uğur, İlhan Aslanoğlu GELENLER: Alioum Boukar (Samsun), Erol Sökmen (Buca), İbrahim (Kırıkkale), Erdi (Göztepe), Yakup (Bursa), Kenan (V...
16.07.2006 Ege
Şimdi top filede
Şimdi top filede Şimdi top filede
23.09.1999 Skorer
Ogretmen atamalarının tam listesi
Ogretmen atamalarının tam listesi Bilgisayar kursuyla atanan üç bin 500 snıf öğretmeniyle, açıktan atama kurumlararası atama, kurumiçi atama ve emekli olup çalışmak isteyen üç bin 753 öğretmenin listesini yayınlıyoruz.