MERSİN İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Mersin'de bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
MERSİN İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Mersin'de bugün iftar/imsak saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Mersin imsak, sahur ve iftar vakitleri araştırılmaya başlandı. On bir ayın sultanı Ramazan ayı geldi. Ramazan ayında oruç ibadetini Mersin'de yerine getirecekler olanlar "Mersin'de oruç saat kaçta açılacak ve sahur vakti nedir?" sorularının cevapları merak ediliyor. İşte 2024 Mersin imsakiye: sahur ve iftar saatleri...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
İşte il il Ramazan imsakiyesi! En uzun orucun tutulacağı il
İşte il il Ramazan imsakiyesi! En uzun orucun tutulacağı il Müslümanlar için büyük öneme sahip üç aylardan Ramazan'ın ilk orucu için bu gece sahura kalkılacak ve yarın ilk iftar yapılacak.
22.03.2023 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bu fotoğrafa bir tepki daha! Vakti saati geldiğinde...
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bu fotoğrafa bir tepki daha! Vakti saati geldiğinde... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 yılı değerlendirme toplantısında son dakika açıklamalarında bulundu. Erdoğan, Diyarbakır annelerinin kararlı duruşunun örgüt içindeki çözülmeyi artırdığını vurgulayarak, "Enteresan olan bir şey var. Diyarbakır anneleri malum siyasi partinin önünde aylardır dururken, dağa kaçırılan evlatlarının resimleriyle orada o dik duruşlarını sürdürürken, bir de bakıyorsunuz ki ana muhalefetin başı ve heyeti yanında yine o partiyle birlikte bir teröristin yazmış olduğu kitabın sahnelendiği tiyatroda tiyatro izliyorlar. Ülkemizin nereden nereye, kimler vasıtasıyla, nasıl geldiğini göstermesi bakımından bu çok enteresandır. İnanıyorum ki benim aziz milletim vakti saati geldiğinde bunlara da gereken dersi verecektir." değerlendirmesinde bulundu.
16.01.2020 Siyaset
Şifreyi bilen uyuşturucuyu almış!
Şifreyi bilen uyuşturucuyu almış! Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli yapılan ve 189 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 150 kişi tutuklandı. Zanlıların evlerine uyuşturucu almaya gelen şahsılar Eroine 'peynir', kokaine 'taş' esrara 'cigara' dediği zaman satış yaptıkları aksi taktirde satış yapmadıkları ortaya çıktı.
22.10.2017 Gündem
Dev uyuşturucu operasyonunda 150 tutuklama
Dev uyuşturucu operasyonunda 150 tutuklama Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli yapılan ve 189 kişinin gözaltına alındığı "Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler" adlı uyuşturucu operasyonunda 150 kişi tutuklandı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 3 ay önce Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının organizesinde Adana merkezli İstanbul, Mersin, Gaziantep ve Hatay’da 211 adreste "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarının varlığını tespit etti. Polis, 5 ilde zanlıları teknik ve fiziki olarak yaklaşık 3 ay takip ettikten sonra operasyon için düğmeye bastı. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın bizzat yönettiği ve 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ tarafından şehit edilen polis kardeşler "Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler" isminin verildiği operasyon, şafak vakti 5 ilde 211 adreste eş zamanlı 27 Eylül günü yapıldı. Operasyonda 189 kişi gözaltına alındı. 2 bin 500 polisin katıldığı dev operasyonda gözaltına alınanlar 3 gün içinde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. 2’si kadın 45’i çocuk 189 zanlıdan aralarında kadınların da bulunduğu 150 kişi tutuklandı. 39 kişi ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
11.09.2019 Haberler
Askıda çamaşır değil esrar kurutmuşlar
Askıda çamaşır değil esrar kurutmuşlar Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli yapılan ve 189 kişinin gözaltına alındığı "Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler" adlı uyuşturucu operasyonunda 304 kilo uyuşturucu ele geçirildi. Girilen bir evde bulunan kurutulmak üzere askıya asılmış esrar polisi bile şaşkına çevirdi. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 3 ay önce Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının organizesinde Adana merkezli İstanbul, Mersin, Gaziantep ve Hatay'da 211 adreste "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarının varlığını tespih etti. Polis bir süre 5 ilde zanlıları yaklaşık 3 ay boyunca teknik ve fiziki olarak takip ettikten sonra operasyon için düğmeye bastı. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın bizzat yönettiği ve 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ tarafından şehit edilen polis kardeşler "Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler" isminin verildiği operasyon şafak vakti 5 ilde 211 adreste eş zamanlı yapılan operasyonda 189 kişi gözaltına alındı. "Askıda esrar, halı ve ayakkabı kutu içinde silah çıktı" 2 bin 500 polisin katıldığı dev operasyonda polis, bir torbacı evinde yaptığı baskın sırasında girdiği bir oda da gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Polis, torbacının çamaşır asar gibi esrarları ipe asıp oda içinde kuruttuğunu gördü. Polis askıda olan esrarları tek tek toplayarak el koydu. Bir başka evde ise ayakkabı kutusunda ve halı içinde ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Yapılan dev operasyonda 304 kilo esrar, 430 gram eroin, bin 817 hap, bin 62 gram kokain, bin 730 paket kaçak sigara, bir hassas terazi, 5 ruhsatsız tüfek, 3 ruhsatsız tabanca, 419 fişek, 3 bin 860 lira para ele geçirmişti. "Gençlerimizi zehirletmeyeceğiz" Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız da bu dev operasyonu şafak vakti bizzat basılan adreslere gelerek takip etti. Operasyonu titizlikle yöneten Yıldız, girilen evlere gelerek ele geçirilen malzemeleri olay ye
11.09.2019 Haberler
Askıda çamaşır değil esrar kurutmuşlar
Askıda çamaşır değil esrar kurutmuşlar "Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler" adlı uyuşturucu operasyonunda bir evde bulunan askıdaki esrar polisi bile şaşkına çevirdi. Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli yapılan ve 189 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 304 kilo esrar ele geçirildi.
29.09.2017 Gündem
Askıda çamaşır değil esrar kurutmuşlar
Askıda çamaşır değil esrar kurutmuşlar "Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler" adlı uyuşturucu operasyonunda bir evde bulunan askıdaki esrar polisi bile şaşkına çevirdi. Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli yapılan ve 189 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 304 kilo esrar ele geçirildi.
29.09.2017 Gündem
Torbacı kadınlar evleri uyuşturucu merkezi yapmış
Torbacı kadınlar evleri uyuşturucu merkezi yapmış Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli yapılan ve 189 kişinin gözaltına alındığı "Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler" adlı uyuşturucu operasyonunda 2'si kadın 25'i çocuk 43 kişi adliyeye sevk edildi. Operasyonda kadınların, evlerini adeta uyuşturucu merkezi yaptığı ortaya çıktı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 3 ay önce Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının organizesinde Adana merkezli İstanbul, Mersin, Gaziantep ve Hatay'da 211 adreste "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarının varlığını tespit etti. Polis, bir süre 5 ilde zanlıları teknik ve fiziki olarak yaklaşık 3 ay takip ettikten sonra operasyon için düğmeye bastı. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın bizzat yönettiği ve 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ tarafından şehit edilen polis kardeşler "Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler" isminin verildiği operasyon şafak vakti 5 ilde 211 adreste eş zamanlı yapılan operasyonda 189 kişi gözaltına alındı. 2 bin 500 polisin katıldığı dev operasyonda gözaltına alınan 25'i çocuk 2'si kadın 43 kişinin sorgusu bugün tamamlandı. Zanlılardan Zehra Y. ve Ceylan T. adlı iki kadının polisin takibinde evden satış yaptığı belirlendi. Uyuşturucu kullanan şahısların eve gelerek kapıyı çalıp esrar ve eroin aldığı tespit edildi. Sorgusu tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi. Zanlılar adliyeye alınırken basın mensuplarına "Çekin çekin güzel olsun" diye tepki gösterdi.
11.09.2019 Haberler
Uyuşturucu tacirleri operasyonu öğrenmek için telsiz almış
Uyuşturucu tacirleri operasyonu öğrenmek için telsiz almış Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli yapılan ve 189 kişinin gözaltına alındığı "Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler" adlı uyuşturucu operasyonunda bir evde telsiz de ele geçirildi. Polis, zanlıların telsize polis frekanslarını yükletip, kendilerine yönelik yapılacak operasyonları öğrenmeye çalıştığını tahmin ediyor.
27.09.2017 Gündem
Uyuşturucu tacirleri operasyonu öğrenmek için telsiz almış
Uyuşturucu tacirleri operasyonu öğrenmek için telsiz almış Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli yapılan ve 189 kişinin gözaltına alındığı "Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler" adlı uyuşturucu operasyonunda bir evde telsiz de ele geçirildi. Polis, zanlıların telsize polis frekanslarını yükletip, kendilerine yönelik yapılacak operasyonları öğrenmeye çalıştığını tahmin ediyor.
27.09.2017 Gündem
211 adrese 2 bin 500 polisle uyuşturucu operasyonu
211 adrese 2 bin 500 polisle uyuşturucu operasyonu Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli "Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler" adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı.
26.09.2017 Gündem
Adana'da uyuşturucu operasyonu
Adana'da uyuşturucu operasyonu Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli "Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler" adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir Adana merkezli İstanbul, Mersin, Gaziantep ve Hatay'da 211 adreste "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarının varlığını tespih etti. Polis bir süre 5 ilde zanlıları teknik ve fiziki olarak takip etti. Polis yaklaşık 3 aylık bir takibin sonucunda operasyon için düğmeye bastı. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın bizzat yönettiği ve 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ tarafından şehit edilen polis kardeşler "Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler" isminin verildiği operasyon şafak vakti 5 ilde 211 adreste eş zamanlı başladı. Özel harekat, çevik kuvvet, asayiş şube, terörle mücadele ekiplerinden oluşan 2 bin 500 polis tek tek adreslere girdi. "Özel harekat polisleri kapıları kırdı" Saat 05.20'de tek tek adreslere girilmeye başlandı. Özel harekat polisi uyuşturucu tacirlerinin kapılarını koç başı ile kırarak içerilere girip şahısları etkisiz hale getirdi. Özel harekat ve narkotik ekiplerinin evlere girmesi nefesleri kesti. Polis daha sonra girilen evlerde uyuşturucu araması yaptı. Yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi. "Emniyet müdürü baskın yapılan adresleri gezdi" Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız'da Adana tarihinin en büyük torbacı operasyonunda basılan evleri tek tek gezip polisleri talimatlar verdi. Yıldız, operasyona 15 Temmuz şehidi olan Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler isminin verildiğini belirterek, "Uyuşturucuyla mücadelede etmede kararlıyız. Adana'da uyuşturucunun kökünü kazımaya kararlıyız. Bu zehir illeti, gençliğimizi, geleceğimizi çalan uyuşturucu ile mücadele sonuna kadar devam edecek" dedi.
11.09.2019 Haberler
Diyanet'ten cemaatlere 'imsak' tepkisi
Diyanet'ten cemaatlere 'imsak' tepkisi 11 ayın sultanı Ramazan başladı. Aç olanın halinden anlamak için tutulan oruçlarla vatandaşlar nefislerini terbiye ediyor. Ancak bu yıl saatlerde sıkıntı var. Eskiden top sesiyle orucunu atan vatandaş şimdi mensup olduğu cemaatlerin takvimlerine göre yapıyor. Herhangi bir cemaate mensup olmayanlar içinse sahur da iftar da tehlikede. Tepkiler ise Diyanet İşleri Başkanlığı’na…
17.07.2013 Gündem
Diyanet'ten cemaatlere 'imsak' tepkisi
Diyanet'ten cemaatlere 'imsak' tepkisi 11 ayın sultanı Ramazan başladı. Aç olanın halinden anlamak için tutulan oruçlarla vatandaşlar nefislerini terbiye ediyor. Ancak bu yıl saatlerde sıkıntı var.
17.02.2022 Dini Bilgiler

Benzer Haber Etiketleri