Mert Alpaslan

Mert Alpaslan

Son dakika Mert Alpaslan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mert Alpaslan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mert Alpaslan haber sayfamızda...

Mert Alpaslan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 217 mert alpaslan haberi bulunmuştur.
Uludağ'da kaybolan dağcı son yolculuğuna uğurlandı
Uludağ'da kaybolan dağcı son yolculuğuna uğurlandı Uludağ'da 1 Aralık'ta kaybolan Mert Alparslan ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Dağcının eşi cenaze töreninde sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına boğulan aile tören boyunca ayakta durmakta güçlük çekti.
19.12.2019 Haberler
Uludağ'da kaybolan dağcının eşi sinir krizi geçirdi
Uludağ'da kaybolan dağcının eşi sinir krizi geçirdi Uludağ'da 1 Aralık'ta kaybolan Mert Alparslan'ın cansız bedeni cenaze töreni için Büyükçekmece Kuba Cami'ine getirildi. Eşinin tabutunu gören Burcu Alpaslan sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına boğulan Alpaslan'ı yakınları sakinleştirmeye çalıştı.
19.12.2019 Gündem
Son dakika| Uludağ'dan kahreden haber! Tespit edildi...
Son dakika| Uludağ'dan kahreden haber! Tespit edildi... Uludağ'da 17 gün önce kaybolan amatör dağcılar Efe Sarp (37) ve Mert Alpaslan'ın (31) cansız bedenleri Küreklidere Kanyonu'nda suyun içerisinde dalgıç kıyafetleriyle arama yapan özel bir ekip tarafından bulundu. Jandarma Arama Kurtarma, Jandarma Özel Harekat, AFAD ve sivil arama kurtarma ekiplerinin yardımıyla iki gencin cansız bedenleri Bursa'ya getirildi. Mert Alpaslan'ın cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu'na gelen yakınları tarafından teşhis edildi. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Mert Alpaslan'ın İstanbul'da, Efe Sarp'ın ise Aydın'da defnedileceği öğrenildi.
19.12.2019 Gündem
Kayıp dağcının eşinden duygulandıran paylaşım! Sabırla bekliyorum
Kayıp dağcının eşinden duygulandıran paylaşım! Sabırla bekliyorum Uludağ’da zirve tırmanışı yaparken, kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ı (37) arama çalışmaları, 16’ncı günde de sürdürüldü. 2 dağcıya henüz ulaşılamazken, kayıp dağcılardan Mert Alpaslan'ın eşi Burcu Alpaslan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, yürekleri dağladı. Burcu Alparslan paylaşımında, “Sevginin olduğu yerde ümitsizlik olmaz. Sabırla bekliyorum” yazdı.
17.12.2019 Gündem
Kayıp dağcının eşinden duygulandıran paylaşım! Sabırla bekliyorum
Kayıp dağcının eşinden duygulandıran paylaşım! Sabırla bekliyorum Uludağ’da zirve tırmanışı yaparken, kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ı (37) arama çalışmaları, 16’ncı günde de sürdürüldü. 2 dağcıya henüz ulaşılamazken, kayıp dağcılardan Mert Alpaslan'ın eşi Burcu Alpaslan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, yürekleri dağladı. Burcu Alparslan paylaşımında, “Sevginin olduğu yerde ümitsizlik olmaz. Sabırla bekliyorum” yazdı.
17.12.2019 Gündem
Kayıp dağcılardan 15 gündür haber alınamıyor!
Kayıp dağcılardan 15 gündür haber alınamıyor! Uludağ'da zirve tırmanışı yaparken 1 Aralık 2019 gecesi kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ı (37) arama çalışmaları, 15'inci günde de devam ediyor. Burada oluşturulan 45 kişilik özel arama-kurtarma ekibi, helikopterle Küreklidere Şelalesi yakınlarına indirildi. Ekiplerin, 2 dağcıyı arama çalışmaları sürüyor.
16.12.2019 Gündem
Büyük acı! 'Benim kocam yaşıyor'
Büyük acı! 'Benim kocam yaşıyor' Uludağ'da, zirve tırmanışı yaparken, kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ı (37) arama çalışmaları, 11'inci günde de sürdürüldü. Mont, bere ve baton (dağcı bastonu) bulunan bölgede, arama çalışmaları devam ederken, Mert Alparslan'ın eşinin yaptığı paylaşım yürek yaktı.
12.12.2019 Gündem
10. günde flaş gelişme! İkincisi bulundu...
10. günde flaş gelişme! İkincisi bulundu... Uludağ’da 1 Aralık’ta zirve tırmanışı yaparken, kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp’ı (37) arama çalışmaları, 10’uncu günde de sürdürüldü. Ekipler, mont, bere ve baton (dağcı bastonu) bulunan bölgede, arama çalışmalarına devam ederken, Küreklidere Şelalesi yakınlarında ikinci bir baton bulundu.
11.12.2019 Gündem
‘Kırmızı ceket’ alarmından sonra şimdi de baton bulundu!
‘Kırmızı ceket’ alarmından sonra şimdi de baton bulundu! Bursa Uludağ'da kayıp iki amatör dağcı Efe Sarp ve Mert Alpaslan'a ait olduğu iddia edilen dağcı bastonu (Baton) bulundu. Bu gelişmeyle ilgili yetkililerden henüz bir açıklama yapılmazken, bulunan batonun kayıp 2 dağcıya ait olabileceği belirtildi.
10.12.2019 Gündem
Son dakika | Uludağ'daki kayıp dağcılarla ilgili flaş gelişme
Son dakika | Uludağ'daki kayıp dağcılarla ilgili flaş gelişme Uludağ'da kaybolan dağcıları arama çalışmaları sırasında kırmızı montun bulunduğu konuma yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bir ceset bulundu. Ekipler, cesedin kayıp dağcılardan birisine ait olup olmadığı konusunda araştırma yapıyor. Bursa Valiliği ise yaptığı açıklamada herhangi bir cesede rastlanmadığını duyurdu.
9.12.2019 Gündem
Kaybolan dağcıları arama çalışmalarında drone desteği
Kaybolan dağcıları arama çalışmalarında drone desteği Uludağ'da, 1 Aralık Pazar gecesi zirve tırmanışı yaparken kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ı (37) arama çalışmaları, 8'inci günde de sürüyor.
9.12.2019 Haberler
Uludağ'daki kayıp dağcılar! Böyle arıyorlar!
Uludağ'daki kayıp dağcılar! Böyle arıyorlar! Uludağ'da, 1 Aralık Pazar gecesi zirve tırmanışı yaparken kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ı (37) arama çalışmaları, 8'inci günde de sürüyor.
9.12.2019 Gündem
Uludağ'daki kayıp dağcılar! Böyle arıyorlar
Uludağ'daki kayıp dağcılar! Böyle arıyorlar Uludağ'da, 1 Aralık Pazar gecesi zirve tırmanışı yaparken kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ı (37) arama çalışmaları, 8'inci günde de sürüyor.
9.12.2019 Gündem
Uludağ'da kayıp dağcılar termal drone ile aranıyor
Uludağ'da kayıp dağcılar termal drone ile aranıyor 1 Aralık Pazar gecesi zirve tırmanışı yaparken kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan ve Efe Sarp'ı arama çalışmaları, 7'nci gününde de devam ederken, ekipler sabah saatlerinde Uludağ'ın kuzeybatısındaki dere yatağında bulduğu mont ve bere üzerine, çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı.
8.12.2019 Gündem
Uludağ'da kayıp dağcılardan Efe Sarp'ın kırmızı montu bulundu
Uludağ'da kayıp dağcılardan Efe Sarp'ın kırmızı montu bulundu Uludağ'da, 1 Aralık Pazar gecesi zirve tırmanışı yaparken kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ı (37) arama çalışmaları, 7'nci gününde de sürerken, ekipler bu sabah iki ize rastlandı. Uludağ'ın kuzeybatısındaki dere yatağında Efe Sarp'a ait olduğu belirlenen kırmızı mont ve yeşil bere bulundu.
8.12.2019 Gündem
Son dakika | Uludağ'da kaybolan dağcılarlardan ilk iz bulundu!
Son dakika | Uludağ'da kaybolan dağcılarlardan ilk iz bulundu! Uludağ’da kaybolan dağcılardan 7 gün sonra iz bulundu. Jandarma arama kurtarma ve AFAD ekipleri gece yarısı yaptığı arama sırasında dere yatağında kırmızı renkte mont buldu.
8.12.2019 Gündem
‘Mevsim geçişleri en tehlikeli zaman’
‘Mevsim geçişleri en tehlikeli zaman’ Uludağ’da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Mert Alpaslan ve Efe Sarp’ı arama çalışmaları sürerken, Milliyet’e konuşan Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) Başkanı Ersan Başar, geçiş mevsimlerinin dağcılık için en tehlikeli zaman olduğunu söyledi.
8.12.2019 Gündem
2 dağcıyı arama çalışmaları 5'inci günde sürüyor!
2 dağcıyı arama çalışmaları 5'inci günde sürüyor! Uludağ’da, pazar gecesi zirve tırmanışı yaparken kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ı (37) arama çalışmaları, beşinci gününde de aralıksız sürdürülüyor. 260 kişiden oluşan arama- kurtarma ekipleri, iki dağcıdan herhangi bir ize rastlayamadı. Öte yandan dağcıların, ormana giriş yapmaları ve zirveye doğru harekete geçtikleri anların görüntüsü ortaya çıktı.
6.12.2019 Gündem
4. gün! Her yerde aranıyorlar
4. gün! Her yerde aranıyorlar Uludağ'da geçen pazar akşamı zirve tırmanışı yaparken kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan ve Efe Sarp'ı arama çalışmaları aralıksız sürüyor.
5.12.2019 Gündem
2 dağcıdan 4 gündür haber alınamıyor!
2 dağcıdan 4 gündür haber alınamıyor! Uludağ’da, pazar akşamı zirve tırmanışı yaparken, kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ı (37) arama çalışmaları, aralıksız sürdürülüyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle dün ara verilen havadan arama çalışmalarına bugün tekrar başlandı. Arama- kurtarma ekipleri, Jandarma Genel Komutanlığı'nın 2 helikopteriyle ulaşılamayan bölgelere indiriliyor.
5.12.2019 Gündem
Kayıp dağcılarla ilgili flaş gelişme! Son görüntüleri ortaya çıktı
Kayıp dağcılarla ilgili flaş gelişme! Son görüntüleri ortaya çıktı Uludağ'da kaybolan iki arkadaşı arama çalışmalarına katılan 4 kişilik ekip, üyelerinden birinin dereye düşmesi nedeniyle geceyi bölgede kurdukları çadırda geçirdi.

Kayıp dağcıların son görüntüleri ortaya çıktı.
4.12.2019 Gündem
Kayıp dağcıların son görüntüleri ortaya çıktı
Kayıp dağcıların son görüntüleri ortaya çıktı Bursa Uludağ’da kaybolan iki dağcının son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde kaybolmadan saniyeler önce birlikte görüntülenen iki dağcının uzun süre konuştuktan sonra aynı yöne birlikte hareket ettikleri görülüyor. Ayrıca görüntülerde kayıp iki dağcının üzerilerindeki kıyafetlerin dağ şartlarında yürüyüşe elverişli olmadığı da görülüyor.
4.12.2019 Haberler
Uludağ’da kaybolan dağcıların son görüntüleri ortaya çıktı!
Uludağ’da kaybolan dağcıların son görüntüleri ortaya çıktı! Bursa Uludağ’da kaybolan iki dağcının son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde kaybolmadan saniyeler önce birlikte görüntülenen iki dağcının uzun süre konuştuktan sonra aynı yöne birlikte hareket ettikleri görülüyor. Kayıp iki dağcının üzerlerindeki kıyafetlerin dağ şartlarında yürüyüşe elverişli olmadığı da belirtildi.
4.12.2019 Gündem
Uludağ'da kayıp dağcılar! İrtibatı kesilen AKUT ekibine ulaşıldı
Uludağ'da kayıp dağcılar! İrtibatı kesilen AKUT ekibine ulaşıldı Uludağ'da, pazar akşamı zirve tırmanışı yaparken kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan ve Efe Sarp'ı arama çalışmaları, aralıksız sürüyor. Dün akşam saatlerinde arama çalışmalarına katılmak üzere yola çıkan 4 kişilik AKUT ekibiyle, sabah saatlerinde telsiz irtibatı kesildi.
4.12.2019 Gündem
Uludağ'da kayıp dağcılar! İrtibatı kesilen AKUT ekibine ulaşıldı
Uludağ'da kayıp dağcılar! İrtibatı kesilen AKUT ekibine ulaşıldı Uludağ'da, pazar akşamı zirve tırmanışı yaparken kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan ve Efe Sarp'ı arama çalışmaları, aralıksız sürüyor. Dün akşam saatlerinde arama çalışmalarına katılmak üzere yola çıkan 4 kişilik AKUT ekibiyle, sabah saatlerinde telsiz irtibatı kesildi.
4.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mert Alpaslan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.