Merve Sevi

Merve Sevi

Son dakika Merve Sevi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Merve Sevi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Merve Sevi haber sayfamızda...

Merve Sevi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 193 merve sevi haberi bulunmuştur.
Neden ekranlardan uzak kaldı? Merve Sevi'den açıklama
Neden ekranlardan uzak kaldı? Merve Sevi'den açıklama 'Yalancı Yarim', 'Doktorlar' ve 'Hayat Bilgisi' gibi yapımlarla adını duyuran oyuncu Merve Sevi, bir süredir ekranlardan uzaktı. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü isim, ayaküstü muhabirlerle konuşarak konuyla ilgili açıklama yaptı.
24.02.2024 Cadde
Ölüm hepsini yollarda buldu! Daha 20’lerindeki 4 müzisyeni hayattan koparan kazalar
Ölüm hepsini yollarda buldu! Daha 20’lerindeki 4 müzisyeni hayattan koparan kazalar 23, 24, 28 ve 29 yaşlarında 4 genç müzisyen hayalleri için yola koyulmuştu. Bu yolculuk aslında öncekilerine asla benzemeyen acı bir sonun ayak sesleriydi. Kiminin bestesi, kiminin sözleri ama hepsinin hayalleri ve mücadelesi yarım kalmıştı. İşte bir döneme damga vuran Kerim Tekin, Cliff Burton, Barış Akarsu ve Ajlan Büyükburç’un yollarda ölümsüzleşen hüzünlü hikâyeleri.
23.11.2023 Yaşam
Merve Sevi: İlgi hep çok fazlaydı, yeni yeni dikkat çekti
Merve Sevi: İlgi hep çok fazlaydı, yeni yeni dikkat çekti Merve Sevi, önceki gün sahilde bir erkek arkadaşı ile yürüyüş yaparken görüntülendi. Basın mensuplarını fark eden oyuncu, "Nereden gördünüz ya?" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.
12.10.2023 Cadde
Kubilay Aka, Miray Daner'le pişti olmuştu! 'Keşkem yok'
Kubilay Aka, Miray Daner'le pişti olmuştu! 'Keşkem yok' Oyuncu Miray Daner ile meslektaşı Kubilay Aka, son olarak Aka’nın Daner’i aldatması iddiasıyla ilişkilerini sonlandırmıştı. Geçtiğimiz hafta bir etkinlikte eski sevgilisi ve aynı zamanda meslektaşı Miray Daner ile bir pişti yaşayan Aka, konuyla ilgili konuştu.
9.06.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Miranda’dan tavsiyeler Miranda Kerr, kendi gençliğine öğütler verdi...
30.01.2023 Cadde
Burcu Binici ve Tankurt Manas'ın aşk dolu halleri
Burcu Binici ve Tankurt Manas'ın aşk dolu halleri Geçtiğimiz temmuz ayında aşk yaşadıkları ortaya çıkan oyuncu Burcu Binici (36) ile müzisyen Tankurt Manas (30) sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Çiçeği burnunda çift önceki gün City’s Nişantaşı’nda görüntülendi. İkilinin, yürüyen merdivenlerde sarmaş dolaş aşk dolu halleri objektiflere yansıdı.
8.09.2022 Cadde
Okan Bayülgen ile Selin Atasoy aynı sahnede
Okan Bayülgen ile Selin Atasoy aynı sahnede Şovmen Okan Bayülgen uzun yıllardır birlikte olduğu Selin Atasoy’la aynı sahnede buluşuyor. Atasoy, Bayülgen imzalı 'Harem Kabare' adlı tiyatro oyununun kadrosuna katıldı.
10.08.2021 Cadde
Yeni sezona yeni kadro...
Yeni sezona yeni kadro... Okan Bayülgen, yazdığı, yönettiği ve oynadığı ‘Harem Kabare’nin provası için Trump Sahne’de yeni kadrosu ile buluştu.
10.08.2021 Cadde
Benim Kocam Yapmaz filmi oyuncuları kimler? Benim Kocam Yapmaz filmi konusu nedir?
Benim Kocam Yapmaz filmi oyuncuları kimler? Benim Kocam Yapmaz filmi konusu nedir? Benim Kocam Yapmaz filmi bu akşam televizyonda ilk kez yayınlanacak. 2020 yapımı filminin türü ise komedidir. Bora Onur, Benim Kocam Yapmaz filminin yönetmenliğini gerçekleştirdi. Peki Benim Kocam Yapmaz filmi oyuncuları kimler?
25.07.2021 Gündem
Barış Akarsu neden öldü, kaç yaşındaydı? Barış Akarsu albümleri ve şarkıları...
Barış Akarsu neden öldü, kaç yaşındaydı? Barış Akarsu albümleri ve şarkıları... Barış Akarsu 42'inci doğum gününde mezarı başında anıldı. Bartın Amasra'da dünyaya gelen Barış Akarsu 2004 yılında başlayan ATV'de yayınlanan Akademi Türkiye yarışmasına katıldı. Burada söylediği şarkılar ile büyük beğeni toplayan Akarsu yarışmada birinci oldu ve albüm çıkardı. Her şey yolunda giderken 28. yaş günü olan 27 Haziran 2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonucunda durumu ağır olarak hastaneye kaldırıldı. 4 gün sonra şarkıcı genç yaşında hayata gözlerini yumdu.
25.07.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (25 Mayıs 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (25 Mayıs 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
25.05.2021 Magazin
Merve Sevi ile Burcu Binici gün boyu sohbet etti
Merve Sevi ile Burcu Binici gün boyu sohbet etti Uzun süredir ekranlarda yer almayan Merve Sevi, kendisi gibi oyuncu arkadaşı Burcu Binici’yle bir markanın etkinliği için Bodrum'a gitti. Gümbet’teki bir otelin plajında görüntülenen güzeller, gün boyu sohbet etti.
25.05.2021 Cadde
Ünlü isimler katıldı
Ünlü isimler katıldı Farmasi, Türkiye’nin en prestijli güzellik yarışması Miss Turkey 2021’in ana sponsoru oldu.
24.05.2021 Cadde
23 Mayıs 2021 Magazin Haberleri Bülteni
23 Mayıs 2021 Magazin Haberleri Bülteni 23 Mayıs 2021 Magazin Haberleri Bülteni
23.05.2021 Magazin
Denize rüzgar engeli
Denize rüzgar engeli Merve Sevi ve Burcu Binici, yaz sezonunu Bodrum’da açtı.
23.05.2021 Cadde
Anlamlı destek!
Anlamlı destek! Tugay Tanülkü, Mesut Akusta, Yurdaer Okur, Merve Sevi ve Murat Evgin’in aralarında yer aldığı 14 ünlü, Engelliler Haftası için şiir okudu.
12.05.2021 Cadde
Merve Sevi'den Barış Akarsu paylaşımı!
Merve Sevi'den Barış Akarsu paylaşımı! 2007 yılında trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Barış Akarsu, ölümünün 13. yılında da unutulmadı. Oyuncu Merve Sevi de eski rol arkadaşı için yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.
5.07.2020 Cadde
Barış Akarsu vefatının 13. yıl dönümünde anılıyor
Barış Akarsu vefatının 13. yıl dönümünde anılıyor 29 Haziran 2007 tarihinde 28'inci doğum gününü kutladıktan sonra Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren şarkıcı Barış Akarsu, ölüm yıl dönümünde sevenleri tarafından unutulmadı.
4.07.2020 Cadde
Doktorlar dizisi ne zaman başladı, ne zaman bitti? Nerede çekildi? Doktorlar oyuncuları kimler?
Doktorlar dizisi ne zaman başladı, ne zaman bitti? Nerede çekildi? Doktorlar oyuncuları kimler? 28 Aralık 2006 Tarihinde Show TV'de başlayan Doktorlar dizisi, Grey's Anatomy dizisinden uyarlanmıştır. Dizide doktorların yaşantıları ve aşkları konu edilmiştir. 14 Şubat 2011 tarihinde ise dizi ekrana veda etmiş fakat sonraki yıllarda defalarca eski bölümleri tekrar yayınlanarak ilgi görmeye devam etmiştir. Peki Doktorlar dizisi nerede ve ne zaman çekildi? Doktorlar oyuncuları kimler?
10.12.2019 Gündem
Galası yapıldı
Galası yapıldı Kadir Doğulu, Hakan Eratik, Çiğdem Batur ve Yeliz Şar’ın başrolünü paylaştığı ‘Amiral Battı Kaçıyorusss’un galası, Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
1.12.2019 Cadde
'Amiral Battı Kaçıyorusss' gala yaptı
'Amiral Battı Kaçıyorusss' gala yaptı Usta oyuncular Haldun Dormen ve Göksel Kortay’ın yazdığı, Göksel Kortay'ın yönettiği 'Amiral Battı Kaçıyorusss'un galası, geçtiğimiz akşam Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
30.11.2019 Cadde
Erhan Yazıcıoğlu: 11 kez nişanlandım
Erhan Yazıcıoğlu: 11 kez nişanlandım Usta sanatçı Erhan Yazıcıoğlu, tek kişilik tiyatro ve stand-up gösterisi ‘Fikrim Firarda'nın ilkini Profilo Sanat Merkezi'nde gerçekleştirdi.
24.10.2019 Cadde
Merve Sevi hangi dizilerde oynadı? Merve Sevi kaç yaşında?
Merve Sevi hangi dizilerde oynadı? Merve Sevi kaç yaşında? 24 Temmuz 1987'de doğan Merve Sevi, Nişantaşı Nuri Akın Lisesi 2003-2004 dönemi mezunudur. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okudu. Peki Merve Sevi hangi projelerde yer aldı?
23.07.2019 Gündem
Merve Sevi'den mayolu tatil paylaşımı
Merve Sevi'den mayolu tatil paylaşımı Oyuncu Merve Sevi, sosyal medya hesabından paylaştığı tatil fotoğrafı ile dikkat çekti.
23.07.2019 Cadde
Hünal şaşırtacak
Hünal şaşırtacak Cemal Hünal, Merve Sevi ve Duygu Şen’in oynadığı ‘Cesedin Ölümü’ filminin çekimleri devam ediyor.
3.05.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Merve Sevi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.