'İşte Benim Stilim' şampiyonu belli oldu
'İşte Benim Stilim' şampiyonu belli oldu TV8'de yayınlanan 'İşte Benim Stilim' yarışmasının finali canlı yayınlandı. Finale kalan Merve Sevin ve Simay Tokatlı arasında yapılan SMS oylaması sonucu şampiyon açıklandı.
27.05.2017 Cadde
İşte Benim Stilim'in birincisi belli oldu! İşte finalde yaşananlar...
İşte Benim Stilim'in birincisi belli oldu! İşte finalde yaşananlar... İşte Benim Stilim final yaptı. Finale kalan Merve Sevin ve Simay Tokatlı arasından halkın oyları şampiyonu belirledi. İşte Benim Stilim'de birincilik koltuğuna Simay Tokatlı oturdu. Simay Tokatlı 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu...
29.05.2017 Gündem
İşte Benim Stilim finali gerçekleşti! İşte Benim Stilim yarışmasının birincisi kim oldu?
İşte Benim Stilim finali gerçekleşti! İşte Benim Stilim yarışmasının birincisi kim oldu? İşte Benim Stilim yarışmasının büyük finali bugün gerçekleşti. TV8'in sevilen yarışması İşte Benim Stilim'in final bölümü izleyicileri ekrana kilitledi. 7 ismin finale kaldığı yarışmada son hünerler sergilendi. Peki İşte Benim Stilim'in şampiyonu kim oldu?
26.05.2017 Gündem
İşte Benim Stilim yarışmacılarının olay yaratan tarzları
İşte Benim Stilim yarışmacılarının olay yaratan tarzları Kavgasıyla gürültüsüyle her bölüm bir şekilde konuşulan İşte Benim Stilim programı; yarışmacıların tarzlarıyla olduğu kadar özel hayatlarıyla da bizleri ekrana kitliyor. ‘Amaan bir daha izlemeyeceğim’ deyip deyip takip ettiğimiz bir program...
13.03.2018 Ekran
Kerimcan Durmaz'ın yorumu yarışmacıyı şaşırttı
Kerimcan Durmaz'ın yorumu yarışmacıyı şaşırttı TV8'de yayınlanan 'İşte Benim Stilim'in jüri üyesi Kerimcan Durmaz, yarışmacılardan Merve Sevin'e fena çattı.
11.02.2017 Cadde