İş yerinde kendini astı! Arkadaşları ipten indirdi
İş yerinde kendini astı! Arkadaşları ipten indirdi İzmit’te bir firmada çalışan Muhammet C. (29) iş yerinde kendini iple tavana astı. Mesai arkadaşları tarafından fark edilip indirilen Muhammet C., hastaneye kaldırıldı.
25.02.2021 Gündem
Son dakika... Kazada ölen Büşra öğretmeni, mesai arkadaşları unutmadı!
Son dakika... Kazada ölen Büşra öğretmeni, mesai arkadaşları unutmadı! Gelen bir son dakika haberine göre, Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, kullandığı otomobilin şarampole devrilmesi sonucu yaşamını yitiren öğretmen Büşra Çerşil'i (26), görev yaptığı okuldaki mesai arkadaşları unutmadı. Arkadaşları adına okul tarafından yapılan paylaşımda candan öte can olarak tanımlanan 3 ay sonra nişan yapmayı planlayan Büşra öğretmenin hiç unutulmayacağı yazıldı.
2.06.2020 Gündem
Son dakika! Mesai arkadaşlarına tabut şakası yaptı
Son dakika! Mesai arkadaşlarına tabut şakası yaptı Aydın'ın İncirliova Belediyesi işçileri, mesai arkadaşlarına tabut şakası yaptı, o anları da cep telefonu kamerasına kaydetti. Kamyonetten indirdikleri tabutun kapağı aniden açılınca işçilerin kaçışma anlarının yer aldığı video, sosyal medyada da gündem yarattı.
25.04.2020 Gündem
Kereste fabrikasında korkunç olay! Kolu koptu
Kereste fabrikasında korkunç olay! Kolu koptu Burdur'un Bucak ilçesindeki organize sanayi bölgesinde kereste fabrikasında çalışan Birgül Altındal'ın (37) makineye kaptırdığı sağ kolu koptu. Ameliyata alınan Altındal'ın kolunun, parçalandığı için yerine dikilemediği öğrenildi.
27.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri