Mescidi Aksa

Mescidi Aksa

Son dakika Mescidi Aksa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mescidi Aksa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mescidi Aksa haber sayfamızda...

Mescidi Aksa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 242 mescidi aksa haberi bulunmuştur.
Yeniden Refah Partisi İBB Başkan adayı Altınöz: Çekilmedik, çekilmeyeceğiz
Yeniden Refah Partisi İBB Başkan adayı Altınöz: Çekilmedik, çekilmeyeceğiz Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, İstiklal Caddesi’nde beraberindeki heyetle beraber yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüş öncesi açıklamalarda bulunan Altınöz, adaylıktan çekilmeyeceklerini belirterek “Genel Başkanımız ne derse biz o karara uyarız ama şu ana kadar böyle bir şey yok. Biz çekilmedik, çekilmeyeceğiz” dedi.
30.03.2024 Gündem
Hobi olarak başladı devlet sanatçısı unvanı aldı: İlki başardım
Hobi olarak başladı devlet sanatçısı unvanı aldı: İlki başardım Aydın'ın İncirliova ilçesinde Mehmet Dizen (44) pandemi nedeniyle 2020 yılında hobi olarak atıl ahşap parçaları ve eşyaları değerlendirerek, el emeği göz nuru eserler etmeye başladı. Eserleriyle dikkati çeken Dizen'e Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 'Devlet Ahşap Oyma Sanatçısı' unvanı verildi.
21.02.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan İsrail açıklaması
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan İsrail açıklaması Zeytinburnu'da Konyalı Camii açılış programında konuşan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Gazze’de yaşanan olaylara dikkat çekerek, "İsrail'in en büyük gücü ne elindeki askeri gücüdür, ne elindeki teknolojik üstünlüğüdür, ne arkasını yasladığı dayılarıdır. Onları destekleyen ülkelerdir. İnanın ki İslam dünyasının bu kadar çaresiz olması, dağınık olması, inisiyatifsiz olması, İsrail yönetiminin arkasındaki ne yazık ki en büyük güçtür. Onun için diyoruz ki camiler bizi fiziki olarak birleştirdiği gibi, kalplerimizi ve zihinlerimizi de birleştirmelidir" dedi.
16.02.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: Sendikalar toplumumuzu ayakta tutan en önemli sosyal yapılar
Bakan Işıkhan: Sendikalar toplumumuzu ayakta tutan en önemli sosyal yapılar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Türkiye olarak sadece Türkiye'den ibaret değiliz. Bütün bir İslam dünyasının derdiyle dertleniyoruz. Hatta sahip olduğumuz inanç ve temsil ettiğimiz medeniyetin gereği olarak bütün insanlığın sorunları ve ihtiyaçlarıyla muhatap ve sorumlu bir konumda bulunuyoruz" dedi.
6.01.2024 Ekonomi
Şehitler ve Gazze için tek yürek
Şehitler ve Gazze için tek yürek ‘Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet’ yürüyüşü için Galata Köprüsü’nde buluşan yaklaşık 250 bin kişi teröre ve İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısına tepki gösterdi.
2.01.2024 Gündem
Ali Erbaş: Batı artık iflas etmiştir
Ali Erbaş: Batı artık iflas etmiştir Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
27.10.2023 Gündem
BBC muhabiri gözyaşlarına boğuldu: Gazze'deki hastaneyi görünce dizlerinin üstüne çöktü
BBC muhabiri gözyaşlarına boğuldu: Gazze'deki hastaneyi görünce dizlerinin üstüne çöktü Gazze'deki El-Şifa Hastanesi’nde yayın yapan BBC Arapça muhabiri Adnan El-Bursh, dizlerinin üstüne çökerek gözyaşlarına boğuldu. "Bugün kariyerimin en zor günlerinden biri oldu." diyen muhabir hayatında hiç görmediği bir manzara ile karşı karşıya kaldığını söyledi.
13.10.2023 Dünya
TSK'dan dev tatbikat! Akıncı TİHA tam isabet...
TSK'dan dev tatbikat! Akıncı TİHA tam isabet... TSK'nın ateş gücünün sergilendiği, 'Ateş Serbest- 2023 Tatbikatı' gerçekleştirildi. Faaliyette, TSK envanterinde bulunan silah sistemlerinin 50’si sergilenirken, 42 silah sistemi ise aktif olarak atışlarda kullanıldı.
13.10.2023 Gündem
İsrail-Filistin çatışması için Kurtulmuş'tan itidal çağrısı: İki devletli çözümden başka yol yok
İsrail-Filistin çatışması için Kurtulmuş'tan itidal çağrısı: İki devletli çözümden başka yol yok TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş P20 Zirvesi’nde konuşma yaparak uluslararası sorunlara çözüm bulacak yeni bir uluslararası küresel mimariye ihtiyaç olduğunu vurguladı. Kurtulmuş, "Filistin'de baş gösteren olaylar ve çatışmalar karşısında bir kere daha, bu uluslararası platformdan itidal çağrılarımızı tekrarlıyoruz" dedi.
13.10.2023 Gündem
Son dakika! Türkiye'den İsrail'e Gazze tepkisi
Son dakika! Türkiye'den İsrail'e Gazze tepkisi Dışişleri Bakanlığı, İsrail Ordusu'nun Gazze'nin kuzeyinde yaşayan Filistinli nüfusa yaptığı uyarıya tepki gösterdi
16.10.2023 Dünya
İsrailli bakan: Hayatını kurtarmak isteyen gitsin, yok edeceğiz!
İsrailli bakan: Hayatını kurtarmak isteyen gitsin, yok edeceğiz! ABD Savunma Bakanı Auistin'le birlikte kameralar karşısına geçen Yoav Gallant, birkaç kez "Hayatını kurtarmak isteyenler, lütfen güneye gidin" cümlesini kurdu.
13.10.2023 Dünya
Erdoğan'dan ABD Dışişleri Bakanı'na sert tepki: Bu nasıl politikacı
Erdoğan'dan ABD Dışişleri Bakanı'na sert tepki: Bu nasıl politikacı Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı ile Bakan Fidan'ın dikkat çeken telefon konuşmasının detaylarını açıkladı. Erdoğan, İsrail - Filistin savaşıyla ilgili de dünyaya çağrıda bulundu. Erdoğan'ın gündeminde ABD tarafından düşürülen Türk SİHA'sı da vardı.
13.10.2023 Gündem
İsrail Büyükelçiliği çalışanı Pekin'de bıçaklı saldırıya uğradı
İsrail Büyükelçiliği çalışanı Pekin'de bıçaklı saldırıya uğradı İsrail Dışişleri Bakanlığı, Pekin Büyükelçiliği’nde çalışan bir personelin bugün bıçaklı saldırıya uğradığını açıkladı.
13.10.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron ile görüştü! 'Barışa hizmet etmeyen çabalardan uzak durulmalı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron ile görüştü! 'Barışa hizmet etmeyen çabalardan uzak durulmalı' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde İsrail - Filistin çatışmaları ele alındı.
13.10.2023 Gündem
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: İsrail’in yaptığına soykırım diyebiriz
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: İsrail’in yaptığına soykırım diyebiriz Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İsrail'in ablukası altındaki Gazze'ye düzenlenen saldırılar ve bölgede yaşananlarla ilgili değerlendirmede bulundu. Bakan Tunç, “İsrail, Filistin’de insanlık suçu var. Hukuksuzluk var. Buna adeta soykırım diyebiliriz” dedi.
13.10.2023 Gündem
Mescidi Aksa'da cuma gerginliği! Filistinlilere gaz bombası ile müdahale
Mescidi Aksa'da cuma gerginliği! Filistinlilere gaz bombası ile müdahale İsrail polisi, cuma namazını Mescid-i Aksa'da kılmak için gelenlere müdahale ediyor. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Kudüs'teki son gelişmeleri aktardı.
13.10.2023 Haberler
İsrail 9 yıl önce de yaptı! Ortamı her an 'ölüm kutusu'na çevirebilir
İsrail 9 yıl önce de yaptı! Ortamı her an 'ölüm kutusu'na çevirebilir Hamas ve İsrail arasındaki savaş, 7'nci gününe girdi. Çatışmalar tüm şiddetiyle devam ederken, gözler İsrail ordusunun olası kara harekatı için yaptığı hazırlıklara yöneldi. Peki İsrail ordusunun, en son 2014 yılında Gazze içinde gerçekleştirdiği kara operasyonunda neler yaşanmıştı?
13.10.2023 Dünya
Son dakika! Mescidi Aksa'da cuma gerginliği! Bayrak provokasyonu
Son dakika! Mescidi Aksa'da cuma gerginliği! Bayrak provokasyonu İsrail polisi, cuma namazını Mescid-i Aksa'da kılmak için gelenlere müdahale etti. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Kudüs'teki gerginliği dakika dakika aktardı.
13.10.2023 Gündem
Mescidi Aksa'da cuma gerginliği! Gençlerin girişlerine izin verilmiyor
Mescidi Aksa'da cuma gerginliği! Gençlerin girişlerine izin verilmiyor İsrail polisi, cuma namazını Mescid-i Aksa'da kılmak için gelenlere engel oldu. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Kudüs'teki son gelişmeleri aktardı.
13.10.2023 Haberler
Bahçeli: Yeni dünya savaşı ihtimali gittikçe artıyor
Bahçeli: Yeni dünya savaşı ihtimali gittikçe artıyor Partisin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, Hamas-İsrail çatışmasıyla ilgili dikkat çeken mesajlar verdi. Bahçeli'nin gündeminde Türkiye'nin sınır ötesi operasyonları da vardı.
10.10.2023 Haberler
Son dakika: Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi! Detaylarını tek tek açıkladı...
Son dakika: Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi! Detaylarını tek tek açıkladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada emeklilerin merakla beklediği ikramiye ile ilgili detayları paylaştı. Konut ve kira sektöründeki artışa da değinen Erdoğan, "Konut ve kira sektöründe piyasanın dengesini bozan, fahiş fiyat artışlarına yol açan kişi ve kurumlara yönelik ağır yaptırımlar getiriyoruz." ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon ve evlilik kredisi açıklaması
Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon ve evlilik kredisi açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrası alınan kararları duyurdu. Bu kararlar arasında gençlere vergisiz telefon ve evlilik kredisi açıklamaları da vardı. Öte yandan Erdoğan çiftçilere destek ödemelerinin erkene alındığı müjdesini verdi.
6.09.2023 Gündem
NATO’ya üyeliği tartışmaya açık
NATO’ya üyeliği tartışmaya açık İsveç’te terör örgütlerinin her türlü eylemi organize edebildiğini belirten Fidan, “Bizim olumlu bir tablo çizmemiz mümkün değil. Ama, İsveç gayretlerine devam edip ev ödevlerini yerine getirirse her zaman başka alternatifler de mevcut” dedi.
5.07.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan İsveç'in NATO üyelik sürecine dikkat çeken çıkış
Bakan Fidan'dan İsveç'in NATO üyelik sürecine dikkat çeken çıkış İsveç'in NATO üyelik sürecine ilişkin Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.
4.07.2023 Gündem
‘Birleşe birleşe kazanacağız’
‘Birleşe birleşe kazanacağız’ CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehir’deki “Millet Buluşması”nda, “Biz birinci turda bu işi bitirmek zorundayız. Birleşe birleşe kazanacağız ve Türkiye’de yeni bir tarih yazacağız” diye konuştu.
26.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mescidi Aksa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.