Meşher'de Sanatçı Kadınların Yüzyılı
Meşher'de Sanatçı Kadınların Yüzyılı Ben-Sen-Onlar: Sanatçı Kadınların Yüzyılı, 9 Ekim’de Meşher’de açılıyor. Deniz Artun’un küratörlüğünde gerçekleşen sergi, yaklaşık 1850–1950 arasında Türkiye’de yaşamış ve yaratmış sanatçı kadınların eserlerinden bir seçkiye yer veriyor.
7.10.2021 Kültür Sanat
Meşher'den çocuklara yönelik atölye çalışmaları
Meşher'den çocuklara yönelik atölye çalışmaları Meşher, “Mâziyi Korumak: Sadberk Hanım Müzesi’nden Bir Seçki” sergisinden ilhamla çocuklara özel çevrimiçi bir etkinlik programı sunuyor. Etkinlikler, çeşitli malzemeler aracılığıyla farklı yaş gruplarından katılımcıların kültürel miras kavramını anlaması ve koruma bilincini artırmayı amaçlıyor.
22.01.2021 Kültür Sanat
Sadberk Hanım Müzesi seçkisi Meşher'de
Sadberk Hanım Müzesi seçkisi Meşher'de Meşher’in üçüncü sergisi olan “Mâziyi Korumak: Sadberk Hanım Müzesi’nden Bir Seçki”, 19.000’i aşkın eserin bulunduğu müzenin Arkeoloji ve Türk-İslam Sanatı koleksiyonlarından seçilen 210 nadide eserle ziyaretçileri Anadolu’nun uygarlıklar tarihinde bir yolculuğa çıkarıyor.
24.12.2020 Kültür Sanat
Gritchenko'nun İstanbul Yılları sergisi için son günler
Gritchenko'nun İstanbul Yılları sergisi için son günler Vehbi Koç Vakfı’nın İstiklal Caddesi’ndeki kültür ve sanat kurumu Meşher’in ikinci sergisi “Alexis Gritchenko – İstanbul Yılları” 1 Kasım 2020’ye kadar ziyaretçilerini bekliyor.
26.10.2020 Kültür Sanat