Meslektaş

Meslektaş

Son dakika meslektaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan meslektaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan meslektaş haber sayfamızda...

Meslektaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 331 meslektaş haberi bulunmuştur.
Sahte avukatın oyunu böyle bitti: Eski sevgilime özendim
Sahte avukatın oyunu böyle bitti: Eski sevgilime özendim Adana’da adliyede sahte avukatlık yaparken yakalanan ve tutuklanan şüpheli kadının ifadesinde, ”Önceki sevgilim avukattı, bende yanında katiplik yaptım. Avukatlığa özendim” dedi. Sahte avukatın 4 kişiden 3 milyon lira aldığı öne sürüldü.
25.03.2024 Gündem
Ali Ece'den Beşiktaş maçı sonrası olay sözler: Bu kadar kötü kadro mühendisliği yapanları Lovren kovalasın!
Ali Ece'den Beşiktaş maçı sonrası olay sözler: Bu kadar kötü kadro mühendisliği yapanları Lovren kovalasın! Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş, Gaziantep deplasmanından eli boş döndü, üst üste ikinci mağlubiyetini aldı. Yenilginin ardından spor yazarlarından sert eleştiriler geldi.
12.03.2024 Beşiktaş
İşe alımda yapay zeka her şeyi değiştiriyor! Meslektaş gibi konuşuyor ücreti bile kendi belirliyor
İşe alımda yapay zeka her şeyi değiştiriyor! Meslektaş gibi konuşuyor ücreti bile kendi belirliyor Yapay zeka işe alımda yüzlerce adayı saniyeler içinde sınıflandırıyor, görüşme ayarlıyor, soru hazırlıyor ve mülakatı yapıp rapor sunuyor. Yapay zeka yazılımcıyla yazılımcı gibi pilotla pilot gibi konuşuyor. Adayın sahip olduğu beceri ve deneyim setini dikkate alarak ücret teklifi sunuyor...
12.02.2024 Milliyet Executive
Üniversiteli Gökçe yalnız yaşadığı evde ölü bulunmuştu! İlk otopsi sonucu ortaya çıktı
Üniversiteli Gökçe yalnız yaşadığı evde ölü bulunmuştu! İlk otopsi sonucu ortaya çıktı İzmir’in Urla ilçesinde, yalnız yaşadığı evde ölü bulunan üniversite öğrencisi Gökçe Bebeci'nin (25), yapılan ilk otopsi sonucu ortaya çıktı.
7.01.2024 Gündem
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Meslektaş dayanışması
Meslektaş dayanışması İrem Derici, meslektaşı Simge Sağın’ın doktoru viral enfeksiyon nedeniyle sahneye çıkmasını yasaklayınca yardımına koştu.
25.12.2023 Kültür Sanat
12 dakika sonra dehşeti yaşayacaklardı! Denizin dibinde ölümle burun buruna tam 4 gün
12 dakika sonra dehşeti yaşayacaklardı! Denizin dibinde ölümle burun buruna tam 4 gün 1973 yılının Ağustos ayında iki İngiliz denizci başlarına geleceklerden habersizdi. Roger Chapman ile meslektaşı Roger Mallinson, deniz tabanına telefon kablosu döşerken talihsiz bir şekilde denizaltı içinde mahsur kaldı. Okyanusun dibinde günlerce kurtarılmayı bekleyen ikili yaşam mücadeleleri ile tarihe geçti.
2.12.2023 Yaşam
Muğla'da cinsel istismar ile suçlanan doktor görevine iade edildi
Muğla'da cinsel istismar ile suçlanan doktor görevine iade edildi Muğla'nın Menteşe ilçesinde muayene sırasında Esra Ç.'ye (17) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan, ardından iftiraya uğradığı gerekçesiyle tahliye edilen Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Dr. Ufuk Salman (31), görevine iade edildi.
30.11.2023 Haberler
Muğla'da cinsel istismar ile suçlanan doktor görevine iade edildi
Muğla'da cinsel istismar ile suçlanan doktor görevine iade edildi Muğla'nın Menteşe ilçesinde muayene sırasında Esra Ç.'ye (17) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan, ardından iftiraya uğradığı gerekçesiyle tahliye edilen Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Dr. Ufuk Salman (31), görevine iade edildi.
30.11.2023 Gündem
Ölmemek için polislere yalvardı! Çantadan mavi hap ve 2 kelimelik not çıktı
Ölmemek için polislere yalvardı! Çantadan mavi hap ve 2 kelimelik not çıktı Eski iş arkadaşı sürekli ona mesaj atıyor, iletişim kurmaya çalışıyor ve hatta taciz ediyordu. Her defasında polise gidip eli boş dönen genç kadın, korkunç şekilde hayattan koparıldı. Olay yerinde bulunan içi mavi hap ve silah dolu çantadan çıkan 2 kelimelik notun gizemi ise bir türlü çözülemedi.
20.11.2023 Yaşam
Sırf kendinizi değil arkadaşınızı da övün
Sırf kendinizi değil arkadaşınızı da övün Zorlu iş dünyasında hepimizin ara sıra biraz kendini tanıtması gerekiyor. Ancak başarılarımızı duyururken sevimsiz görünmemek de oldukça önemli.
10.11.2023 Milliyet Executive
Gazeteci Arolat son yolculuğuna uğurlandı
Gazeteci Arolat son yolculuğuna uğurlandı 81 yaşında hayatını kaybeden ekonomi yazarı ve gazeteci Osman Saffet Arolat için Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nde tören düzenlendi.
1.11.2023 Gündem
Kız arkadaşıyla 2 veterinere dehşeti yaşattı! Kalp krizi geçiren öğrenciden haber var
Kız arkadaşıyla 2 veterinere dehşeti yaşattı! Kalp krizi geçiren öğrenciden haber var Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne bağlı Hayvan Hastanesi'nde 2 veteriner hekim ve 3 stajyer öğrenciye yapılan saldırı Veteriner Fakültesi Dekanlığı tarafından kınandı. Olay sırasında kalp krizi geçiren öğrencinin haber geldi.
9.10.2023 Gündem
Dersinden kaldığı profesör babasının elinden diplomasını aldı
Dersinden kaldığı profesör babasının elinden diplomasını aldı Samsun'da eğitim sürecinde profesör doktor olan babasının dersinden kalan tıp fakültesi öğrencisi Ekin Metin Böke, mezuniyette diplomasını babasının elinden aldı.
24.06.2023 Haberler
Galatasaray'da iki bayram bir arada!
Galatasaray'da iki bayram bir arada! Galatasaray, 19 Mayıs’ta hem Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı, hem de yapımına başlanan Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nin temsili temel atma törenini yaptı. Yaşayan başkanlar ve şampiyon teknik adam ile futbolcular bu önemli günde burada toplandı.
20.05.2023 Galatasaray
Hızlı ve ailesi için öfkeli
Hızlı ve ailesi için öfkeli Sevilen serinin yeni filmi “Fast X/Hızlı ve Öfkeli 10”, 140 dakika boyunca neredeyse durmaksızın seyirciyi aksiyona dahil ederken bir yanda da aile üzerine duygusal bir hikâye anlatıyor.
19.05.2023 Kültür Sanat
Palayla evi basan eşinden balkondan atlayarak kurtuldu! Savunması şoke etti
Palayla evi basan eşinden balkondan atlayarak kurtuldu! Savunması şoke etti İstanbul’da yaşayan 46 yaşındaki Selçuk E. evi terk eden 50 yaşındaki dini nikahlı eşi Kader B.’yi kardeşinin evinde buldu. Kader B., evi palayla basan eşinden balkondan atlayarak kaçtı. Olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alınan Selçuk E. verdiği ifadede, “Benim amacım ekonomik sıkıntılarımızı konuşmaktı” dedi. 
25.04.2023 Gündem
Binadan kafasına düştü! Avcılar’da talihsiz kadının korkunç sonu
Binadan kafasına düştü! Avcılar’da talihsiz kadının korkunç sonu Avcılar'da sağlık merkezine gelen Mahbup Uzunay'ın başına binanın önüne geldiği sırada beton parçası düştü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
25.04.2023 Gündem
Avukattan meslektaş sevgiliye dehşet! 'Hayatta alacağın en büyük dersi vereceğim sana'
Avukattan meslektaş sevgiliye dehşet! 'Hayatta alacağın en büyük dersi vereceğim sana' Denizli’nin Çivril ilçesinde avukat İpek Ekiz (31), kendisinden ayrılmayı reddeden meslektaşı erkek arkadaşı H.K.'nin (30) aracını kundakladığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu.
24.04.2023 Gündem
Fenerbahçe derbisinin ardından Beşiktaşlı yıldıza övgü: Resital! İşte fırtınanın şövalyesi
Fenerbahçe derbisinin ardından Beşiktaşlı yıldıza övgü: Resital! İşte fırtınanın şövalyesi Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında dev derbide Fenerbahçe, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta 10 kişi kalan Beşiktaş'a 4-2 yenildi. Dev derbiyi spor yazarları kaleme aldı. Beşiktaş'ı yakından takip eden usta kalem, siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcusu için 'Örnek olarak sunmak gerekiyor' ifadelerini kullandı.
3.04.2023 Beşiktaş
Umudun ve azmin zaferi
Umudun ve azmin zaferi Malatya’da tanıştığım Emine Bişeng Sabırlı kadın olduğu için önüne konan tüm engellere rağmen kendi yolunu çiziyor. Mücadeleden hiç yılmadan hem okuma hem de hayatını istediği gibi yaşama hakkını elde ediyor. Sabırlı “Benim farkım acı çekmiş olmam değil, yaşadıklarım ne olursa olsun hayata karşı duruşumun, yaşama sevincimin ve umudumun olması” diyor.
12.03.2023 Kültür Sanat
Bu büyük acıya yürek dayanmaz! 'Beni kurtarmayın'
Bu büyük acıya yürek dayanmaz! 'Beni kurtarmayın' Kutlu ailesinde iki kardeş doktor, üçüncü kardeş tıp öğrencisiydi. Deprem felaketinde anne ve babalarıyla birlikte enkaz altında kalarak hayatlarını kaybettiler. Kutlu ailesi, depremde toplam 12 üyesini toprağa verdi...
2.03.2023 Gündem
Türkiye canlarını yüreğine gömdü
Türkiye canlarını yüreğine gömdü Yüzyılın deprem felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın cenazeleri, hepimizi hüzne boğdu. Cenaze törenlerinde feryatlar yürekleri dağladı...
13.02.2023 Gündem
19 yıl önceki öğretmeni ile aynı okulda meslektaş oldu
19 yıl önceki öğretmeni ile aynı okulda meslektaş oldu Esenyurt'ta 19 yıl önce 75 öğrencili okulda okuyan Kübra Tağ, yıllar sonra öğretmeni ile aynı okulda işe başladı. Avcılar Vali Rıdvan Yenişen İlkokulu'ndaki eski öğretmeni Mehtap Eroğlu ile çalışmaya başlayan Tağ, "Atamam buraya oldu. Her öğretmenler odasına girip Mehtap öğretmenimle göz göze geldiğimizde kendimi küçük bir kız çocuğu gibi hissediyorum. Aramızda o mesafe hep var. Öğretmeniniz ile meslektaş olmak çok farklı bir duydu" dedi.
14.01.2023 Gündem
YÖK Başkanı Özvar: Kendi dilini kullanmayan üniversitelerin dünyaya söz söyleme imkanı olmayacak
YÖK Başkanı Özvar: Kendi dilini kullanmayan üniversitelerin dünyaya söz söyleme imkanı olmayacak Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Türkiye orijinli makale sayısının gün geçtikçe artıyor olması fevkalade önemli olmakla birlikte; Türkiye'deki üniversitelerin kendi dilimizde yayın yapmaları da en az uluslararası yayın dilinde yapılan makaleler kadar önemlidir. Kendi dilini işlemeyen, zenginleştiremeyen, bilimsel bir yayın aracı olarak kullanmayan üniversitelerin uzun vadede dünyaya bir söz söyleme imkanı olmayacaktır" dedi.
12.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meslektaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.