Son dakika... Meteoroloji'den 3 il için flaş uyarı! Saat verildi
Son dakika... Meteoroloji'den 3 il için flaş uyarı! Saat verildi Meteoroloji’den yapılan bir son dakika açıklamasına göre, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak olacağı tahmin ediliyor.
15.05.2021 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den 13 il için kritik uyarı!
Son dakika... Meteoroloji'den 13 il için kritik uyarı! Gelen bir son dakika haberine göre, yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Orta ve Batı Karadeniz kıyı kesimi, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun kuzeybatısı ile Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Tokat, Kayseri, Sivas ve Elazığ çevreleri ile Hatay kıyı kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde, akşam saatlerinden sonra Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
1.11.2020 Gündem
İstanbul’da sağanak yağış
İstanbul’da sağanak yağış İstanbul’da gece saatlerinde başlayan yağmur ve fırtına etkisini gösteriyor.
27.09.2020 Gündem
Son dakika... Edirne’yi vurdu! İstanbul'a dolu uyarısı
Son dakika... Edirne’yi vurdu! İstanbul'a dolu uyarısı Gelen bir son dakika haberine göre, Meteoroloji İstanbul'da saat 10.30 ile 16.00 saatleri arasında sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağını duyurdu. Edirne’de başlayan sağanak ve dolu yağışı sonrası İstanbul Boğazı'nın üstünü de kara bulutlar kapladı.
1.06.2020 Gündem