Metin Aşık

Metin Aşık

Son dakika Metin Aşık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Metin Aşık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Metin Aşık haber sayfamızda...

Metin Aşık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.273 metin aşık haberi bulunmuştur.
Mert Aydın yazdı: 103 gollü sezona olan benzerlik
Mert Aydın yazdı: 103 gollü sezona olan benzerlik Son dönemde Fenerbahçe şampiyon olamamaktan şikayetçi... Sarı-lacivertli camia, 2014’ten bu yana gelmeyen şampiyonluğun sıkıntısını yaşıyor. Bu sezona yapılan iyi başlangıç, taraftarı mutlu etti. İyi bir takım kurulduğunda hemen akıllara 1988-89 takımı geliyor. Aslında o sezonun öncesinde de benzer bunalımlar vardı.
8.10.2023 Fenerbahçe
Vefa Küçük: Aykut Kocaman'ın tercihini normal karşılıyorum
Vefa Küçük: Aykut Kocaman'ın tercihini normal karşılıyorum Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı ve iş insanı Vefa Küçük, D-Smart’ta Bol’ca Futbol Özel programının konuğu oldu ve gündem yaratacak açıklamalar yaptı.
29.03.2022 Fenerbahçe
Gökçen Paprika 6.5 saat kuaförde kaldı
Gökçen Paprika 6.5 saat kuaförde kaldı Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı, merhum Metin Aşık'ın oğlu Murat Aşık, önceki gün doğuma sayılı günleri kalan eşi Gökçen Paprika ve kızı Alya Aşık ile Bodrum Türkbükü'nde görüntülendi.
16.07.2021 Cadde
Kuaförde  6.5 saat
Kuaförde 6.5 saat Eski Fenerbahçe Başkanı merhum Metin Aşık’ın oğlu Murat Aşık, eşi Gökçen Paprika ve kızı Alya Aşık ile Bodrum Türkbükü’ndeki Borsa On The Beach’teydi...
16.07.2021 Cadde
Eda Aşık ve Murat Akar aşkı tam gaz devam ediyor
Eda Aşık ve Murat Akar aşkı tam gaz devam ediyor Fenerbahçe eski başkanı, rahmetli Metin Aşık ile Hülya Aşık'ın kızı Eda geçtiğimiz haziranda kalbini Avukat Murat Akar'a kaptırmıştı. Aşkları doludizgin devam ediyor.
4.09.2019 Cadde
Eda Aşık yeni aşka yelken açtı
Eda Aşık yeni aşka yelken açtı Fenerbahçe eski başkanı, rahmetli Metin Aşık ile Hülya Aşık'ın kızı Eda, Haziran 2017'de evlendiği üçüncü eşi Özgün Özen'den 2018'de boşanmıştı. Eda Aşık, yaralı kalbinin ilacını buldu, yeni bir maceraya yelken açtı.
22.07.2019 Cadde
Ali Koç'tan UEFA açıklaması!
Ali Koç'tan UEFA açıklaması! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüp dergisindeki yazısında UEFA süreciyle ilgili önemli ifadelerde bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Metin Aşık için Fenerbahçe Kulübü'nde veda töreni
Metin Aşık için Fenerbahçe Kulübü'nde veda töreni Hayatını kaybeden eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Metin Aşık için veda töreni düzenlendi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Metin Aşık'ın ailesine taziye ziyareti
Ali Koç'tan Metin Aşık'ın ailesine taziye ziyareti Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, futbol takımı teknik direktörü Ersun Yanal ve idari menajer Volkan Ballı, Fenerbahçe'nin vefat eden eski başkanlarından Metin Aşık'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe Beko-Türk Telekom: 92-59
Fenerbahçe Beko-Türk Telekom: 92-59 Sarı-lacivertli ekip, çeyrek final serisinde Türk Telekom'u 92-59 mağlup etti, yarı finalde TOFAŞ'ın rakibi oldu.
1.07.2020 Basketbol
Metin Aşık kimdir, kaç yaşında, nereli? Eski Fenerbahçe Başkanı Metin Aşık'tan kötü haber
Metin Aşık kimdir, kaç yaşında, nereli? Eski Fenerbahçe Başkanı Metin Aşık'tan kötü haber Eski Fenerbahçe Başkanı Metin Aşık'tan kötü haber. 1989-93 yılları arasında 4 yıl Fenerbahçe Başkanlığı görevini yürüten Metin Aşık hayatını kaybetti. Peki Metin Aşık kimdir, kaç yaşında, nereli?
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe eski başkanı Metin Aşık hayatını kaybetti
Fenerbahçe eski başkanı Metin Aşık hayatını kaybetti Fenerbahçe eski başkanlarından Metin Aşık hayatını kaybetti.
30.06.2020 Fenerbahçe
Eda Aşık - Özgür Özen çifti yeniden boşandı
Eda Aşık - Özgür Özen çifti yeniden boşandı İş insanı Metin Aşık’ın kızı Eda Aşık, eşi Özgür Özen’a açtığı boşanma davasından feragat etmişti. Ancak çift, iki ay sonra yeniden boşandı.
20.09.2018 Cadde
Eda Aşık - Özgür Özen çifti yeniden boşandı
Eda Aşık - Özgür Özen çifti yeniden boşandı İş insanı Metin Aşık’ın kızı Eda Aşık, eşi Özgür Özen’a açtığı boşanma davasından feragat etmişti. Ancak çift, iki ay sonra yeniden boşandı.
20.09.2018 Cadde
İhaneti affetmedi! Üçüncü eşinden de boşandı
İhaneti affetmedi! Üçüncü eşinden de boşandı İş adamı Metin Aşık'ın kızı Eda Aşık, Temmuz 2017'de dünya evine girdiği Özgür Özen'le evliliğini bitirirken, boşandığını sitem dolu bir paylaşımla ifşa etti.
27.07.2018 Cadde
İhaneti affetmedi! Üçüncü eşinden de boşandı
İhaneti affetmedi! Üçüncü eşinden de boşandı İş adamı Metin Aşık'ın kızı Eda Aşık, Temmuz 2017'de dünya evine girdiği Özgür Özen'le evliliğini bitirirken, boşandığını sitem dolu bir paylaşımla ifşa etti.
27.07.2018 Cadde
"Dip dalga fena vurdu ama..."
"Dip dalga fena vurdu ama..." “Ali Koç geldi, artık şampiyonuz” duygusuna şimdiden bu kadar inanılırsa, yarınlarda önemli bir hayal kırıklığı yaşanabilir. Bu sınırsız heyecana, bu moral patlamasına, Başkan Ali Koç’a “Full destek, tam destek” anlayışına saygılar... Ama şampiyonluk başka bir şey...
30.06.2020 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım kimdir?
Aziz Yıldırım kimdir? İş adamı, inşaat mühendisi ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nde seneler boyunca başkanlık yapmış olan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin oldukça ilerlemesinde önemli katkıları bulunmuştur. Peki, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın hayatı nasıldır?
20.05.2018 Gündem
Murat Aşık'ın müstehcen fotoğraf davasında yeni gelişme!
Murat Aşık'ın müstehcen fotoğraf davasında yeni gelişme! Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanlarından Metin Aşık'ın oğlu Murat Aşık'ın yatakta çekilmiş müstehcen fotoğraflarını sevgilisine göndererek özel hayatını ihlal eden Derya K., ile arkadaşı Özlem A. 1'er yıl 8'er ay hapse çarptırıldı.
16.04.2018 Cadde
Derbi uyuttu
Derbi uyuttu Fenerbahçeli eski yönetici Metin Aşık’ın oğlu Murat Aşık, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Nişantaşı’nda bir mekanda izledi.
19.03.2018 Cadde
Ünlülere 'By Mavi' baskını! Aralarında tanınmış isimler var
Ünlülere 'By Mavi' baskını! Aralarında tanınmış isimler var Sanal bahis sitelerine savaş açan Siber Suçlarla Mücadele ekipleri Londra merkezli kumar şebekesine büyük darbe vurdu.
6.02.2018 Gündem
Balayı için Bodrum'u seçtiler!
Balayı için Bodrum'u seçtiler! Hülya ve Metin Aşık çiftinin kızları Eda Aşık, bir sene önce tanıştığı sevgilisi Özfar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Özen'le geçtiğimiz günlerde evlenmişti
2.07.2017 Cadde
Üniversite aşkıyla yeniden!
Üniversite aşkıyla yeniden! Fenerbahçe eski Başkan’ı Metin Aşık’ın oğlu Murat Aşık’tan boşanan Esra Eron, eski üniversite aşkına geri döndü.
21.04.2017 Cadde
1999 listesinden 15 Temmuz'a Gülen'in polisleri
1999 listesinden 15 Temmuz'a Gülen'in polisleri Devlet, daha 1999'da Ankara Emniyetinde yapılan bir çalışmada teşkilat içindeki Cemaat bağlantılı polisleri tespit etmişti. 132 kişilik listede yer alan isimler için hiçbir işlem yapılmadı ancak listeyi ortaya çıkartan polisler mahkeme mahkeme süründü. Listedekiler daha sonraki dönemde daire başkanı, emniyet müdürü, vali gibi pozisyonlara erişerek darbe girişimine kadar uzanan süreçte pekçok kumpasın içinde yer aldılar.
10.08.2016 Gündem
Eda Aşık ile Yasin Erdoğan nişanlandı
Eda Aşık ile Yasin Erdoğan nişanlandı Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanlarından, ünlü işadamı Metin Aşık ile Hülya Aşık'ın kızları Eda Aşık, çarşamba akşamı İlkay Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Erdoğan evlilik yolunda ilk adımı attı.
9.07.2016 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Metin Aşık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.