Metro Exodus sistem gereksinimleri neler?
Metro Exodus sistem gereksinimleri neler? Şahane grafikleri ve yüksek sistem gereksinimleriyle ünlü olan Metro serisinin son oyunu Metro Exodus'un minimum ve önerilen sistem gereksinimleri neler?
7.07.2020 Oyun
Şubat ayını keyifli geçirmek için 10 eğlenceli öneri
Şubat ayını keyifli geçirmek için 10 eğlenceli öneri Israrla kış mevsiminde kalmaya devam ettiğimiz bu aylarda, dışarıda vakit geçirmek zor. Alışveriş merkezinde dolaşacak kadar da delirmediğimize göre, evde veya ufak salonlarda, kendi çapımızda yapıp eğlenebileceğimiz şeyler arıyoruz... Arıyor muyuz? Bizdenseniz; bu liste size de yardımcı olabilir :)
1.02.2019 Hayat
Metro Exodus ön siparişe sunuldu! Peki fiyatı ne kadar?
Metro Exodus ön siparişe sunuldu! Peki fiyatı ne kadar? Deep Silver ve 4A Games işbirliğiyle geliştirilen Metro serisinin devam oyunu Metro Exodus ön siparişe sunuldu. Peki Metro Exodus'un fiyatı ne kadar?
16.08.2018 Oyun
E3 2018'in ilk gününde hangi oyunlar tanıtıldı?
E3 2018'in ilk gününde hangi oyunlar tanıtıldı? Dünyadaki bütün oyuncuların her yıl merakla beklediği E3 oyun fuarının birinci günü geride kaldı. EA, Microsoft ve Bethesda’nın konferansları ile başlayan birinci günde birbirinden sürpriz oyunlar ilk kez tanıtıldı. İşte E3 2018'in ilk gününde öne çıkan duyurular ve oyunlar...
11.06.2018 Oyun