Mevlit Kandili

Mevlit Kandili

Son dakika Mevlit Kandili haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mevlit Kandili gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mevlit Kandili haber sayfamızda...

Mevlit Kandili

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 167 mevlit kandili haberi bulunmuştur.
Kandil Duası: Miraç, Mevlid, Berat ve Regaib Kandilinde Okunacak Dualar, Sureler ve Anlamları Nelerdir? Kandil Duaları ve Anlamları!
Kandil Duası: Miraç, Mevlid, Berat ve Regaib Kandilinde Okunacak Dualar, Sureler ve Anlamları Nelerdir? Kandil Duaları ve Anlamları! İslam dünyasının bazı özel dini günleri vardır. Bu dini günlerden bazıları da kandiller günleridir. Kandillerin İslam dünyasında önemli yeri vardır. İslam alemi bu günleri ibadet ederek geçirir. Müminler Miraç, Mevlid, Berat ve Regaib kandillerinde Kur’an-ı Kerim okur, namaz kılar, oruç tutar ve kandil duası ederler. Müslüman alemi kandil günlerinde camilerde toplanır. Miraç, Mevlid, Berat ve Regaib kandilinde okunacak dualar nelerdir? Kandil duası ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
11.01.2024 Dualar
Mevlit Kandili'nde camilerde yoğunluk oluştu
Mevlit Kandili'nde camilerde yoğunluk oluştu Mevlit Kandili nedeniyle İstanbul'da camilerde mevlit okundu. Eyüpsultan Camii ve Taksim Camii'ne giden vatandaşlar, Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından dua edip yatsı namazı kıldı.
26.09.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan uzay mesaisi! Feichtinger'i Külliye'de kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan uzay mesaisi! Feichtinger'i Külliye'de kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Uzay Federasyonu Genel Sekreteri Christian Feichtinger'i kabul etti.
26.09.2023 Gündem
HAYIRLI KANDİLLER 🌹 Resimli MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI/SÖZLERİ: En güzel KANDİL mesajları! Güllü, dualı Mevlit Kandili mesajları
HAYIRLI KANDİLLER 🌹 Resimli MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI/SÖZLERİ: En güzel KANDİL mesajları! Güllü, dualı Mevlit Kandili mesajları En güzel kandil mesajları için arayış sürüyor. İslam aleminin mübarek tarihlerinden olan kandillerden Mevlid Kandili idrak ediliyor. 2023'ün son kandili olan Mevlid Kandili mesajları ve sözleri ile sevdiklerinizin bu anlamlı günün tebrik edin. İbadet ve dualarla geçen kandile özel mesaj alternatiflerini derledik. Resimli, en güzel, güllü, dualı Mevlid Kandili mesajları ve ayetli, hadisli Kandiil mesajları...
26.09.2023 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mevlit Kandili mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mevlit Kandili mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizin ve İslam âleminin Leyle-i Mevlid'ini en kalbî duygularımla tebrik ediyorum." mesajını paylaştı.
26.09.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den, 'Mevlit Kandili' mesajı
MHP lideri Bahçeli'den, 'Mevlit Kandili' mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.
26.09.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan Mevlit Kandili paylaşımı
Emine Erdoğan'dan Mevlit Kandili paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ülkenin ve İslam dünyasının Mevlit Kandili'ni tebrik etti.
26.09.2023 Gündem
MEVLİD KANDİLİ İBADETLERİ: 🕌 Mevlit Kandili'nde yapılacaklar neler? Mevlid Kandili gecesinde hangi ibadetler yapılacak? Kandil gecesi yapılacaklar
MEVLİD KANDİLİ İBADETLERİ: 🕌 Mevlit Kandili'nde yapılacaklar neler? Mevlid Kandili gecesinde hangi ibadetler yapılacak? Kandil gecesi yapılacaklar Mevlid Kandili ibadetleri ve yapılacakları ile ilgili detaylar gündemde merak ediliyor. Bu yılın son kandili olan Mevlid Kandili, 26 Eylül tarihinde yani bugün idrak ediliyor. Kandil gecesinde yapılacaklar ise Müslüman alemi tarafından araştırılıyor. Peki Mevlid Kandili ibadetleri neler? Mevlid Kandili gecesinde yapılacaklar nedir?
26.09.2023 Bilgi Rehberi
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Kur'an-ı öğrenip anlayarak yaşayarak hayatımızda rehber edinmeliyiz
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Kur'an-ı öğrenip anlayarak yaşayarak hayatımızda rehber edinmeliyiz Sakarya’da düzenlenen Mevlit Kandili programına katılan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Allah Resulü Efendimiz Rabb'imizin insanlar, Müslümanlar üzerindeki nimetini 23 yıl boyunca tamamlamasına vesile oldu. Sonra Arafat'ta bütün insanlığa veda hutbesini irat buyurdu. Veda Hutbesi İnsan Hakları beyannamesi olarak insanlık tarihinde kabul edebileceğimiz bir özelliğe sahip” dedi.
7.10.2022 Gündem
Mevlit Kandili'nde eller semaya açıldı
Mevlit Kandili'nde eller semaya açıldı Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifinin yıl dönümü olan Mevlit Kandili, tüm Türkiye'de ihya edildi.
7.10.2022 Haberler
2022 Mevlid Kandili ne zaman, hangi tarihte? Mevlid Kandili önemi nedir?
2022 Mevlid Kandili ne zaman, hangi tarihte? Mevlid Kandili önemi nedir? İslam alemi yılın son kandilini bekliyor. Bu hayırlı günde ibadetler yapılacak ve Allah'tan af dilenecek. Müslümanlar günler ilerledikçe "2022 Mevlid Kandili ne zaman, hangi tarihte?" diye soruyor.
15.09.2022 Bilgi Rehberi
Mevlid Kandili duası ve okunuşu! Mevlid Kandili'nde okunacak dualar ve dilek duası nedir?
Mevlid Kandili duası ve okunuşu! Mevlid Kandili'nde okunacak dualar ve dilek duası nedir? Mevlid Kandili duaları Müslüman alemi tarafından merakla araştırılıyor. Bu senenin son kandili olan Mevlid Kandili Hz. Muhammed'in doğum gecesi olarak biliniyor. Bu önemli günde eller semaya yükselecek ve dualar edilecek. İşte Mevlid Kandili'nde okunacak dualar...
30.11.2021 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Mevlid Kandili Programı'na katıldı
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Mevlid Kandili Programı'na katıldı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kastamonu'da düzenlenen Mevlit Kandili Programı'na katıldı.
17.10.2021 Haberler
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Mevlid Kandili Programı'na katıldı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Mevlid Kandili Programı'na katıldı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kastamonu'da düzenlenen Mevlit Kandili Programı'na katıldı.
17.10.2021 Gündem
Mevlid Kandili'nde ne yapılır, oruç tutulur mu? Mevlid Kandili'nde nasıl ibadet yapılır?
Mevlid Kandili'nde ne yapılır, oruç tutulur mu? Mevlid Kandili'nde nasıl ibadet yapılır? Peygamber Efendimiz (sav)’in doğduğu geceye Mevlid Gecesi denir. Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifi dolayısıyla rebiyülevvel ayının 12'nci günü idrak edilen Mevlit Kandili, İslam dünyasının önemli gün ve geceleri arasında yer alıyor. Yarın idrak edilecek olan Mevlid Kandili öncesinde vatandaşlar, Mevlid Kandili'nde oruç tutulur mu, Mevlid Kandili'nde yapılacak ibadetler nelerdir araştırması yapıyor.
16.10.2021 Gündem
Mevlid Kandili ne zaman? 2021 Mevlid Kandili tarihi belli oldu
Mevlid Kandili ne zaman? 2021 Mevlid Kandili tarihi belli oldu İslam alemi için büyük anlam ve önem taşıyan Mevlid Kandili ile ilgili meraklı arayış başladı. Yılın son kandili olan Mevlid Kandili ne zaman? 2021 Mevlid Kandili tarihi belli oldu. İşte Mevlid Kandili hakkında bilgi almak isteyenler için detaylar...
27.09.2021 Gündem
23 Nisan tatil mi, 22 Nisan yarım gün mü? Resmi tatiller 2021 takvimi
23 Nisan tatil mi, 22 Nisan yarım gün mü? Resmi tatiller 2021 takvimi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na kısa bir süre kala milyonlarca vatandaş, hem öncesi hem de o gün hakkında bilgi almak için arayışa koyuldu. Her yıl olduğu gibi bu yılda coşkuyla anılacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili ilk merak edilen soru 23 Nisan tatil mi, 23 Nisan resmi tatil mi soruları oluyor. Ardından ise 22 Nisan yarın gün mü sorusu gündeme geliyor. İşte 22 Nisan Perşembe ve 23 Nisan Cuma hakkında bilinmesi gerekenler ile birlikte resmi tatiller 2021 takvimi haberimizde...
19.04.2021 Gündem
Bugün kandil mi, ne kandili var 2021, Berat gecesi mi? 27 Mart hangi kandil, 2021 kandil tarihleri ne zaman?
Bugün kandil mi, ne kandili var 2021, Berat gecesi mi? 27 Mart hangi kandil, 2021 kandil tarihleri ne zaman? Bugün kandil olup olmadığı araştırılıyor. Regaip ve Miraç Kandili'nin geride kalmasından sonra yılın üçüncü kandili için geri sayılıyor. Kandil günleri, İslam alemi içinde önemli günler arasında yer alıyor. Peki bugün kandil mi, 27 Mart hangi kandil? İşte 2021 kandil tarihleri...
26.03.2021 Galeri
Bugün kandil mi ne kandili? 10 Mart 2021 Çarşamba bugün hangi kandil?
Bugün kandil mi ne kandili? 10 Mart 2021 Çarşamba bugün hangi kandil? Bugün kandil mi sorusu arama motoruna sıkça sorulan sorular arasında yer alıyor. Peki Bugün kandil mi, ne kandili? İşte sorunun yanıtına dair merak edilenler...
10.03.2021 Gündem
Miraç Kandili bugün mü? Miraç Kandili gecesinde nasıl ibadet edilir, bu geceye özel bir ibadet var mıdır?
Miraç Kandili bugün mü? Miraç Kandili gecesinde nasıl ibadet edilir, bu geceye özel bir ibadet var mıdır? Miraç Kandili bugün mü sorusu müslümanlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Recep ayı içerisinde ikinci kandil gecesi olarak bilinen Miraç Kandili gecesi bu gece idrak edilecek. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya oradan da Allah'ın huzuruna yükseldiği hadiseye Miraç adı verilmektedir. Peki Miraç Kandili gecesinde nasıl ibadet edilmelidir, bu gecenin önemi nedir?
10.03.2021 Gündem
Ramazan ayı ne zaman başlayacak? 2021 Ramazan ayı hangi tarihler arasında? İşte dini günler takvimi
Ramazan ayı ne zaman başlayacak? 2021 Ramazan ayı hangi tarihler arasında? İşte dini günler takvimi Ramazan ayı ne zaman başlayacak sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Mübarek üç aylar içerisinde Recep ayının son günleri içerisinde yer aldığımız şu günlerde vatandaşlar tarafından en fazla merak edilen konular arasında Ramazan ayı ne zaman başlayacak sorusu geliyor. İslam aleminde çok özel bir yere sahip olan bu özel ay içerisinde İslamın beş şartından biri olan Oruç ibadeti yer alıyor. Peki 2021 Ramazan ayı ne zaman başlayacak?
1.03.2021 Gündem
Ramazan ne zaman, bayram hangi güne, tarihe denk geliyor?
Ramazan ne zaman, bayram hangi güne, tarihe denk geliyor? Ramazan ayı için gün sayılıyor. İlk oruç için sabırsızlık da had safhada... Mübarek üç ayları yaşadığımız bugünlerde "Ramazan ne zaman, bayram hangi güne, tarihe denk geliyor?" sorusu soruluyor.
25.02.2021 Gündem
Ramazan ne zaman, Ramazan Bayramı hangi tarihte? Mirac ve Berat Kandili tarihleri...
Ramazan ne zaman, Ramazan Bayramı hangi tarihte? Mirac ve Berat Kandili tarihleri... Mübarek üç ayların içerisindeyiz ve Regaip Kandilini geride bıraktık... Şimdi sırasıyla Miraç Kandili, Berat Kandili ve Ramazan ayı başlangıcı var. Peki Ramazan ne zaman, Ramazan Bayramı hangi tarihte?
22.02.2021 Gündem
Bugün ne kandili, bugün kandil mi? Kandil tarihleri arasında 18 Şubat Perşembe hangi kandil idrak ediliyor?
Bugün ne kandili, bugün kandil mi? Kandil tarihleri arasında 18 Şubat Perşembe hangi kandil idrak ediliyor? Bugün ne kandili sorusuna cevap arayanlar için haberimizde detaylı bilgiye yer verdik. Sabahın ilk ışıklarında telefonuna kandil mesajları düşen vatandaşlar, bugün kandil mi, bugün ne kandili sorularını araştırmaya başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı kandil tarihleri arasında 18 Şubat Perşembe hangi kandil idrak ediliyor? İşte cevabı...
18.02.2021 Gündem
Bugün kandil mi, 18 Şubat bugün ne kandili, Regaip mi? İşte 2021 kandil günleri ve tarihleri...
Bugün kandil mi, 18 Şubat bugün ne kandili, Regaip mi? İşte 2021 kandil günleri ve tarihleri... Bugün kandil mi? sorusunun cevabı İslam dünyası tarafından araştırılıyor. Regaip, Miraç, Berat ve Mevlid kandilleri Müslüman alemi için önemli günler arasında yer alıyor. 18 Şubat tarihinde ise yılın ilk kandili idrak edilecek. Bugün yılın ilk kandili ibadetler gerçekleştirilecek. Peki bugün ne kandili? İşte 2021 kandil günleri...
18.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mevlit Kandili ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.