Meyhane

Meyhane

Son dakika meyhane haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan meyhane gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan meyhane haber sayfamızda...

Meyhane

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.325 meyhane haberi bulunmuştur.
Kalimera’da eğlendiler
Kalimera’da eğlendiler Atölye 6/5 Yoga Stüdyosu sahibi Deniz Bayar ile Dafni Jewellery sahibi iletişim uzmanı Gözde Yenigül, 8 Mart dünya kadınlar gününde farklı bir organizasyona imza attı.
9.03.2024 Ege
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı Türk müziğinin unutulmaz söz yazarlarından Aysel Gürel'in, vefatının üzerinden 16 yıl geçti. Ünlü isimler, 17 Şubat 2008'de 79 yaşındayken hayatını kaybeden Gürel'i andı.
19.02.2024 Cadde
Bahçeli'den şehit haberleri sonrası 4 öneri: Maaşları kesilip, şehit yakınlarına bırakılmalı
Bahçeli'den şehit haberleri sonrası 4 öneri: Maaşları kesilip, şehit yakınlarına bırakılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pençe Kilit bölgesinde 12 şehit verilmesinin ardından başlayan tartışmalara ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.12.2023 Haberler
Bahçeli'den şehit haberleri sonrası 4 öneri: Maaşları kesilip, şehit yakınlarına bırakılmalı
Bahçeli'den şehit haberleri sonrası 4 öneri: Maaşları kesilip, şehit yakınlarına bırakılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pençe Kilit bölgesinde 12 şehit verilmesinin ardından başlayan tartışmalara ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.12.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Tiyatro
Tiyatro Başrolde suçluluk duygusu var Suçluluk duygusunun bir insanı nasıl yiyip tükettiğini resmeden “Ben ve Ben” 12 Temmuz saat 20...
25.06.2023 Kültür Sanat
İstanbul'un ilk seri katili! İki kez kaçtı, üçüncüde aşk tuzağına düştü
İstanbul'un ilk seri katili! İki kez kaçtı, üçüncüde aşk tuzağına düştü Tarih boyunca İstanbul'un incilerinden olan Beyoğlu, bir dönem azılı bir suçluyla mücadele etti. Etrafa korku saçan genç bir adam, haydut çetesiyle birlikte herkesin korkulu rüyası haline geldi. Tarihe 'Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk seri katili' olarak geçen Hristanos'un sonunu getiren ise bir aşk tuzağı oldu.
3.02.2023 Gündem
Jandarma operasyonunda binlerce litre sahte içki ele geçirildi
Jandarma operasyonunda binlerce litre sahte içki ele geçirildi İstanbul'da jandarma ekiplerinin yılbaşı öncesi düzenlediği sahte içki operasyonunda binlerce litre sahte içki ele geçirilirken, sahte içki üretirken suçüstü yakalanan 6 şüpheli gözaltına alındı.
28.12.2022 Gündem
Haftanın mekanları
Haftanın mekanları Seki’yle yeni yıl Türkiye’de ‘lifestyle thermal’ konseptiyle termal turizme yeni bir soluk getiren BN Hotel Thermal&Wellness, yılbaşında sahnesinde Deniz Seki’yi ağırlıyor...
5.12.2022 Cadde
Meyhanede, meşaleden çıkan yangın, 3 iş yerini yaktı
Meyhanede, meşaleden çıkan yangın, 3 iş yerini yaktı Adana'da meyhanede servis sırasında yakılan meşalelerden çıktığı iddia edilen yangın, motosiklet kiralama dükkanıyla üst kattaki fast food restoranına sıçradı. Yangında iş yerlerinde büyük çapta zarar oluştu.
3.12.2022 Gündem
İstanbul dünya gastronomi haritasında
İstanbul dünya gastronomi haritasında Michelin yıldızları bu haftanın en çok konuşulan konularındandı. Yıldızlar şimdilik sadece İstanbul için. Önümüzdeki yıllarda Türkiye genelini kapsayacak. Michelin Rehberleri Uluslararası Direktörü Gwendal Poullennec “Müfettişlerimiz İstanbul’un yemek çeşitliliğinden çok etkilendi. Hedefimiz, dünya gastronomi haritasında yerini alan İstanbul’da kalışların süresini uzatmak” diyor..
16.10.2022 Pazar
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... SERCAN KISMET 25 çeşit Milas’taki tamamen doğal ürünlerle hazırlanan nefis kahvaltılıkların, renkli sunumlarla servis edildiği Muhtar Çökertme’de, misafirler 25 çeşit üründen oluşan taze bir kahvaltıyla güne başlamanın keyfini çıkarıyor...
8.10.2022 Cadde
Harabat Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Harabat Ehli Kime Denir?
Harabat Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Harabat Ehli Kime Denir? Harabat, Osmanlıca bir kelimedir. Harabat kelimesi ilk olarak harabe ya da virane anlamlarına gelir. Harabat diğer anlamına bakıldığında ise meyhane anlamındadır. Harabat ne demektir ve harabat ehli kime denir sizler için derledik.
26.08.2022 Sözlük
Spor salonundaki direk ve sütunlara kaldırma izni
Spor salonundaki direk ve sütunlara kaldırma izni İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik’te yapılan değişiklikle, spor salonlarında aranacak niteliklere bazı eklemeler yapıldı.
26.08.2022 Ekonomi
Piyale Ne Demek? Piyale Tdk Sözlük Anlamı Nedir?
Piyale Ne Demek? Piyale Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Piyale, eskimiş şarap bardağı demektir. Piyale TDK sözlüğüne göre içki kadehi olarak da bilinmektedir. Farsça kökenli olan piyale kelimesi, eski zamanlar da şarap kadehlerini tasvir etmek için kullanılmıştır. Piyale ne demek ve piyale TDK sözlük anlamı nedir sizler için ayrıntıları ile derledik.
22.08.2022 Eğitim
Çalgılı Meyhane Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Çalgılı Meyhane Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Çalgılı meyhane olarak bilinen bulmaca sorusunun zor olmadığı bilinmektedir. Çünkü bu sorunun yanıtı tektir ve bu tek yanıt taverna olarak dikkat çeker. Doğal olarak soruya cevap verirken zorlanma şansı yoktur. Zaten taverna sözcüğünü birçok insan duymuştur ve aşina olunan bir kelimedir. İşte, tüm detayları sizler için derledik.
18.07.2022 Eğitim
Zevk Düşkünü Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Zevk Düşkünü Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Zevk, bir şeyden alınan haz anlamına gelir. Düşkün ise bir şeye aşırı derecede bağlı olan kişi demektir. Muhtaç, yoksul ve bağımlı kelimeleri, düşkün ile eş anlamlıdır. Zevk düşkünü ise, hayat kaygılarından uzak bir yaşam süren, geleceği düşünmeden yaşayan kimseler için kullanılan bir tabirdir. ''Gününü gün etmek" ve "nerde akşam orda sabah" deyimleri de aynı anlamda kullanılır. İşte, merak edilen tüm detayları sizler için derledik.
18.07.2022 Eğitim
Son yaprak
Son yaprak Herkes kendine yaraşanı yapıyor...
3.07.2022 Ege
Haftanın mekanları
Haftanın mekanları SERCAN KISMET Özel lezzetler Bodrum Turgutreis’teki Rammos Hotel, Rios Steak ile Marea Fish Restaurant, öğle ve akşam yemeklerini taçlandırmak isteyenlere seçkin lezzetler sunuyor...
2.07.2022 Cadde
Beyoğlu'nda ev sahibinin öldürdüğü kiracının eşi: Bilinçli şekilde ateş ettiler
Beyoğlu'nda ev sahibinin öldürdüğü kiracının eşi: Bilinçli şekilde ateş ettiler İstanbul Beyoğlu’nda Serdar Yılmaz'ın öldürülmesi, kızı Nazar Yılmaz'ın yaralanmasıyla ilgili davanın ilk duruşması görüldü. Serdar Yılmaz'ın eşi Seda Yılmaz, "Sanıkları 7 yıldır tanırız, kiracılarıyız. Eşime, bilinçli şekilde, silahla ateş ettiler" dedi.
22.06.2022 Gündem
MHP lideri Bahçeli’den Millet İttifakı’na: Çıkarsınlar adaylarını görsünler  Hanya’yı Konya’yı
MHP lideri Bahçeli’den Millet İttifakı’na: Çıkarsınlar adaylarını görsünler Hanya’yı Konya’yı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partisinin grup toplantısında konuştu.
22.06.2022 Siyaset
‘Gençler evde ben sahnede’
‘Gençler evde ben sahnede’ Mustafa Keser, Varyete Meyhane’de sevenlerine unutulmaz bir eğlence yaşattı.
13.06.2022 Cadde
Suç örgütü, işletmelerinde çalışan kadınları zorla fuhşa sürükledi!
Suç örgütü, işletmelerinde çalışan kadınları zorla fuhşa sürükledi! Adana’da polis operasyonuyla çökertilen organize suç örgütünün, işlettiği bar ve meyhanelerde ‘konsomatris’ olarak çalıştırdığı kadınları zorla fuhşa sürüklediği ortaya çıktı. Örgütten ayrılıp, başka işletmelerde çalışmak isteyen kadınların ise “Ya Adana’yı terk edersin ya da seni öldürürüz” diye tehdit edildiği öğrenildi.
24.05.2022 Gündem
Cinayeti azmettiren çete lideri şafak baskınında yakalandı
Cinayeti azmettiren çete lideri şafak baskınında yakalandı Adana’da suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 31 zanlıdan 13’ü tutuklanırken, yakalanan çete liderinin cinayeti azmettirmek suçundan ömür boyu hapis cezasıyla arandığı ortaya çıktı.
20.05.2022 Gündem
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... SERCAN KISMET Eğlence ve lezzet bir arada Jemiyet Arnavutköy, şeflerin özenle hazırladığı lezzetli mezeler ve yemeklerini misafirlerine sunuyor...
24.05.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Meyhane ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.