Meypom

Meypom

Son dakika MEYPOM haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan MEYPOM gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan MEYPOM haber sayfamızda...

Meypom

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14 meypom haberi bulunmuştur.
Bertuğ Cemil'den yeni şarkı
Bertuğ Cemil'den yeni şarkı “Yağmur” adlı hitiyle ses getiren ve ardından birçok albüm ve tekli yayınlayan Bertuğ Cemil, tasavvuf öğelerini modern rock sound’uyla birleştirdiği yeni şarkısı “Karanlık Sevda” ile müzikseverlerle buluşuyor! Söz ve ve müziği Bertuğ Cemil’e, düzenlemesi Cengiz Köroğlu ve Alper Benli’ye ait şarkının klibi, Esra Candan yönetmenliğinde, Londra Osterley Park’ta ve Pinner Hill’de bulunan yıkım aşamasındaki bir malikanede 3 günde çekildi.
16.03.2021 Kültür Sanat
Kıraç'ın efsane albümü plak formatında yayımlandı
Kıraç'ın efsane albümü plak formatında yayımlandı Kıraç’ın kariyerinin ikinci stüdyo albümü “Bir Garip Aşk Bestesi”, MEYPOM etiketiyle plak formatında yayınlandı. Sanatçıyı kitlelere duyuran ve en çok dinlenen albümleri arasında yer alan “Bir Garip Aşk Bestesi”nde; “Gidiyorum” ve “Bir Garip Aşk Bestesi” hitlerinin yanısıra, “Karahisar”, “Eşeği Saldım” ve “Sarı Gelin” gibi cover’ları da yer alıyor.
11.03.2021 Kültür Sanat
Zeliha Sunal ve Yücel Karakuş'tan Karaağaç
Zeliha Sunal ve Yücel Karakuş'tan Karaağaç Sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait 90’lı yılların en özgün şarkılarından “Karaağaç”, Zeliha Sunal ve Yücel Karakuş yorumuyla dijital platformlardaki yerini aldı. Şarkıcı kimliğinin yanı sıra uzun yıllardır gönüllü atık savaşçısı, çevre aktivisti Zeliha Sunal ile yine şarkıcı kimliğinin yanında, akademisyen ve iş güvenliği uzmanı Yücel Karakuş’u bir araya getiren çalışmanın düzenlemesi Karakuş’a ait. İkilinin ilk çalışması “Karaağaç”ın klibi, Yücel Karakuş yönetmenliğinde, Zeliha Sunal’ın evinin otoparkında çekildi.
2.03.2021 Kültür Sanat
Güz Kumpanyası ile "Yeniden"
Güz Kumpanyası ile "Yeniden" 2003 yılında ODTÜ’de kurulan Güz Kumpanyası, yeni teklisi “Yeniden”i müzikseverlerin beğenisine sundu! Geçtiğimiz yıllarda yayınladıkları albüm ve EP projelerinin ardından, bu yıl arka arkaya çıkaracakları teklilerin müjdesini veren grup, klasik kemençe, ud, ney, mandolin gibi enstrümanlara dayandırdığı müziğini, Akdeniz’in zengin kültüründen aldığı ilhamla zenginleştirme yolunda… Söz ve müziği Utku Hakan Keleş’e, düzenlemesi Sertaç Işık’a ait yeni şarkı “Yeniden”, grubun kalplere dokunan içten ve naif tarzını yansıtıyor.
16.02.2021 Kültür Sanat
Ezgi Pekel'in yeni albümü çıktı
Ezgi Pekel'in yeni albümü çıktı İlk albümü “Bizim Gibiler”i geçtiğimiz yıl yayınlayan Ezgi Pekel’in, “Bizim Gibiler (Akustik)” albümü dijital platformlardaki yerini aldı. Yazdığı iyi sözleri, yeni albümünde akustik müzikle birleştiren Pekel, insanların böyle dönemlerde daha dingin şarkılar dinlemek istediğini söylüyor. Albümdeki tüm şarkıların Aykut Acarlar tarafından çekilen akustik performans klipleri, MEYPOM YouTube kanalında yayında!
10.02.2021 Kültür Sanat
Yavuz Çetin'in ünlü şarkısı kliplendi
Yavuz Çetin'in ünlü şarkısı kliplendi Türkiye’nin en önemli blues gitaristlerinden Yavuz Çetin, yayınladığı son albümü “Satılık”ta yer alan “Bul Beni” parçasının klibi hayranlarıyla buluşuyor. Söz, müzik ve düzenlemesi Yavuz Çetin’e ait parçanın animasyon klibinin yönetmenliğini Kamil Şirin üstlendi. Çetin’in, yaşamın içindeki ve sahnedeki animasyon görüntülerinden oluşan klip, MEYPOM YouTube kanalında yayında!
26.01.2021 Kültür Sanat
Güç Başar Gülle'nin beşinci albümü yayımlandı
Güç Başar Gülle'nin beşinci albümü yayımlandı Besteci, müzik teorisyeni ve performans sanatçısı Güç Başar Gülle’nin beşinci albümü “Reverse Perspective (Live)” MEYPOM etiketiyle dijital platformlardaki yerini aldı! Gülle, geçen yıl yayınladığı “Reverse Perspective” albümünün Pera Müzesi’nde gerçekleşen lansman konserinin canlı kayıtlarından oluşan yeni albümünü, matematik sanatını sevdiren babasına ithaf ediyor. Orta Çağ görsel sanat tekniği reverse perspective (tersten perspektif) ile caz armonisine bambaşka bir bakış getiren sanatçı, modern hayatın çıkmazlarına ses dünyasından bir çözüm sunuyor. “Reverse Perspective (Live)” albümündeki tüm eserlerin müzik ve düzenlemesi Güç Başar Gülle’ye ait. Albümün konser kayıtlarından oluşan klipleri, MEYPOM YouTube kanalında yayında!
13.01.2021 Kültür Sanat
"Terk edişin albümüdür Bensiz"
"Terk edişin albümüdür Bensiz" Geçtiğimiz günlerde "Bensiz" adını taşıyan albümünü yayımlayan Güç Başar Gülle ile Orta Çağ'ın isimsiz müzisyenlerine ithaf ettiği bu çalışmasını konuştuk. Borusan Müzik Evi'nde gerçekleştirdiği canlı kaydı da yayımlayan Güç Başar Gülle, albümün oluşum sürecini de anlattı. Eğitimci kimliği de bulunan Gülle, müzik ve felsefenin içi içe geçtiği bu söyleşide akademinin ve modern insanının bugününü dair düşüncelerini ifade etti.
26.10.2020 Kültür Sanat
Güç Başar Gülle'den Orta Çağ sanatçılarına ithafen
Güç Başar Gülle'den Orta Çağ sanatçılarına ithafen Besteci, müzik teorisyeni ve performans sanatçısı Güç Başar Gülle’nin yeni albümü “Bensiz (Live)” MEYPOM etiketiyle dijital platformlardaki yerini aldı! Sanatçı, 2013 yılında yayınladığı “Bensiz” albümünün Borusan Müzik Evi’ndeki canlı konser kayıtlarından oluşan yeni albümü “Bensiz (Live)”ı, yapıtlarına imza koymayan Orta Çağ sanatçılarına ithaf ederek, günümüz “ben” kavramına farklı bir soru ile yaklaşıyor. Klasik, caz, latin ve flamenko etkilerinin hissedildiği “Bensiz (Live)” albümündeki tüm eserlerin müzik ve düzenlemesi Güç Başar Gülle’ye ait. Albümün, Aykun Tasciian tarafından çekilen konser kayıtlarından oluşan klipleri, MEYPOM YouTube kanalında yayında!
21.09.2020 Kültür Sanat
Cazzip Project'ten yeni tekli
Cazzip Project'ten yeni tekli Cazzip Project, geçtiğimiz ay yayınladıkları teklileri “Skyrunner”ın devamı niteliğindeki elektronik trip-hop türündeki “Skyrunner (Journey to Horizon)”u yayınladı! İlk teklide, skyrunner insanın kendinden kaçma hikayesini ele alırken, bu parçada ise artık tam bağımsızlığına ulaşmış ve yeni ufuklara yelken açan bir skyrunner hikayesiyle dinleyiciyle buluşuyor. Parçaların enstrümentalliğinin sinematik etkiler bırakmasına önem veren ve her parçada dinleyicisini yeni bir yolculuğa davet eden grup, bu yeni parçalarında deneyselliği biraz daha arttırarak elektronik öğeleri daha da ön plana çıkartıyor.
24.06.2020 Kültür Sanat
Murat Mor'dan dördüncü tekli
Murat Mor'dan dördüncü tekli Murat Mor, geçtiğimiz yıllarda yayınladığı single çalışmalarının ardından, 4. single’ı “Balık”ı MEYPOM etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu. Sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi Anıl Özkaran’a ait parça, koronavirüs önlemleri kapsamında, sosyal mesafenin korunduğu bugünlerde, sanatçının evinde kaydedildi ve single fotoğrafları yine evinde çekildi. “Balık”, tümünü Murat Mor’un yazıp bestelediği, sekiz şarkıdan oluşan projesinin ilk şarkısı!
19.05.2020 Kültür Sanat
Mey ile Pom'dan çocuk şarkıları
Mey ile Pom'dan çocuk şarkıları Mey ile Pom’un ilk albümü “Tekerlemeli Şarkılar” çocukların beğenisine sunuldu! “Kırk Kırık Küp,” “Şu Köşe Yaz Köşesi”, “Bir Berber”, “Adem Madene Gitmiş”, “Hoşaf”, “Şemsi Paşa Pasajı”, “Sarımsak”, “Dal Sarkar”, “Pikap”, “Bülbül”, “İbiş’le Memiş”, “Tekir Kedi” ve bu albümle birlikte “Bazlama” şarkısı da çocuklarla buluşuyor.
15.05.2020 Kültür Sanat
Cazzip Project'ten yeni single
Cazzip Project'ten yeni single İlk albümleri “Stories”, 2018’in en iyi caz albümleri arasında gösterilen ve caz severlerin kısa sürede dikkatini çeken Cazzip Project’ten albüm habercisi yeni single geldi! Eren Turgut’un gruba katılmasıyla kontrbas’ı müziğinde kullanmaya başlayan grubun yeni single’ı “Skyrunner”, bu sound’ta kaydettikleri ilk parça. “Skyrunner”da, akustik öğelerle birlikte elektronik sesleri de kullanan grup, yeni albümleri ve tarzlarından haberdar ediyor.
6.05.2020 Kültür Sanat
"Başkaları da hissettiklerimi hissetsin istedim"
"Başkaları da hissettiklerimi hissetsin istedim" Ezgi Pekel, yeni albümü "Bizim Gibiler" ile müzikseverlerin karşısına çıktı. MEYPOM'dan çıkan albümüyle dinleyicilere ulaşan Ezgi Pekel, müzikal yolculuğunu ve çalışmalarını anlattı.
25.02.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Meypom ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.