Mezunu

Mezunu

Son dakika mezunu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mezunu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mezunu haber sayfamızda...

Mezunu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.489 mezunu haberi bulunmuştur.
POMEM 2024: POMEM sınav başvuru ücreti nasıl, nereye yatırılır? 31. dönem POMEM sınavı ne zaman?
POMEM 2024: POMEM sınav başvuru ücreti nasıl, nereye yatırılır? 31. dönem POMEM sınavı ne zaman? Polis Meslek Eğitim Merkezleri sınavı için başvurular alındı. Lisans mezunu (6.000) erkek ve (1.500) kadın olmak üzere toplam (7.500) öğrenci alımına ilişkin sınav başvuru ücretleri yatırılıyor. Polis Akademisi tarafından 31. dönem POMEM sınavı ne zaman yapılacak?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
İzzet Yıldızhan'dan 23 yıllık eşiyle ilk fotoğraf!
İzzet Yıldızhan'dan 23 yıllık eşiyle ilk fotoğraf! Türkücü İzzet Yıldızhan'ın 23 yıldır evli olduğu eşi ilk kez görüntülendi. Eşiyle kamera karşısına geçmeyen ve sosyal medyada fotoğrafını yayınlamayan sanatçının, konservatuvar mezunu Ajda Yıldızhan ile katıldıkları davette fotoğrafı ortaya çıktı.
20.04.2024 Cadde
'Yakından tanısalar bana küfür etmezler!'
'Yakından tanısalar bana küfür etmezler!' Özge Özacar, önceki gün Kuruçeşme'de bir mekanda marka yüzü olduğu ayakkabı firmasının lansmanındaydı. Ünlü oyuncu, sosyal medyada bazı takipçilerin ünlü isimlere yönelik tepkilerini değerlendirdi.
19.04.2024 Cadde
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır Bazı kolejler, sırf yabancı diye uzmanlığı öğretmenlik olmayan kişilere öğretmenlik yaptırıyor. Bu kişilerin özgeçmişlerini ise sır gibi saklıyorlar. Aralarında mühendislik, veterinerlik gibi bölümlerden mezun olanlar hatta kendi ülkelerinde manavlık, çağrı merkezi operatörlüğü yapanlar bile bulunuyor.
19.04.2024 Gündem
2024 POMEM ÖN BAŞVURU SONUÇLARI TIKLA SORGULA! PA 🔴 31. Dönem POMEM sınav tarihi belli oldu mu?
2024 POMEM ÖN BAŞVURU SONUÇLARI TIKLA SORGULA! PA 🔴 31. Dönem POMEM sınav tarihi belli oldu mu? 31. dönem POMEM ön başvuruları alındı ve gözler sınav tarihlerine çevrildi. Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 31. dönem için lisans mezunu (6.000) erkek ile (1.500) kadın, aday olmak üzere toplam (7.500) aday alınacak. Başvuru süreci noktalanan POMEM sınavı ne zaman?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
BEKÇİ ALIMI 2024 | 👮 Bekçilik başvurusu ne zaman, başladı mı? 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım tarihi...
BEKÇİ ALIMI 2024 | 👮 Bekçilik başvurusu ne zaman, başladı mı? 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım tarihi... Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yakından takip ediliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi bünyesinde gerçekleştirilen bekçi alımı ne zaman? 2024 1. dönem bekçi alımı başvurusu başladı mı?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Yabancı öğrenciye ‘astronomik zam’
Yabancı öğrenciye ‘astronomik zam’ Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentteki yabancı öğrencilerin otobüs biletlerine ‘astronomik zam’ yapacaklarını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik'
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik' Tüm çocukluğu Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde geçen Ümit Kavak, Türkiye’nin pek çok yerinde dağıttığı oyuncaklarla binlerce çocuğun yüzünü güldüren bir fotoğrafçı. Son olarak Midyat'ta zihinsel engelli Ahmet’e yapılan sürpriz doğum günü videosuyla yürekleri ısıtan Ümit, çocuklarla yaşadığı unutulmaz anları anlattı.
14.04.2024 Yaşam
Feci olay! 7 katlı binadan başına beton parçası düştü
Feci olay! 7 katlı binadan başına beton parçası düştü Hakkari’de, kaldırımda yürürken 7 katlı binadan kopan beton parçası başına düşen eczacılık mezunu Muhammet Kahraman (31), ağır yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.04.2024 Gündem
11 adayın yarıştığı seçimde 18 yaşındaki genç muhtar oldu
11 adayın yarıştığı seçimde 18 yaşındaki genç muhtar oldu 2 bin nüfuslu Hisar Mahallesi’nde 18 yaşındaki Samet Koyun, yerel seçimlerde 10 adayı geride bırakarak muhtar seçildi.
6.04.2024 Haberler
11 adayın yarıştığı seçimde 18 yaşındaki genç muhtar oldu
11 adayın yarıştığı seçimde 18 yaşındaki genç muhtar oldu 2 bin nüfuslu Hisar Mahallesi’nde 18 yaşındaki Samet Koyun, yerel seçimlerde 10 adayı geride bırakarak muhtar seçildi.
6.04.2024 Gündem
Türkiye'nin en genç muhtarı mührü babasından alarak göreve başladı
Türkiye'nin en genç muhtarı mührü babasından alarak göreve başladı Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde 19 yaşındaki Özkan Bozdoğan, en yakın rakibini 2 oy farkla geçerek muhtarlık seçimlerini kazandı. Türkiye'nin en genç muhtarı olan Bozdoğan, seçimleri kazanması ve mazbatasını almasının ardından önceki muhtar babasından da mührü alarak resmen göreve başladı.
6.04.2024 Haberler
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi. Farklı şirketlerde yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
5.04.2024 Milliyet Executive
‘Tematik liseler’ artırılsın talebi
‘Tematik liseler’ artırılsın talebi MEB, 2016’dan itibaren açmaya başladığı tematik liselerin sayısını 46’ya çıkardı. Meslek birlikleri sayının artırılmasını talep ederek, tarımsal teknoloji, tohum ve fide yetiştiriciliği, yapay zekâ gibi alanlarda da liselerin açılması gerektiğini vurgluyor...
5.04.2024 Eğitim
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
'Yaşın küçük sana oy vermezler' demişlerdi, 20 yaşında muhtar oldu
'Yaşın küçük sana oy vermezler' demişlerdi, 20 yaşında muhtar oldu 100 haneli Şirinler köyünde 20 yaşındaki Mustafa Doğan muhtar seçildi. Yaşları 45, 59, 64 ve 65 olan 4 adayı geride bırakan Mustafa Doğan'ın açıklamaları ise dikkat çekti.
4.04.2024 Haberler
'Yaşın küçük sana oy vermezler' demişlerdi, 20 yaşında muhtar oldu
'Yaşın küçük sana oy vermezler' demişlerdi, 20 yaşında muhtar oldu 100 haneli Şirinler köyünde 20 yaşındaki Mustafa Doğan muhtar seçildi. Yaşları 45, 59, 64 ve 65 olan 4 adayı geride bırakan Mustafa Doğan'ın açıklamaları ise dikkat çekti.
4.04.2024 Gündem
Van’da mazbata Zeydan’a döndü
Van’da mazbata Zeydan’a döndü Yüksek Seçim Kurulu (YSK), DEM Parti’nin Van İl Seçim Kurulu’nun Abdullah Zeydan’ın Van Büyükşehir Belediye Başkanı “seçilmemiş sayılması” ve mazbatanın seçimi ikinci sırada tamamlayan AK Parti’nin adayı Abdulahat Arvas’a verilmesi kararına yaptığı itirazı, oy çokluğu ile kabul etti.
4.04.2024 Gündem
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti...
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti... DEM Parti'nin yaptığı itirazı Yüksek Seçim Kurulu kabul etti. Van'da mazbata Abdullah Zeydan'a verilecek.
3.04.2024 Gündem
İçişleri Bakanlığı'na personel alımı yapılacak! İşte aranan şartlar...
İçişleri Bakanlığı'na personel alımı yapılacak! İşte aranan şartlar... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sözleşmeli personel alımıyla ilgili önemli bir paylaşım yaptı. Yerlikaya, bakanlığa alınacak personel ile ilgili detayları paylaştı.
3.04.2024 Gündem
10 haneli köyde iş kurdu! Sağıp Ankara'ya, İstanbul'a satıyor: 'Sayıları 15'ti, 100'e çıkardım'
10 haneli köyde iş kurdu! Sağıp Ankara'ya, İstanbul'a satıyor: 'Sayıları 15'ti, 100'e çıkardım' Ankara Üniversitesi astronomi ve uzay bilimleri mezunu olan Emine Çölkuşu, kurumsal hayatı bırakarak Yozgat'ta hayvancılık yapmaya başladı. Şimdilerde 100 büyükbaş hayvan bakan Emine, hiç yaşıtının olmadığı 10 haneli köyünde yaptığı üretimi ve yaşadıklarını anlattı.
2.04.2024 Yaşam
Yeni Yusufeli'nin ilk başkanı
Yeni Yusufeli'nin ilk başkanı CHP, 56 yıl sonra Artvin'in Yusufeli ilçesini yeniden kazandı. İlçe merkezi ve köyleri Yusufeli Barajı'nın suları altında kalan Yusufeli'nin yeni yerleşim yerinde, ilk kez yapılan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Barış Demirci, ilçe belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem
Kahramanmaraş’ta AK Parti’li Fırat Görgel başkan oldu
Kahramanmaraş’ta AK Parti’li Fırat Görgel başkan oldu Mahalli İdareler Seçimi’nde kesin olmayan sonuçlara göre Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti’li Fırat Görgel oldu. İlçelerde ise AK Parti 3, CHP 4, Yeniden Refah Partisi 3, İYİ Parti 1 belediye kazandı.
31.03.2024 Gündem
Van'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim
Van'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim Van’da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı Abdullah Zeydan kazandı. 12 ilçede DEM Parti, 1 ilçede ise AK Parti başkan çıkardı.
31.03.2024 Gündem
Bekâr annelere bir nefes olmak için
Bekâr annelere bir nefes olmak için Boşanmaların artması, yalnız ebeveynlik edenlerin sayısını da artırdı. Bekâr Anneler Derneği boşandığı yıllarda hiçbir destek mekanizması bulamayan ve kendi gibi bu dönemden geçen annelere ulaşma çabasıyla yolda.
30.03.2024 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Mezunu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.