Mgm

Mgm

Son dakika MGM haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan MGM gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan MGM haber sayfamızda...

Mgm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 764 mgm haberi bulunmuştur.
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bölge bölge beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere yağmur bekleniyor mu? Hafta başında hava durumu nasıl olacak? Yeni harita yayınlandı. İşte haberin ayrıntıları...
21.04.2024 Gündem
Foça açıklarında hortum oluştu
Foça açıklarında hortum oluştu İzmir'in Foça ilçesi açıklarında hortum oluştu. Hortum cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
20.04.2024 Haberler
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyarı üstüne uyarı yaptı! Cuma günü kuvvetli yağış ve fırtına geliyor. İller tek tek açıklandı. Cuma günü plan yapanlar dikkat! İşte merak edilen detaylar...
18.04.2024 Gündem
Dikkat çeken uyarı! Depremde ölenlerin sayısından 100 kat daha fazla
Dikkat çeken uyarı! Depremde ölenlerin sayısından 100 kat daha fazla Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, meteorolojik afetlerin kapıda olduğuna değinip, “Meteorolojik afetlerde hayatlarını kaybeden insanların sayısı, depremde hayatını kaybedenlerin sayısına göre 100 kat daha fazla” diyerek uyarıda bulundu.
15.04.2024 Gündem
Meteoroloji uyardı! Çok kuvvetli geliyor! Marmara ve Ege bölgesi dikkat
Meteoroloji uyardı! Çok kuvvetli geliyor! Marmara ve Ege bölgesi dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyardı. Yeni harita yayımlandı. Kuvvetli geliyor! Marmara ve Ege bölgesine özellikle dikkat çekildi. Kuvvetli yağış, kuvvetli rüzgar uyarıları peş peşe geldi. İşte hava durumu ile ilgili merak edilen detaylar...
12.04.2024 Gündem
Uyarı geldi! Meteoroloji illeri tek tek saydı! Sağanak yağış geliyor
Uyarı geldi! Meteoroloji illeri tek tek saydı! Sağanak yağış geliyor Bayram tatili başladı ve hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji sağanak yağış uyarısında bulundu ve illeri tek tek saydı. Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat! 12 ile de sarı kodlu uyarı geldi. İşte detaylar...
8.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek 9 günlük bayram tatili başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmininde 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
7.04.2024 Haberler
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek
Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek 9 günlük bayram tatili başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmininde 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
7.04.2024 Haberler
Son dakika: Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek
Son dakika: Meteoroloji'den 12 il için sağanak uyarısı! Sıcaklıklar 6 derece düşecek 9 günlük bayram tatili başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmininde 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
7.04.2024 Gündem
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! 23 il için sarı kodlu uyarısı yapıldı! Marmara ve Ege’de yer yer toz taşınımı bekleniyor. Bir son dakika uyarısı da İstanbul Valiliği'nden geldi. İşte detaylar...
25.03.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 il için fırtına ve sağanak uyarısında bulundu. İstanbul ve Ankara Valiliği de bugün beklenen fırtına nedeniyle vatandaşları uyardı.
25.03.2024 Gündem
İstanbul dahil birçok ili etkileyecek: Yarın sabahtan itibaren etkili
İstanbul dahil birçok ili etkileyecek: Yarın sabahtan itibaren etkili Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için fırtına uyarısı yapıp, dikkatli olunması yönünde çağrıda bulundu. Bir son dakika uyarısı da İstanbul Valiliği'nden geldi.
24.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni haritayı paylaştı! İşte il il kar ve yağmur beklenen yerler...
Meteoroloji yeni haritayı paylaştı! İşte il il kar ve yağmur beklenen yerler... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı. MGM harita paylaşarak bazı bölgelerde kar yağışının etkili olacağını belirtti. İşte il il, bölge bölge hava durumu tahminleri...
20.03.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji saat verdi! Sağanak ve kar geri geliyor
Son dakika… Meteoroloji saat verdi! Sağanak ve kar geri geliyor Meteoroloji yeni haftanın haritasını yayınladı. Yarın itibarıyla sağanak yağış Marmara dahil tüm yurdu etkisi altına alacak. Hafta ortasında ise kar yağışı birçok kenti esir alacak. İşte tüm detaylar…
11.03.2024 Gündem
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Radara yansıdı: Çamur yağmuru
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Radara yansıdı: Çamur yağmuru Türkiye hafta sonuyla beraber yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Yağışlı hava çarşamba gününe kadar etkisini sürdürecek. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise; "Yağmur çamurlu olabilir" uyarısıyla toz taşınımı beklenen bölgeleri uyardı.
2.03.2024 Gündem
Edirne'de sağanak yağış etkili oldu
Edirne'de sağanak yağış etkili oldu Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yağış uyarısının ardından Edirne'de sabah saatlerinden itibaren sağanak etkili oldu.
12.02.2024 Gündem
Meteoroloji saat verdi! Yarın 21 kentte sarı ve turuncu alarm
Meteoroloji saat verdi! Yarın 21 kentte sarı ve turuncu alarm Meteoroloji yeni haritayı paylaştı. Uyarılar peş peşe geldi. Bu hafta başı itibari ile İstanbul dahil birçok kent geneli için kar ve kuvvetli yağış alarmı verildi. Yetkililer çarşamba gününe dikkat çekti. Yarın ise 21 kentte sarı ve turuncu alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
11.02.2024 Gündem
Kızağını alan oraya koştu
Kızağını alan oraya koştu Yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışı sonrasında beyaza bürünen Sakarya, Akyazı’nın yüksek kesimleri, Uludağ ve Kartepe’deki kayak merkezlerini aratmayan görüntülere sahne oldu. Kızağını alanın koştuğu bölgede aileler, okullarında tatil olması vesilesiyle çocuklarını alıp karın tadını çıkardı.
23.01.2024 Gündem
Sıcaklık 9 derece birden düşüyor! 'Sarı' alarm verildi
Sıcaklık 9 derece birden düşüyor! 'Sarı' alarm verildi Yağışlı ve soğuk hava, hafta sonundan itibaren yurt genelinde etkili hale geliyor. Sıcaklar 8 ila 9 derece azalırken Meteoroloji'den 9 il için de sarı kodlu uyarı geldi.  
20.01.2024 Gündem
Sıcaklık 9 derece birden düşüyor! 'Sarı' alarm verildi
Sıcaklık 9 derece birden düşüyor! 'Sarı' alarm verildi Yağışlı ve soğuk hava, hafta sonundan itibaren yurt genelinde etkili hale geliyor. Sıcaklar 8 ila 9 derece azalırken Meteoroloji'den 9 il için de sarı kodlu uyarı geldi.
20.01.2024 Haberler
Sıcaklıklar 10 derece birden düşüyor
Sıcaklıklar 10 derece birden düşüyor Türkiye, bugünden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava sisteminin etkisi altına giriyor. Meteoroloji’den alınan bilgiye göre yarın hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek, bugün ise ülke genelinde yağış bekleniyor.
9.01.2024 Gündem
Havada ‘diploma’ gerginliği! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama
Havada ‘diploma’ gerginliği! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama Meteoroloji Genel Müdürlüğü geçen hafta sosyal medyadaki hava tahmini hesaplarıyla ilgili açıklama yapmış ve “Yetkisiz kişiler ya da kaynağı belli olmayan hesaplar” uyarmıştı.
9.01.2024 Gündem
İstanbul dahil 17 il için uyarı! Meteoroloji yeni haritayı paylaştı
İstanbul dahil 17 il için uyarı! Meteoroloji yeni haritayı paylaştı Türkiye genelinin soğuk hava etkisine girmesi beklenirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel haritayı paylaştı. 17 kente sarı kodlu alarmı veren Meteoroloji bu bölgelerde olumsuz durumlara karşı vatandaşları uyardı.
6.01.2024 Gündem
17 ilde alarm! Meteoroloji yeni haritayı paylaştı, İstanbul Valiliği de uyardı
17 ilde alarm! Meteoroloji yeni haritayı paylaştı, İstanbul Valiliği de uyardı Türkiye genelinin yarından itibaren soğuk hava etkisine girmesi beklenirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel haritayı paylaştı. 17 kente sarı kodlu alarmı veren Meteoroloji bu bölgelerde olumsuz durumlara karşı vatandaşları uyardı.
6.01.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Mgm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.