Mhp Lideri Devlet Bahçeli

Mhp Lideri Devlet Bahçeli

Son dakika MHP lideri Devlet Bahçeli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan MHP lideri Devlet Bahçeli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan MHP lideri Devlet Bahçeli haber sayfamızda...

Mhp Lideri Devlet Bahçeli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.278 mhp lideri devlet bahçeli haberi bulunmuştur.
MHP’den ‘Milli Yükseliş İradesi’ programı
MHP’den ‘Milli Yükseliş İradesi’ programı MHP, 14. Olağan Büyük Kurultayı’nda kabul edilen, Türkiye’yi “Lider Ülke ve Süper Güç” yapma hedefi doğrultusunda hazırlanan “Millî Yükseliş İradesi” başlıklı yeni parti programını kamuoyuna ilan etti.
19.04.2024 Gündem
Bahçeli yeni A takımını belirledi
Bahçeli yeni A takımını belirledi MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin 17 Mart’ta gerçekleştirilen Olağan Büyük Kurultayı’nda seçilen yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ile dün ilk toplantısını yaptı.
16.04.2024 Gündem
‘Türk tarihi sandıkta yazılmadı’
‘Türk tarihi sandıkta yazılmadı’ MHP lideri Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, Rusya-Ukrayna savaşı, İsrail’in Gazze’deki soykırımı, İran ile İsrail arasındaki gerilimi hatırlatarak, “Tüm dünyanın bayramların manevi iklimine muvafık ve müzahir şekilde kucaklaşması, münakaşayı ve hegemonya mücadelelerini ikame edecek iyi niyetli, dostane ve kalıcı ilişki ağlarının kurulması yaşanabilir bir dünya için elzemdir” dedi.
10.04.2024 Gündem
Liderler bayramda nerede?
Liderler bayramda nerede? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve siyasi parti genel başkanlarının Ramazan Bayramı programları netleşti.
9.04.2024 Gündem
MHP Lideri Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de İbrahim Çenet seçildi
MHP Lideri Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de İbrahim Çenet seçildi 31 Mart 2024 yerel seçimler sona erdi. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de resmi olmayan sonuçlara göre MHP'li aday İbrahim Çenet kazandı.
31.03.2024 Gündem
MHP’de kurultay günü
MHP’de kurultay günü MHP, yerel seçimlere 14 gün kala 14. Olağan Büyük Kurultayını bugün Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirecek.
17.03.2024 Gündem
Bahçeli, Fatih Karagümrük Spor Kulübü'nün yöneticilerini kabul etti
Bahçeli, Fatih Karagümrük Spor Kulübü'nün yöneticilerini kabul etti MHP lideri Devlet Bahçeli, Fatih Karagümrük Spor Kulübü Başkanı Süleyman Hurma ve beraberindeki kulüp yöneticilerini kabul etti.
27.02.2024 Gündem
Bahçeli, şampiyon güreşçileri kabul etti
Bahçeli, şampiyon güreşçileri kabul etti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda şampiyon olan sporcuları makamında kabul etti.
23.02.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli Danıştay 5. Dairesi’nin kararına sert çıktı: FETÖ’cüleri aklamak vatana ihanettir
MHP lideri Devlet Bahçeli Danıştay 5. Dairesi’nin kararına sert çıktı: FETÖ’cüleri aklamak vatana ihanettir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.
21.02.2024 Gündem
MHP ile 59 il ve 117 ilçede işbirliği: Cumhur’da  bu kez parçalı ittifak
MHP ile 59 il ve 117 ilçede işbirliği: Cumhur’da bu kez parçalı ittifak Siyasi partiler, yerel seçimlere ilişkin aday listelerini dün YSK’ya teslim etti.
21.02.2024 Gündem
Bahçeli'den Ferhat Çakıroğlu için taziye mesajı
Bahçeli'den Ferhat Çakıroğlu için taziye mesajı MHP lideri Devlet Bahçeli, hayatını kaybeden MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Ferhat Çakıroğlu için taziyelerini iletti.
20.02.2024 Gündem
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır Partisinin grup toplantısına konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, FETÖ ile mücadele konusunda net mesajlar verdi.
20.02.2024 Haberler
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır Partisinin grup toplantısına konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, FETÖ ile mücadele konusunda net mesajlar verdi.
20.02.2024 Gündem
‘Ayrı aday sinsi bir oyun’
‘Ayrı aday sinsi bir oyun’ MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara’da partisinin Seçmen İletişim Merkezi’nin açılış törenine katıldı.
12.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'den depremzede aileye ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'den depremzede aileye ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş'taki TOKİ konutunda ikamet eden depremzede bir aileyi ziyaret etti.
6.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'den depremzede aileye ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'den depremzede aileye ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş'taki TOKİ konutunda ikamet eden depremzede bir aileyi ziyaret etti.
6.02.2024 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'ta
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile deprem şehitliğini ziyaret etti.
6.02.2024 Gündem
Bahçeli: DEM'lenmiş CHP terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır
Bahçeli: DEM'lenmiş CHP terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır Mersin'de açık hava toplantısında konuşma yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'DEM'lenmiş CHP, terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır. Tezkereye 'hayır' diyen bu CHP'dir. Terörist Demirtaş'ın avukatı olan bu CHP'dir. Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmiştir, iflas etmiştir. Bugünkü CHP esirdir.' dedi.
28.01.2024 Gündem
‘Milletin derdi DEM değil, zam’
‘Milletin derdi DEM değil, zam’ Cumhur İttifakı liderlerinin eleştirilerine yanıt veren Özel, “Ağzınıza dolamışsınız; DEM, DEM, DEM. Milletin derdi DEM değil, zam, zam, zam. Bu zammı alacağız” dedi...​​​​​​​​​​​​​​
24.01.2024 Gündem
Türkiye şehitlerini uğurladı: Kahramanlara gözyaşlarıyla veda
Türkiye şehitlerini uğurladı: Kahramanlara gözyaşlarıyla veda Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar ve Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin düzenlenen törenlerin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.
15.01.2024 Gündem
Mersin’de Soydan, Manisa’da Ergün ittifağın adayı
Mersin’de Soydan, Manisa’da Ergün ittifağın adayı MHP, 12’si il olmak üzere 55 belediye başkan adayını dün açıkladı.
11.01.2024 Gündem
‘Atatürk, milletin ortak değeri, onur simgesi’
‘Atatürk, milletin ortak değeri, onur simgesi’ MHP lideri Devlet Bahçeli, dün sosyal medya hesabından yeni yıl mesajı paylaştı.
1.01.2024 Gündem
Özel: Gelecek çok güzel olacak
Özel: Gelecek çok güzel olacak CHP lideri Özgür Özel, yeni yıl için video mesaj yayınladı.
1.01.2024 Gündem
‘Gök Vatan’a Kaan gücü geliyor! 'Para ile satın alamayacağınız güç'
‘Gök Vatan’a Kaan gücü geliyor! 'Para ile satın alamayacağınız güç' Türkiye’nin ilk milli muharip uçağı Kaan’ın yakın zamanda yerden teker keserek ilk uçuşunu yapması ve gökyüzü ile buluşması bekleniyor.
27.12.2023 Gündem
Meclis’in acı günü
Meclis’in acı günü TBMM’de kürsüde yaptığı konuşma sırasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Saadet Partisi milletvekili Hasan Bitmez, dün yaşamını yitirdi. Bitmez’in vefat haberi ile birlikte Genel Kurul’da duygusal anlar yaşandı; Meclis’teki cenaze töreni tüm siyasi partilerin temsilcilerini bir araya getirdi.
15.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mhp Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.