Yeni yüz...
Yeni yüz... Michael B. Jordan, Coach markasının yeni yüzlerinden biri oldu.
1.09.2021 Cadde
2020’nin yaşayan en  seksi erkeği Jordan
2020’nin yaşayan en seksi erkeği Jordan ABD’li magazin dergisi People, bu yıl “yaşayan en seksi erkek” unvanını aktör Michael B. Jordan’a verdi.
19.11.2020 Dünya
Yeni Matrix filminde Keanu Reeves neden yok?
Yeni Matrix filminde Keanu Reeves neden yok? 1999 yılı Hollywood sineması için altın yıllardan biriydi. 'Gözleri Tamamen Kapalı', 'Amerikan Güzeli', 'Yeşil Yol'... Ama daha da önemlisi 'Matrix'in ilk filminin yayınlandığı yıldı. Kısa zamanda kült mertebesine erişen 'Matrix', 2000'lerin başında bir üçlemeye dönüştü. Hazırsanız, müjdeyi verelim: Dördüncü Matrix filmi çok yakında geliyor!
25.06.2019 Sanat
Yeni Batman'i kim oynayacak, kim oynasa beğeniriz?
Yeni Batman'i kim oynayacak, kim oynasa beğeniriz? Bu hafta, Jimmy Kimmel Live programına konuk olan ünlü oyuncu ve yönetmen Ben Affleck, Kara Şövalye olarak Batman saltanatını sona erdirmek için pelerinini kapatmaya karar verdiğini açıkladı. Peki yeni Batman rolünü kim devralacak?
22.02.2019 Sanat
Film setinde nakavt!
Film setinde nakavt! Efsane boks film serisi Rocky Balboa'nın rakiplerinden olan Apollo Creed'in hikayesinin anlatıldığı 'Creed: Efsanenin doğuşu' filmi çekimleri sırasındaki boks sahneleri gerçeğini aratmadı. Başrol oyuncusu Michael B. Jordan bir sahnede gerçekten nakavt oldu. İşte o anlar...
10.12.2015 Diğer Sporlar