Michele Morrone

Michele Morrone

Son dakika Michele Morrone haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Michele Morrone gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Michele Morrone haber sayfamızda...

Michele Morrone

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22 michele morrone haberi bulunmuştur.
Hülya Avşar: Birkaç yapımcının dışında proje kabul etmiyorum
Hülya Avşar: Birkaç yapımcının dışında proje kabul etmiyorum Oyuncu ve şarkıcı kimliğiyle magazin gündeminden düşmeyen, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle de her daim adından söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy'de objektiflere yansıdı. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan ünlü isim, birkaç yapımcının dışında proje kabul etmediğini söyleyerek, Türkiye’de dijital platformlara yapılan işleri değerlendirdi.
1.06.2023 Cadde
Dijital eleştiri
Dijital eleştiri Hülya Avşar, Yeniköy’de yürüyüş yaparken görüntülendi.
1.06.2023 Cadde
Michele Morrone nişanlandı! 'Sonsuza dek benim'
Michele Morrone nişanlandı! 'Sonsuza dek benim' 2020 yapımı '365 Gün' filmiyle şöhreti yakalayan İtalyan oyuncu Michele Morrone, bir süredir aşk yaşadığı Moara Sorio ile nişanlandığını duyurdu. Morrone, mutluğunu "Sonsuza dek benim" diyerek paylaştı.
7.04.2023 Cadde
Vefanın adı Sergio!
Vefanın adı Sergio! Serkan ve Meryem Çaparoğlu çifti deprem sonrası İtalyanların Antakya’ya kurduğu sahra hastanesinde dünyaya gelen erkek bebeklerine koydukları isimle vefalarını gösterdi.
22.03.2023 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘İhtiyaç duyduğumuz şey umut’ Konser gelirinin tamamını deprem bölgesine bağışlayan Sıla Gençoğlu, “Sanırım en çok ihtiyaç duyduğumuz şey umut” dedi...
20.03.2023 Cadde
İtalyan oyuncu Michele Morrone deprem bölgesinde
İtalyan oyuncu Michele Morrone deprem bölgesinde Türkiye'yi yasa boğan depremler sonrası afet bölgesine giden birçok dünya yıldızı oldu. Bu isimlere Michele Morrone de katıldı. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Moara Sorio ile İstanbul'a gelen dünyaca ünlü İtalyan oyuncu, Hatay'da depremzedeleri ziyaret etti.
19.03.2023 Cadde
Michele Morrone, İstanbul'da
Michele Morrone, İstanbul'da '365 Days' filmi ile dünya çapında şöhrete kavuşan İtalyan oyuncu Michele Morrone, geçtiğimiz haftalarda tatil yapmak için İstanbul'a gelmişti. Şimdilerde tatiline devam eden Morrone, önceki gün Beşiktaş'taki bir alışveriş merkezi çıkışında görüntülendi. Dört arkadaşıyla birlikte yemek yiyen ünlü oyuncu, 30 bin TL hesap ödedikten sonra alışveriş yaptı.
9.10.2022 Cadde
Net yorum
Net yorum İtalyan oyuncu Michele Morrone, İstinyePark’taydı.
20.08.2021 Cadde
Michele Morrone'den korseli İstanbul turu
Michele Morrone'den korseli İstanbul turu Dijital platformların en çok izlenen yapımlarından biri olan '365 Days' filminin yıldızı Michele Morrone, İstanbul'da estetik ameliyatı oldu.
17.08.2021 Cadde
Michele Morrone lüks tekne ile Boğaz turunda
Michele Morrone lüks tekne ile Boğaz turunda 2020 yapımı '365 Days' filmi ile dünya çapında şöhrete kavuşan İtalyan oyuncu Michele Morrone, önceki gün geldiği İstanbul'da tüm çabalarına rağmen görüntülenmekten kurtulamadı.
13.08.2021 Cadde
Huysuz  Morrone!
Huysuz Morrone! Estetik yaptırmak için Türkiye’ye gelen Michele Morrone, İstanbul gezisine devam ediyor.
13.08.2021 Cadde
Ete doydu
Ete doydu ‘365 Gün’ filmiyle yıldızı parlayan İtalyan oyuncu Michele Morrone, Etiler Nusr-Et’te akşam yemeği yedi.
12.08.2021 Cadde
İtalyan aktör Michele Morrone, Türkiye’de
İtalyan aktör Michele Morrone, Türkiye’de '365 Days' filmindeki 'Don Massimo Torricelli' rolüyle geniş kitlelerce tanınan Michele Morrone’nin, sosyal medya hesabından paylaştığı uçak bileti Türk hayranlarını heyecanlandırdı.
11.08.2021 Cadde
Morrone geldi
Morrone geldi ‘365’ filmiyle ünlenen İtalyan oyuncu Michele Morrone, Türkiye’ye geldi.
11.08.2021 Cadde
Ursula Corbero'dan Türkiye paylaşımı
Ursula Corbero'dan Türkiye paylaşımı Ülkemizin birçok noktasında orman yangınları etkisini sürdürürken, 'La Casa De Papel' dizisinin yıldız isimlerinden Ursula Corbero da sosyal medya hesabından Türkiye için paylaşımda bulundu.
3.08.2021 Cadde
Dünyaca ünlü yıldızlardan 'Türkiye' mesajı
Dünyaca ünlü yıldızlardan 'Türkiye' mesajı Türkiye'yi etkisi altına alan orman yangınları sürüyor. Başta, Manavgat, Marmaris, Bodrum ve Mersin gibi kentlerde çıkan yangınlarla mücadele devam ediyor. Felaket dünya çapında tanınan ülü isimleri de yasa boğdu. Şarkıcı Dua Lipa, model Bella Hadid, oyuncu Michele Morrone ve Formula 1 dünya şampiyonu Lewis Hamilton sosyal medya hesaplarından Türkiye için paylaşım yaptılar.
2.08.2021 Cadde
Rengarenk müzik
Rengarenk müzik İtalyan aktör, model, şarkıcı ve moda tasarımcısı Michele Morrone, yeni single’ı ‘Beautiful’u dijital ortamda yayınladı.
11.04.2021 Cadde
Michele Morrone yeni teklisiyle dikkat çekiyor
Michele Morrone yeni teklisiyle dikkat çekiyor İtalyan aktör, model, şarkıcı ve moda tasarımcısı Michele Morrone, oyunculuk ve şarkıcılık kariyerini kısa sürede uluslararası boyuta taşıdı.
7.04.2021 Kültür Sanat
Magazin Haberleri Bülteni (13 Temmuz 2020)
Magazin Haberleri Bülteni (13 Temmuz 2020) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları...
13.07.2020 Magazin
İrem Derici: Selülit saçma bir konu
İrem Derici: Selülit saçma bir konu Şarkıcı İrem Derici, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Derici, tatil planını anlatırken, selülit konusu da değindi.
13.07.2020 Cadde
Rabia Yaman tehdit mesajlarına isyan etti!
Rabia Yaman tehdit mesajlarına isyan etti! Modacı Rabia Yaman, '365 Gün' filmiyle Türkiye’de hayran kitlesine sahip olan Michele Morrone ile Instagram’da takipleştiği için, kadınlardan tehdit mesajı aldığını söyledi.
13.07.2020 Cadde
İrem Derici: Boy boy çocuklarımız olacak
İrem Derici: Boy boy çocuklarımız olacak Şarkıcı İrem Derici, '365 Days' adlı yapımın başrol oyuncusu Michele Morrone'nin Instagram hesabında dikkat çekici bir yorumda bulundu.
29.06.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Michele Morrone ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.