Michelin

Michelin

Son dakika Michelin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Michelin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Michelin haber sayfamızda...

Michelin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 689 michelin haberi bulunmuştur.
Geleneksel lezzetlere yolculuk
Geleneksel lezzetlere yolculuk Atölye Restaurant, iftar menüsünü canlı fasıl dinletisi eşliğinde misafirleriyle buluşturuyor.
30.03.2024 Pazar
Düğüne gelenlere virüslü pilav yedirmişti! 'Tatlı su şefi'ne ceza yağdı
Düğüne gelenlere virüslü pilav yedirmişti! 'Tatlı su şefi'ne ceza yağdı Dünyaca ünlü, Michelin yıldızlı şefin elinden çıkan 'virüslü pilav' hem düğün sahipleri hem de davetliler için korku dolu anlar yaşattı. 50'den fazla kişinin hastanelik olduğu olayda mahkeme sorumlulara ceza yağdırırken, bu olayın ardındaki ihmal önemli bir riski de gündeme taşıdı.
14.03.2024 Dünya
“Turizm gelirimiz yüzde 17 artışla 54,3 milyar TL oldu”
“Turizm gelirimiz yüzde 17 artışla 54,3 milyar TL oldu” Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “2023’ü yine rekorlarla kapattık. Ziyaretçi sayımız 56,7 milyon kişi oldu, yüzde 10’luk artış yakaladık. Turizm gelirimiz 54,3 milyar dolar olarak gerçekleşti. Yüzde 17 artış sağlamış olduk. Kişi başı gecelik harcamayı ise 99 dolara yükselttik” dedi.
13.03.2024 Ekonomi
1 milyar dolarlık ihracat hedefi! 'Japonya'ya gıda ihracatı arttı'
1 milyar dolarlık ihracat hedefi! 'Japonya'ya gıda ihracatı arttı' Japonya'ya 1 milyar dolarlık ihracat hedefi koyan Türk gıda ihracatçılarının Foodex Japan Fuarı'ndan 1 milyar dolar ihracat hedefine ulaşacak ticari bağlantılarla döndükleri belirtildi. Gıda sektörünün Japonya'ya ihracatı 2024 yılının iki aylık döneminde yüzde 42'lik artışla 69 milyon dolardan 98 milyon dolara çıktığı ifade edildi.
13.03.2024 Ekonomi
Mutfaktaki şifre: Yerel tatların izinde
Mutfaktaki şifre: Yerel tatların izinde Yerel tatların izinde Türkiye'yi adım adım dolaşan Şef Sinem Özler, Seraf Mahmutbey'i Michelin İstanbul Tavsiyesi Listesi'ne yerleştirdi...
12.02.2024 Milliyet Executive
Çizgilerde 'Büyük Şefler'le mutfağa yolculuk
Çizgilerde 'Büyük Şefler'le mutfağa yolculuk Fransa’nın 5 bölgesinden 8 şefin yemeklerinin yer aldığı “Büyük Şefler” romanı, yemek kültürüne farklı bir bakış açısı kazandırıyor.
30.12.2023 Pazar
MEVLÜT ÖZKAYA KİMDİR, nereli, kaç yaşında? Michelin Genç Şef Ödüllü Mevlüt Özkaya hayatı ve kariyeri!
MEVLÜT ÖZKAYA KİMDİR, nereli, kaç yaşında? Michelin Genç Şef Ödüllü Mevlüt Özkaya hayatı ve kariyeri! Başarılı genç şef Mevlüt Özkaya, 2023 yılında “MICHELIN Genç Şef'' ödülüne layık görüldü. Özkaya, MasterChef All Star'a da konuk olarak adından söz ettirdi. Usta isim, Antalya'da Turizm Otelcilik Lisesi'nde eğitim gördü ve ardından aşçılık alanında eğitimini sürdürdü. Peki, Mevlüt Özkaya aslen nereli?
28.12.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef All Star'da üçüncü ceketi giyen yarışmacı belli oldu
MasterChef All Star'da üçüncü ceketi giyen yarışmacı belli oldu MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarışıyorlar. Üçüncü ceketin sahibi, dün akşam Tv8 ekranlarında yayınlanan bölümde belli oldu.
28.12.2023 Cadde
MASTERCHEF İKİNCİ CEKETİ KİM ALDI? MasterChef All Star'da ikinci ceketi giyen yarışmacı kim oldu, hangi isim finalist oldu?
MASTERCHEF İKİNCİ CEKETİ KİM ALDI? MasterChef All Star'da ikinci ceketi giyen yarışmacı kim oldu, hangi isim finalist oldu? MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarışıyorlar. Pazartesi akşamı ilk ceketin sahibi Tahsin olurken dün akşam ikinci ceket için ter döküldü. Yarışmacılar ilk etapta zerdeçal ve yeşil zeytinin ön planda olduğu kreatif tabaklar çıkardılar. İkinci etapta ise Şef tabağı yapacak olan yarışmacılar ceketi kazanmak için yarışıldı. Peki, MasterChef ikinci ceketi kim aldı? 26 Aralık MasterChef'te ikinci ceketi kim kazandı, hangi yarışmacı finalist oldu? MasterChef All Star ceket kazanan yarışmacılar....
27.12.2023 Bilgi Rehberi
Ahmet Dede kimdir? MasterChef konuğu Ahmet Dede nereli, kaç yaşında? 2 Michelin yıldızlı şef Ahmet Dede biyografisi
Ahmet Dede kimdir? MasterChef konuğu Ahmet Dede nereli, kaç yaşında? 2 Michelin yıldızlı şef Ahmet Dede biyografisi Ahmet Dede biyografisi bu akşam yeniden gündeme geldi. Yurt dışındaki 2 Michelin yıldızlı tek Türk restoranın sahibi unvanıyla uluslararası üne sahip şef Ahmet Dede, bu akşam Masterchef'in konuğu oluyor. İrlanda'daki restoranlarıyla hem yöre halkı tarafından çok sevilen hem de milli gurur kabul edilen Ahmet Dede'nin hayatı dikkat çekiyor. Peki Ahmet Dede kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2 Michelin yıldızlı şef Ahmet Dede biyografisi...
26.12.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF İLK CEKETİ KİM ALDI? MasterChef Türkiye All Star'da ilk ceketi kim kazandı, hangi yarışmacı finalist oldu?
MASTERCHEF İLK CEKETİ KİM ALDI? MasterChef Türkiye All Star'da ilk ceketi kim kazandı, hangi yarışmacı finalist oldu? Masterchef All Star'da final heyecanı için heyecan dorukta. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar 25 Aralık Pazartesi akşamı ilk ceketi kazanmak için kıyasıya rekabet ettiler. Her yıl 5 finalisti ceket sahibi yapan Masterchef, bu yılın ilk ceketini dün akşam verdi. Yarışmacılar ilk etapta mavi haşhaşla yaratıcı tabaklar çıkardılar. İkinci etapta ise Şef tabağı çıkaran yarışmacılar kazanmak için ter döktü. Peki, Masterchef ilk ceketi kim aldı? MasterChef'te ilk ceketi kim kazandı, hangi yarışmacı finalist oldu?
26.12.2023 Bilgi Rehberi
Bodrum Ruhuyla Bütünleşen Yepyeni Bir Tatil Deneyimi…
Bodrum Ruhuyla Bütünleşen Yepyeni Bir Tatil Deneyimi… Maxx Royal’in Antalya’da başlayan tatil yolculuğu Ege’ye uzanıyor, Mayıs 2024’te Maxx Royal Bodrum ile yepyeni bir hikaye başlıyor. Benzersiz konumu, ilkleri yaşatan iş birlikleri ve eşsiz ayrıcalıklarıyla Maxx Royal Bodrum; heyecan, mutluluk ve huzur hissini bir arada yaşayacağınız bir tatil deneyimine kapı aralıyor. Maxx Royal, Bed & Breakfast konseptiyle Bodrum’un kalbi Göltürkbükü’nde benzersiz bir dünya yaratıyor. Kendinizi yeşilliklerle dolu bir sanat tablosunun içinde hissetmek ve tatilde aradığınız her şeyi fazlasıyla yaşadığınızdaki memnuniyeti tatmak için Maxx Royal Bodrum’a davetlisiniz!
15.12.2023 Advertorial
Tencere yemekleri Michelin Rehberi’nde!
Tencere yemekleri Michelin Rehberi’nde! Dünya genelinde lüks restoranların yer aldığı Michelin Rehberi’ne bu yıl Türkiye’den ev ve tencere yemekleri yapan lokantalar da listeye girdi.
13.11.2023 Cadde
Michelin Rehberi 2024 Seçkisi açıklandı
Michelin Rehberi 2024 Seçkisi açıklandı Dünyanın en prestijli restoran değerlendirme sistemlerinden biri olan Michelin Rehberi'nin 2024 İstanbul, İzmir ve Bodrum seçkisi düzenlenen törenle açıklandı.
9.11.2023 Gündem
Uzayda Michelin yıldızlı yemek keyfi
Uzayda Michelin yıldızlı yemek keyfi Fransız uzay turizmi şirketi Zephalto, gelecek yıl uzaya göndereceği balonda müşterilerine Michelin yıldızlı yemek hizmeti sunacağını açıkladı.
2.11.2023 Dünya
‘Büyük Sfenks’i tabiat ana yapmış
‘Büyük Sfenks’i tabiat ana yapmış Bilim insanları, Mısır’daki “Büyük Sfenks” heykelinin genel hatlarının, 4.500 yıl önce çöl rüzgârlarının devasa kayanın etrafında hareket ederek onu aşındırmasıyla şekillendiğini ortaya çıkardı.
2.11.2023 Dünya
Michelin Yıldızlı şeften 10. yıla özel menü
Michelin Yıldızlı şeften 10. yıla özel menü 10 yıldır Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da misafirlerini ağırlayan Shang Palace, 7 Kasım’a kadar Michelin yıldızlı şef Gordon Leung’un hazırladığı menüyü sunuyor.
21.10.2023 Pazar
Bakan Ersoy'dan Altın Portakal Film Festivali açıklaması
Bakan Ersoy'dan Altın Portakal Film Festivali açıklaması Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bakanlığın Altın Portakal Film Festivali'nden çekilme kararı ile ilgili açıklama yaptı.
29.09.2023 Gündem
Bakan Ersoy'dan 'Kültür Yolu Festivali' açıklaması: Tarihe not düşeceğiz
Bakan Ersoy'dan 'Kültür Yolu Festivali' açıklaması: Tarihe not düşeceğiz Türkiye Kültür Yolu adıyla düzenlenen 11 festivalle ilgili Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy önemli açıklamalarda bulundu.
16.09.2023 Haberler
Bakan Ersoy'dan 'Kültür Yolu Festivali' açıklaması: Tarihe not düşeceğiz
Bakan Ersoy'dan 'Kültür Yolu Festivali' açıklaması: Tarihe not düşeceğiz Türkiye Kültür Yolu adıyla düzenlenen 11 festivalle ilgili Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy önemli açıklamalarda bulundu.
16.09.2023 Kültür Sanat
Bakan Ersoy: Turizmi çeşitlendirmeye devam ediyoruz
Bakan Ersoy: Turizmi çeşitlendirmeye devam ediyoruz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Türkiye Kültür Yolu adıyla düzenlediğimiz 11 festivalimiz tamamlandığında, kültür-sanat etkinlikleri noktasında Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına yakışan yeni bir katılımcı rekorunu inşallah tarihe not düşeceğiz" dedi.
16.09.2023 Ekonomi
2. Uluslararası Nemrut Gastronomi Festivali gerçekleştirildi
2. Uluslararası Nemrut Gastronomi Festivali gerçekleştirildi Adıyaman’da, tüm gastronomi birikimleriyle Adıyaman Valiliği ve Kahta Kaymakamlığı tarafından organize edilen 2. Uluslararası Nemrut Gastronomi Festivali gerçekleştirildi.
29.08.2023 Kültür Sanat
Yatta dünyanın rotası Türkiye
Yatta dünyanın rotası Türkiye Bu yıl 550 milyon dolarlık yat ihracat eden yat üretiminin iddialı ülkesi Türkiye, aynı zamanda dünyanın en ünlü megayatlarını kendine çeken bir cazibe merkezi olarak ağırlığını artırıyor.
11.08.2023 Ekonomi
Onlarca Türk sıraya girdi! Paranızın olması yeterli değil
Onlarca Türk sıraya girdi! Paranızın olması yeterli değil Dövizdeki hareketliliğe rağmen lüks tüketime ilgi azalmıyor. Otomobil, saat, çanta, özel dikim kıyafetler için aylarca beklemeniz gerekiyor. Aynı durum restoranlara  gitmek için de geçerli.
9.08.2023 Gündem
Gastronomide Çeşme fırsatı
Gastronomide Çeşme fırsatı  Alaçatı Deneyim Noktası'nın nasıl hayat bulduğunu anlatan İTB Genel Koordinatörü Zeynep Tansuğ, "Gastronomi birçok sektörü çapraz kesen bir fırsat" dedi.
9.08.2023 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Michelin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.