BM'den Sudan'daki darbe girişimine sert kınama
BM'den Sudan'daki darbe girişimine sert kınama BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet:, "Sudan'da bugün yaşanan askeri darbeyi, ülke çapında olağanüstü hal ilanını ve anayasanın kilit maddelerinin ve yönetim organlarının askıya alınmasını şiddetle kınıyorum" ifadelerini kullandı.
25.10.2021 Dünya
BM: Uluslararası toplumun Myanmar halkını vahşet suçlarından koruma sorumluluğu var
BM: Uluslararası toplumun Myanmar halkını vahşet suçlarından koruma sorumluluğu var Birleşmiş Milletler (BM), Myanmar güvenlik güçlerinin darbe karşıtı silahsız göstericilere yönelik "utanç verici, korkakça ve gaddarca" saldırılarını güçlü şekilde kınayarak uluslararası toplumun Myanmar halkını "vahşet suçlarından" koruma sorumluluğu olduğu uyarısında bulundu.
28.03.2021 Dünya
Son dakika haber: Dünya dehşete düştü! Ülke kanlı gösterilerle uyandı...
Son dakika haber: Dünya dehşete düştü! Ülke kanlı gösterilerle uyandı... Dünya, tam bir aydır devam eden olayları hayretle izlerken, ülke bu sabaha kanlı gösterilerle uyandı. Son dakika haberine göre ise, dehşete ortak olmak istemeyen polis memurlarının ülkelerinden apar topar kaçtığı ortaya çıktı.
6.03.2021 Dünya
Son dakika haberi: Dünya dehşete kapıldı! Sokaklar kan gölü, şok görüntüler
Son dakika haberi: Dünya dehşete kapıldı! Sokaklar kan gölü, şok görüntüler Son dakika haberlere göre, neredeyse bir aydan beri devam eden olayları dünya dehşet içinde izliyor. Son dakika haberine göre, geride bırakılan en ölümcül günün ardından sokaklar tam anlamıyla kan gölüne dönerken ortaya çıkan görüntüler vahşete yeni bir boyut kattı.
5.03.2021 Dünya
Son dakika... BM'den İsrail'in ilhak planına tepki!
Son dakika... BM'den İsrail'in ilhak planına tepki! Son dakika haberine göre, BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet, İsrail'in Batı Şeria'daki bazı bölgeleri ilhak planlarının "yasa dışı" olduğunu bildirdi.
29.06.2020 Dünya
BM'den şok açıklama! 4,7 milyon kişi ülkeyi terk etti
BM'den şok açıklama! 4,7 milyon kişi ülkeyi terk etti Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet, 4,7 milyon Venezuelalının ülkesini terk ettiğini bildirdi. BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet, 'Venezuela'daki BM'nin Mülteci ve Göçmen platformu, 4,7 milyon kişinin ülkeyi terk ettiğini tahmin ediyor ve bu rakamın 2020 sonuna kadar 6,5 milyona ulaşacağını öngörüyor' açıklamasında bulundu.
18.12.2019 Dünya