Mick Schumacher

Mick Schumacher

Son dakika Mick Schumacher haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mick Schumacher gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mick Schumacher haber sayfamızda...

Mick Schumacher

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 87 mick schumacher haberi bulunmuştur.
Michael Schumacher'in yakın arkadaşı son durumunu açıkladı: Umutsuz vaka!
Michael Schumacher'in yakın arkadaşı son durumunu açıkladı: Umutsuz vaka! 2013 yılında geçirdiği büyük kayak kazasının üzerinden yaklaşık 10 yıl geçmesine rağmen Michael Schumacher'in son durumu hakkında aile yakınları ve arkadaşları henüz net bir açıklama yapmadı. Efsane F1 pilotunun yakın arkadaşı gazeteci Roger Benoit, Schumi'nin son durumuna ilişkni şoke eden bir açıklama yaptı.
7.09.2023 Motor Sporları
Lewis Hamilton Türkiye için kampanya başlattı! Formula 1 pilotları paylaştı
Lewis Hamilton Türkiye için kampanya başlattı! Formula 1 pilotları paylaştı Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ilimizi etkileyen depremin ardından Formula 1 pilotu Lewis Hamilton Türkiye için yardım kampanyası başlattı. Öte yandan diğer Formula 1 pilotlarından paylaşım geldi.
10.02.2023 Futbol
Formula 1'den Sebastian Vettel geçti! Kariyerini noktaladı
Formula 1'den Sebastian Vettel geçti! Kariyerini noktaladı Formula 1'de 2022 sezonu Abu Dhabi Grand Prix'si ile sona erdi. Şampiyonluğunu daha önceden ilan eden Max Verstappen yarışta zafere ulaşırken Aston Martin'in 4 kez dünya şampiyonu pilotu Sebastian Vetttel kariyerine son noktayı koydu.
21.11.2022 Motor Sporlari
Haas, Mick Schumacher kararını verdi Nico Hulkenberg, Formula 1'e geri dönüyor
Haas, Mick Schumacher kararını verdi Nico Hulkenberg, Formula 1'e geri dönüyor Formula 1 ekiplerinden Haas'ta Mick Schumacher kararını verdi. Alman pilot ile yola devam etmeyecek olan Haas, Nico Hulkenberg'in gelecek yıl Kevin Magnussen'in takım arkadaşı olacağını açıkladı.
17.11.2022 Motor Sporlari
Brezilya Grand Prix'sinde zafer George Russell'ın! Kariyerinde bir ilk
Brezilya Grand Prix'sinde zafer George Russell'ın! Kariyerinde bir ilk Formula 1'de Brezilya Grand Prix'si heyecanı yaşandı. Kıyasıya mücadelelere sahne olan yarışta Mercedes'ten Geroge Russell, damalı bayrağı ilk sırada geçerek zafere ulaştı ve kariyerinin ilk yarış zaferini elde etti.
13.11.2022 Motor Sporlari
Verstappen, Michael Schumacher'in rekorunu kırdı! Ferrari'de kabus
Verstappen, Michael Schumacher'in rekorunu kırdı! Ferrari'de kabus Formula 1'de Meksika Grand Prix'sinde yine Red Bull ambargosu yaşandı. Şampiyonluğunu daha önce ilan eden Max Verstappen yarışı kazanırken Michael Schumacher'in rekorunu kırdı. Ferrariler'de ise yine hayal kırıklığı yaşandı.
31.10.2022 Motor Sporları
Schumacher ailesine şok! Yataktaki fotoğraflara 1 milyon sterlin
Schumacher ailesine şok! Yataktaki fotoğraflara 1 milyon sterlin Formula 1'in efsane pilotu Michael Schumacher, 2013 yılında Alp Dağları'nda geçirdiği talihsiz kayak kazası sonrası yaklaşık 9 yıldır komada bulunuyor. Schumacher'in fotoğraflarının ailenin tanıdığı bir kişi tarafından sızdırılmaya çalışıldığı öğrenilirken değeri 1 milyon sterlini buldu.
27.07.2022 Motor Sporlari
Michael Schumacher patlaması: Benim için acı verici, sadece yalanları duyuyoruz!
Michael Schumacher patlaması: Benim için acı verici, sadece yalanları duyuyoruz! Alp Dağları'nda 2013 yılında geçirdiği kayak kazası sonrası yaklaşık 9 yıldır komada olan Michael Schumacher ile ilgili çok konuşulacak itiraf geldi. Efsane pilotun eski menajeri Willy Weber, Schumi'nin ailesine sert suçlamalar yöneltti.
20.07.2022 Motor Sporları
Brezilya'da duyuruldu! Jorge Jesus, Fenerbahçe ile anlaştı
Brezilya'da duyuruldu! Jorge Jesus, Fenerbahçe ile anlaştı Fenerbahçe'nin imza için geri sayıma başladığı teknik direktör Jorge Jesus ile ilgili Brezilya'da son dakika bilgisi geçildi. Anlaşmanın taraflar arasında tamamlandığı kaydedildi. Bu arada Fenerbahçe’de yerli oyuncu havuzu ve yıldız isimler Portekizli hoca tarafından çok beğenildi. Tecrübeli teknik direktör sarı-lacivertli takımdaki oyuncular hakkında raporunu sundu. İşte detaylar...
30.05.2022 Fenerbahçe
Mesut Özil, Formula 1 Monaco'da ortaya çıktı! Taraftardan yorum yağdı
Mesut Özil, Formula 1 Monaco'da ortaya çıktı! Taraftardan yorum yağdı Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 7. ayağı Monako Grand Prix'i muhteşem bir yarışa sahne oldu. Ferrari'nin Monaco'lu pilotu Charles Leclerc evinde yine bir drama yaşadı. Ünlülerin akın ettiği yarışı izleyenler arasında Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil de yer aldı. Formula 1 resmi hesabından, Ferrari'nin kurucusu Enzo Ferrari'ye benzetilen Mesut için yorum yağdı.
30.05.2022 Fenerbahçe
ÖZEL - Galatasaray'da Emre Akbaba krizi! Kaos ortamı sonrası flaş gelişme
ÖZEL - Galatasaray'da Emre Akbaba krizi! Kaos ortamı sonrası flaş gelişme Galatasaray'da seçim süreci devam ederken gelecek sezon kadroya dönmesi beklenen Emre Akbaba'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılardaki kaos ortamı sonrası 30 yaşındaki orta saha beklenmedik bir karara imza attı. İşte detaylar...
30.05.2022 Galatasaray
Dünyanın en büyüğü Real Madrid! Kupa canavarı
Dünyanın en büyüğü Real Madrid! Kupa canavarı Tarihinde 14. kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Real Madrid, manşetlere çıktı. İspanyol gazeteleri, ‘Dünyanın en büyüğü’ başlığını attı, kaleci Courtois ise ayakta alkışlandı.
30.05.2022 Şampiyonlar Ligi
Son dakika: Fransa'da taraftarlar futbolculara saldırdı! Maç sonu ortalık karıştı
Son dakika: Fransa'da taraftarlar futbolculara saldırdı! Maç sonu ortalık karıştı Fransa Ligue 1 play-out final rövanşında Saint Etienne, AJ Auxerre ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakanın ardından Saint Etienne taraftarları futbolculara saldırdı. Yaşananlar geceye damga vurdu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
30.05.2022 Fransa Ligue 1
Bodrumspor, Spor Toto 1. Lig'e yükseldi! Farklı galibiyet
Bodrumspor, Spor Toto 1. Lig'e yükseldi! Farklı galibiyet TFF 2. Lig play-off finalinde Karacabey Belediyespor, Bodrumspor'la karşı karşıya geldi. Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'ndaki mücadeleyi 3-0 kazanan Bodrumspor, Spor Toto 1. Lig'e yükseldi.
29.05.2022 1.Lig
Son dakika: Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yeniden başkan seçildi! Büyük fark
Son dakika: Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yeniden başkan seçildi! Büyük fark Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda mevcut başkan Ahmet Nur Çebi yeniden başkan seçildi. Çebi 2 bin 777, Fuat Çimen de bin 190 oy aldı. Seçme ve sicil kurulu başkanlığını Şahabettin Önkol, denetleme kurulu başkanlığını Gökhan Tiryaki ve disiplin kurulu başkanlığını ise Ahmet Akpınar kazandı.
30.05.2022 Beşiktaş
Son dakika: 23 yıl sonra Premier Lig'e yükseldiler! 300 milyon  sterlin kazandılar
Son dakika: 23 yıl sonra Premier Lig'e yükseldiler! 300 milyon sterlin kazandılar İngiltere Championship play-off finalinde Huddersfield Town ile Nottingham Forest karşı karşıya geldi. Dev finali kazanan takım 300 milyon sterlinlik gelirin sahibi oldu. Dünyanın en pahalı finalinin ardından Nottingham Forest, 23 yıl sonra Premier Lig'e yükseldi. İşte son dakika haberinin detayları...
Son dakika: Formula 1'de korkutan anlar! Mick Schumacher yürekleri ağza getirdi
Son dakika: Formula 1'de korkutan anlar! Mick Schumacher yürekleri ağza getirdi Formula 1 2022 sezonu Monaco Grand Prix'si ile devam etti. Heyecan dolu yarışta korkutan anlar meydana geldi. Formula 1'in efsane ismi Michael Schumacher'in Haas'ta yarışan oğlu Mick Schumacher yürekleri ağza getirdi. Aracın ikiye ayrıldığı görülürken korku dolu anlar yaşandı. İşte son dakika haberinin detayları...
29.05.2022 Motor Sporları
Formula 1 Emilia Romagna Grand Prix'sinde kazanan Max Verstappen
Formula 1 Emilia Romagna Grand Prix'sinde kazanan Max Verstappen Formula 1 Emilia Romagna Grand Prix'sinde zafer, Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen'in oldu.
24.04.2022 Motor Sporları
Mick Schumacher'den Suudi Arabistan Grand Prix'sinde korkunç kaza
Mick Schumacher'den Suudi Arabistan Grand Prix'sinde korkunç kaza Formula 1'de sezonun ikinci ayağınının yarışıldığı Suudi Arabistan Grand Prix'sinde Haas pilotu Mick Schumacher korkutucu bir kaza yaptı.
26.03.2022 Motor Sporları
F1'de yeni sezonun ilk pole pozisyonu Leclerc'in!
F1'de yeni sezonun ilk pole pozisyonu Leclerc'in! Formula 1'de 2022 sezonu, Bahreyn Grand Prix'si ile başladı. Sezonun ilk pole pozisyonu, Ferrari'nin Monakolu pilotu Charles Leclerc'in oldu.
19.03.2022 Motor Sporlari
Red Bull, Max Verstappen'in sözleşmesini uzattı! Formula 1'de tarihi rakam
Red Bull, Max Verstappen'in sözleşmesini uzattı! Formula 1'de tarihi rakam Formula 1'de son şampiyon Max Verstappen Red Bull ile sözleşmesini 2028 yılına kadar uzattı. İngilizler sözleşmenin detaylarını açıkladı.
3.03.2022 Motor Sporları
Formula 1'de Max Verstappen'e tarihi sözleşme! Kazancı dudak uçuklattı
Formula 1'de Max Verstappen'e tarihi sözleşme! Kazancı dudak uçuklattı Geçen sezon Formula 1'de şampiyonluğunu kazanan Hollandalı pilot Max Verstappen ile görüşmelerini sürdüren Red Bull mutlu sona ulaştı. Formula 1 tarihine geçecek kontratta yıllık kazanç ortaya çıktı.
2.03.2022 Diğer
Serhan Acar yazdı: Formula 1’e bir kala
Serhan Acar yazdı: Formula 1’e bir kala Formula 2’de yarışan ilk Espor sürücüsü olmayı başaran Cem Bölükbaşı’nın hikayesi, arabalara ve hıza olan ilgisini fark eden ailesinin yönlendirmesiyle, 5 yaşında motokros yarışları ile başladı. 2004’te 6 yaşındayken ilk şampiyonluğuna ulaştı.
16.01.2022 Motor Sporları
Formula 1'de Max Verstappen dünya şampiyonu oldu!
Formula 1'de Max Verstappen dünya şampiyonu oldu! Formula 1'de şampiyonluk yarışı nefes kesti. Abu Dhabi Grand Prix'ine 2. sırada başlayan Hamilton ilk turda Verstappen'i geçti. Yarışın son turunda Hamilton'ı geride bırakan Vertsappen yarışı lider tamamladı ve ilk şampiyonluğunu kazandı. Hollandalı pilotun ilk sözleri; "Tüm yarış mücadele ettim ve son turda kazandım. Çılgıncaydı. Sergio'ya çok teşekkür ederim... Checo Perez'e teşekkür ediyorum. Hamilton'a karşı çok sert bir savunma yaptı. Umarım birlikte 10-15 sene daha bunu yaparız." dedi.
12.12.2021 Skorer
Formula 1'de korona şoku! Nikita Mazepin'in testi pozitif çıktı
Formula 1'de korona şoku! Nikita Mazepin'in testi pozitif çıktı Formula 1'de tüm gözler bugün yapılacak son yarış Abu Dabi Grand Prix'sine çevrildi. Aynı puanda bulunan Max Verstappen ve Hamilton şampiyonluk için mücadele verecek. Yarış öncesinde Haas takımının pilotu Nikita Mazepin'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.
12.12.2021 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

Mick Schumacher ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.