Mikro Uydu Fırlatma Sistemi için imzalar atıldı
Mikro Uydu Fırlatma Sistemi için imzalar atıldı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ile Roketsan arasında, Mikro Uydu Fırlatma Sistemi (MUFS) Geliştirme Projesi'nde imzalar atıldı. Türkiye, proje tamamlandığında, dünyada sayılı ülkenin sahip olduğu uydu fırlatma, test etme, üretme altyapısı ve üs kurma yeteneğine kavuşmuş olacak.
5.11.2018 Teknoloji
Mikro Uydu Fırlatma Sistemi için imzalar atıldı
Mikro Uydu Fırlatma Sistemi için imzalar atıldı SSB ile Roketsan arasında Mikro Uydu Fırlatma Sistemi (MUFS) Geliştirme Projesi’ne dair sözleşme imzalandı. Proje bittiğinde 100 kilogram ve altındaki mikro uydular, yüksekliği en az 400 kilometre olan Alçak Dünya Yörüngesine yerleştirilebilecek. Türkiye, dünyada sayılı ülkenin sahip olduğu uydu fırlatma, test etme, üretme altyapısı ve üs kurma yeteneğine kavuşmuş olacak.
11.09.2019 Teknoloji
Son dakika: Türkiye'ye müjdeli haber! İmzalar atıldı...
Son dakika: Türkiye'ye müjdeli haber! İmzalar atıldı... SSB ile Roketsan arasında Mikro Uydu Fırlatma Sistemi (MUFS) Geliştirme Projesi’ne dair sözleşme imzalandı. Proje bittiğinde 100 kilogram ve altındaki mikro uydular, yüksekliği en az 400 kilometre olan Alçak Dünya Yörüngesine yerleştirilebilecek. Türkiye, dünyada sayılı ülkenin sahip olduğu uydu fırlatma, test etme, üretme altyapısı ve üs kurma yeteneğine kavuşmuş olacak.
5.11.2018 Ekonomi