Milat

Milat

Son dakika milat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan milat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan milat haber sayfamızda...

Milat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.075 milat haberi bulunmuştur.
"Beş yıllık bir aradan sonra Çalışma Meclisi’ni topluyoruz"
"Beş yıllık bir aradan sonra Çalışma Meclisi’ni topluyoruz" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nu (TÜRK-İŞ) ziyaret ederek, Genel Başkan Ergün Atalay ve TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.
22.04.2024 Ekonomi
Tolga Ersarı tepki gösterdi: Ne zaman bitecek bu kavga?
Tolga Ersarı tepki gösterdi: Ne zaman bitecek bu kavga? Galatasaray ile oynanan Süper Kupa'nın finalinde Fenerbahçe, 2. dakikada sahadan çekildi. Spor yazarları durumu köşelerinde değerlendirdi
8.04.2024 Fenerbahçe
Kurum: Çalışmaya devam edeceğiz
Kurum: Çalışmaya devam edeceğiz Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, AK Parti İl Başkanlığı’nda kameraların karşısına geçti.
1.04.2024 Gündem
Murat Kurum'dan seçim sonuçlarının ardından ilk açıklama: Milletimizin yanında olacağız
Murat Kurum'dan seçim sonuçlarının ardından ilk açıklama: Milletimizin yanında olacağız Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum yerel seçim sonuçlarının ardından açıklamada bulundu. Kurum, "Yine sokakta, milletimizin yanında olacağız. Milletimiz bizi nerede görmek istiyorsa orada olacağız ve hemşerilerimiz için Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz." dedi.
31.03.2024 Gündem
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var!
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik sert çıktı: 2 Nisan'da bu işi yapacağız
Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik sert çıktı: 2 Nisan'da bu işi yapacağız Sarı-lacivertli kulübün Başkan Vekili Erol Bilecik, 2 Nisan'da gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurul toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Dursun Özbek'ten Ali Koç'un ligden çekilme açıklamasına yorum: Geçmişte de benzer söylemler olmuştu!
Dursun Özbek'ten Ali Koç'un ligden çekilme açıklamasına yorum: Geçmişte de benzer söylemler olmuştu! Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özbek, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Dursun Özbek ayrıca Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ligden çekilme hakkında yaptığı açıklamalara da yanıt verdi.
19.03.2024 Galatasaray
Yeni emekliye ‘milli gelir’ zammı! Güncellenen maaşlar ne zaman hesaplara geçecek?
Yeni emekliye ‘milli gelir’ zammı! Güncellenen maaşlar ne zaman hesaplara geçecek? Emekli aylıklarına direkt etki eden maaş katsayısı değişti. 2023 yılı büyüme oranının belli olmasının ardından yeni yıl itibarıyla emekli olanlara ilave ‘milli gelir’ zammı verilecek. Peki yeni emekli büyümeden ne kadar pay alacak? Güncellenen maaşlar ne zaman hesaplara yatacak? İşte detaylar...
4.03.2024 Ekonomi
KADİR GECESİ NE ZAMAN 2024? 2024 Diyanet dini günler takvimi ile Kadir Gecesi tarihi
KADİR GECESİ NE ZAMAN 2024? 2024 Diyanet dini günler takvimi ile Kadir Gecesi tarihi 12 Ocak'ta başlayan üç aylar içerisindeki önemli geceler ve kandiller merak ediliyor. Üç ayların sonuncusu olan Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte Kadir Gecesi ne zamana denk geliyor sorgulamaları da hız kazandı. 6 Şubat'ta Miraç Kandili'nin idrak edilmesinin ardından Berat Kandili için geri sayım başladı. İşte Kadir Gecesi tarihi...
23.02.2024 Bilgi Rehberi
TUSAŞ'tan Kahramanmaraş'a dev yatırım! Uçak, İHA ve helikopter parçaları burada üretilecek
TUSAŞ'tan Kahramanmaraş'a dev yatırım! Uçak, İHA ve helikopter parçaları burada üretilecek 6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ın kalkınması ve istihdam sağlanması için Savunma Sanayii Başkanlığı harekete geçti. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Kahramanmaraş'a fabrika açtı. Uçak, İHA ve helikopter parçası üretimi yapılacak o tesiste bölgedeki vatandaşlar da istihdam edilecek. O tesisi CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk görüntüledi.
22.02.2024 Ekonomi
Milli uçak KAAN gök vatanda! İşte F-16 ve KAAN karşılaştırması
Milli uçak KAAN gök vatanda! İşte F-16 ve KAAN karşılaştırması Türkiye’nin beşinci nesil savaş jeti projesinde, en kritik aşamalardan biri geçildi. Milli muharip uçak KAAN, dün ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi.
22.02.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan G20 Dışişleri Bakanları zirvesinde önemli temaslar
Bakan Fidan'dan G20 Dışişleri Bakanları zirvesinde önemli temaslar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Brezilya’da temaslarına başladı. Bakan Fidan 'Devam Eden Uluslararası Gerilimlerde G20'nin Rolü' temalı oturumda mevkidaşlarına hitap etti.
22.02.2024 Gündem
AK Parti Eskişehir Adayı Hatipoğlu CNN Türk'te açıkladı: 150 bin konutu hızla dönüştürmeliyiz
AK Parti Eskişehir Adayı Hatipoğlu CNN Türk'te açıkladı: 150 bin konutu hızla dönüştürmeliyiz AK Parti Eskişehir Belediye Başkanı Adayı Nebi Hatipoğlu CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Hatipoğlu "45 bin vatandaşımız aşırı riskli yapılarda oturuyor" diyerek "150 bin konutu hızla dönüştürmeliyiz" ifadelerini kullandı.
21.02.2024 Gündem
'Bugün bir milat' İşte göklerle buluşan KAAN'ın teknik özellikleri!
'Bugün bir milat' İşte göklerle buluşan KAAN'ın teknik özellikleri! Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından Hava Kuvvetleri Komutanlığının muharip uçak ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılan ve Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen Milli Muharip Uçak KAAN Projesi kapsamında, ilk uçuş başarıyla gerçekleştirildi.
21.02.2024 Haberler
Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği ile BM Daimi Temsilciliğine atama
Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği ile BM Daimi Temsilciliğine atama Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği görevine Büyükelçi Sedat Önal atandı. New York'taki BM Daimi Temsilciliği görevine de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız getirildi.
21.02.2024 Gündem
'Bugün bir milat' İşte göklerle buluşan KAAN'ın teknik özellikleri!
'Bugün bir milat' İşte göklerle buluşan KAAN'ın teknik özellikleri! Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından Hava Kuvvetleri Komutanlığının muharip uçak ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılan ve Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen Milli Muharip Uçak KAAN Projesi kapsamında, ilk uçuş başarıyla gerçekleştirildi.
21.02.2024 Gündem
Wilma Elles ve Kerem Göğüş arasında nafaka krizi! Eski eşine tepki gösterdi
Wilma Elles ve Kerem Göğüş arasında nafaka krizi! Eski eşine tepki gösterdi Geçtiğimiz aylarda tekrar annelik heyecanı yaşayan Wilma Elles, çocukları için ödediği 1500 euroluk nafakanın 4 bin TL'ye indirilmesi için dava açan eski eşi Kerem Göğüş'e sosyal medya hesabından tepki gösterdi. "Onun bir ödeme alışkanlığı yok" diyen Elles, çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
20.02.2024 Cadde
AK Parti programına saldırı! Erdoğan: Bir saldırgan yakalandı
AK Parti programına saldırı! Erdoğan: Bir saldırgan yakalandı İstanbul'da AK Parti seçim çalışmasına gerçekleştirilen saldırıyı lanetleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir saldırgan yakalandı, diğerlerini de yakalayacağız." ifadelerini kullandı.
11.02.2024 Gündem
B sınıfı ehliyetle 125cc motor izni
B sınıfı ehliyetle 125cc motor izni Motosiklet sektöründe yaklaşık bir yıldır beklenen düzenleme dün Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
11.02.2024 Ekonomi
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Sigarayı Bırakma Günü' paylaşımı
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Sigarayı Bırakma Günü' paylaşımı Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından, 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü nedeniyle paylaşım yaptı.
9.02.2024 Gündem
Bakan Kacır: Meclis'e Uzay Kanunu götürmek istiyoruz
Bakan Kacır: Meclis'e Uzay Kanunu götürmek istiyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Meclis'e uzay kanunu götürmek istiyoruz” dedi.
24.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: 2023'te Türkiye semalarından 15 saniyede bir uçak geçti
Bakan Uraloğlu: 2023'te Türkiye semalarından 15 saniyede bir uçak geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Havalimanlarını sadece Yeşilçam filmlerinde gören Türkiye, şimdi Anadolu’nun her noktasına uçuyor, 2023 yılında Türkiye semalarından yaklaşık her 15 saniyede bir uçak geçti” dedi.
19.01.2024 Ekonomi
İTO'dan 'ilk Türk astronot' açıklaması
İTO'dan 'ilk Türk astronot' açıklaması İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, "Alper Gezeravcı'nın Uluslararası Uzay İstasyonu misyonu, girişimcilerimize uzay teknolojilerinde yeni bir ufuk açtı. Kendi roketimizin, uzay sanayimizin gelişimi için bir milat oldu" dedi.
19.01.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı! 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu seyahat etti
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı! 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karaman- Konya- Ankara, Karaman - Konya- İstanbul YHT hattı ile seyahat rekoru kırıldığını ifade edip 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcunun seyahat ettiği bilgisini paylaştı.
7.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Milat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.