Başbakan Erdoğan, 'Millete hizmet yolunda' Ulusa seslendi
Başbakan Erdoğan, 'Millete hizmet yolunda' Ulusa seslendi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “11 yıl boyunca bize, aziz milletimizden ve Allah’tan başka hiç kimse istikamet çizmedi, inanın, bundan sonra da çizemeyecektir" dedi
30.11.2013 Siyaset
Başbakan’dan "Millete Hizmet Yolunda" konuşması
Başbakan’dan "Millete Hizmet Yolunda" konuşması Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Cumhuriyetimiz, belli bir zümrenin, belli bir çevrenin, elit bir kesimin değil, bu topraklar üzerinde yaşayan istisnasız herkesin eseridir” dedi.
11.09.2019 Haberler
Erdoğan: Demokrasi cumhuriyetin hasmı değil tamamlayıcısıdır
Erdoğan: Demokrasi cumhuriyetin hasmı değil tamamlayıcısıdır Başbakan Erdoğan, "Demokrasi, cumhuriyetin karşıtı ve hasmı değil, cumhuriyetin bütünleyicisi, tamamlayıcısıdır" dedi. Erdoğan, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Başı açık olan da başı örtülü olan da bu ülkenin vatandaşıdır, bu cumhuriyetin sahibidir, bu ülke üzerinde eşit hak ve özgürlüklere sahiptir. Birini diğerine tercih etmek, eşitlik ve adalet ilkesine tamamen terstir." diye konuştu.
31.10.2013 Siyaset
Başbakan Erdoğan'dan 'Millete Hizmet Yolunda' konuşması
Başbakan Erdoğan'dan 'Millete Hizmet Yolunda' konuşması Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Millete Hizmet Yolunda' konuşmasını yaptı.
31.08.2013 Siyaset
Başbakan'ın 'Millete Hizmet Yolunda' konuşması
Başbakan'ın 'Millete Hizmet Yolunda' konuşması Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Millete Hizmet Yolunda' konuşması yaptı. Erdoğan'ın konuşması şöyle;
28.06.2013 Siyaset