Milli Ağaçlandırma Günü

Milli Ağaçlandırma Günü

Son dakika Milli Ağaçlandırma Günü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Milli Ağaçlandırma Günü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Milli Ağaçlandırma Günü haber sayfamızda...

Milli Ağaçlandırma Günü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 133 milli ağaçlandırma günü haberi bulunmuştur.
Profesörün halini görenler gözlerine inanamadı!
Profesörün halini görenler gözlerine inanamadı! Erzincan’da sarı renkli yağmurluk üzerine vücudunun tamamına çam fidanlarını asıp cadde ve sokakları yürüyen profesörün halini görenler gözlerine inanamadı.
22.11.2023 Yaşam
Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Unutturulmasına izin vermeyeceğiz
Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Unutturulmasına izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan "İsrail'in nükleer silahları meselesinin unutulmasına ve unutturulmasına Türkiye olarak izin vermeyeceğiz." dedi.
20.11.2023 Gündem
Bakan Yumaklı'dan '81 ilde Cumhuriyet Ormanları kuruyoruz' açıklaması
Bakan Yumaklı'dan '81 ilde Cumhuriyet Ormanları kuruyoruz' açıklaması Cumhuriyet'in 100. yılı anısına '11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü' kapsamında 81 ilde 2 bin 23 noktada, 5 milyon 2 bin 23 fidan toprakla buluşturularak, '100'üncü Yıl Cumhuriyet Ormanları' oluşturuldu. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ankara'da düzenlenen törene katıldı.
11.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaştı! Her ile 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı kurulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaştı! Her ile 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı kurulacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
11.11.2023 Gündem
Cumhuriyet'in simgesi mavi ladin, Demirören Medya bahçesinde
Cumhuriyet'in simgesi mavi ladin, Demirören Medya bahçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü'nce, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Demirören Haber Ajansı'na teslim edilen mavi ladin fidanı, Demirören Medya Ankara binasının bahçesinde toprakla buluştu.
10.11.2023 Gündem
Çanakkale'de orman yangını! Soğutma çalışmaları devam ediyor
Çanakkale'de orman yangını! Soğutma çalışmaları devam ediyor Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınan orman yangınında, soğutma çalışmaları devam ediyor. Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Dardanos Yangın Yönetim Merkezi'nde açıklamalarda bulundu
5.11.2023 Gündem
5 milyon 2023 fidanla Cumhuriyet’e ‘nefes’
5 milyon 2023 fidanla Cumhuriyet’e ‘nefes’ Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Behiçbey Orman Fidanlık Müdürlüğü’nde 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinliklerine ilişkin bilgi verdi.
1.11.2023 Gündem
Bakan Yumaklı: '5 milyon 2023 fidanı toprakla buluşturacağız'
Bakan Yumaklı: '5 milyon 2023 fidanı toprakla buluşturacağız' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Bu yıl büyük bir coşkuyla Cumhuriyet'imizin 100'üncü yılında 'Geleceğe nefes, Cumhuriyet'e nefes' mottosuyla yola çıkıyoruz. Bu kapsamda, toplam 3 etkinlikle Milli Ağaçlandırma Günümüzü kutlayacağız. 11 Kasım'da 81 ilimizde Cumhuriyet Ormanları kuracağız" dedi.
31.10.2023 Ekonomi
Felaketten 21 ay sonra! Bölgenin son hali görüntülendi
Felaketten 21 ay sonra! Bölgenin son hali görüntülendi Muğla’nın Milas ilçesi Meşelik ile Bodrum'un Güvercinlik mahallelerinde çıkan, 80 hektar ormanın zarar gördüğü yangınların ardından ağaçlandırılan bölgeler, 21 ay sonra yeşermeye başladı.
23.04.2023 Haberler
Felaketten 21 ay sonra! Bölgenin son hali görüntülendi
Felaketten 21 ay sonra! Bölgenin son hali görüntülendi Muğla’nın Milas ilçesi Meşelik ile Bodrum'un Güvercinlik mahallelerinde çıkan, 80 hektar ormanın zarar gördüğü yangınların ardından ağaçlandırılan bölgeler, 21 ay sonra yeşermeye başladı.
23.04.2023 Gündem
Fidanlara can suyunu Bayındır halkı verdi
Fidanlara can suyunu Bayındır halkı verdi 11 Kasım 2019 tarihinden bu yana kutlanan ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ kapsamında Bayındır’da ağaç dikim etkinliği yapıldı.
13.11.2022 Ege
Kuzey Marmara Otoyolu, 5 bin fidanı toprakla buluşturdu
Kuzey Marmara Otoyolu, 5 bin fidanı toprakla buluşturdu Adapazarı'nda, Kuzey Marmara Otoyolu tarafından 'Milli Ağaçlandırma Günü' etkinlikleri kapsamında işletme merkezinin alanına 5 bin fidan dikildi.
11.11.2022 Gündem
Büyük Manavgat yangınından sonra 1,5 milyon fidan dikildi
Büyük Manavgat yangınından sonra 1,5 milyon fidan dikildi Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında, geçen yıl Manavgat'ta yaşanan büyük orman yangını sonrası zarar gören Sülek Mahallesi'nde, 30 dönümlük orman sahasına çeşitli türlerden 3 bin fidan dikildi. Yangın sonrası orman sahasını hızlı bir şekilde temizlediklerini belirten Manavgat Orman İşletme Müdürü Aydın Açıkbaş, yanan alanlara bugüne kadar 50 bin kilogram tohum atıldığını ve 1,5 milyon fidan dikildiğini söyledi.
11.11.2022 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda 2 bin 500 adet fidan dikildi
İstanbul Havalimanı'nda 2 bin 500 adet fidan dikildi İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA ve İyiliğe Uçanlar Derneği tarafından 'Geleceğimizi Filizlendiriyoruz' sloganıyla düzenlenen etkinlikte 2 bin 50 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.
11.11.2022 Ekonomi
Ağaç desenleriyle 'Türkiye Yüzyılı' logosunu işlediler
Ağaç desenleriyle 'Türkiye Yüzyılı' logosunu işlediler Zonguldak’ta Milli Ağaçlandırma Günü’nde fidanlar toprakla buluşturuldu. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü vesilesiyle düzenlenen etkinlikte, Türkiye Yüzyılı logosunun yer aldığı ağaç desenleri oluşturuldu.
11.11.2022 Gündem
Türk Devletleri Teşkilatı üyesi 7 ülkede fidan dikildi
Türk Devletleri Teşkilatı üyesi 7 ülkede fidan dikildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Devlet Başkanları 9'uncu Zirvesi kapsamında bulunduğu Özbekistan'ın tarihi Semerkant şehrinde 6 ülke lideri ile birlikte 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında meşe fidanı dikti. Program kapsamında Türkiye'de 1023 noktada aynı anda fidan dikimi yapıldı.
11.11.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan 3 CHP'li vekil hakkındaki fezlekeye ilişkin açıklama
TBMM Başkanı Şentop'tan 3 CHP'li vekil hakkındaki fezlekeye ilişkin açıklama Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Yalova'da duruşma salonunda hakimlere hakaretlerde bulunan 3 CHP'li milletvekili hakkında fezleke hazırlanmasına ilişkin, “Komisyonun işidir, görevidir ama özellikle kamu düzeninin bozulması yönünde güvenlik güçleri ile ilgili eylemlerde, aynı şekilde yargılama görevinin devamı konusunda özel hassasiyetlerimiz olduğunu ifade etmek isterim. Karma komisyonun yetkisinde” dedi.
10.11.2022 Gündem
Bakan Kirişci'nin fidan davetine diğer bakanlar da katıldı
Bakan Kirişci'nin fidan davetine diğer bakanlar da katıldı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü nedeniyle 'http://gelecegenefes.com' sitesi üzerinden fidan sahiplenme etkinliği başlattı. Etkinliğe, birbirlerini sosyal medyadan davet eden bakanlar da katılarak fidan sahiplendi.
9.11.2022 Siyaset
Bakan Kirişci: OECD'nin gündemi bizdik
Bakan Kirişci: OECD'nin gündemi bizdik Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Geçtiğimiz gün Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü’nün (OECD) Paris’teki toplantısında, 'Tahıl Koridoru'nun, Cumhurbaşkanımızın girişimleriyle yeniden açılıp, sevkiyatın devam etmesi konuşuldu. OECD'nin gündemi bizdik. Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşundan kaynaklı, dünyanın konuştuğu bir ülke vardı” dedi.
6.11.2022 Ekonomi
Marmaris'te orman yangınlarıyla mücadele sürerken, geçen yılın yaraları sarılıyor
Marmaris'te orman yangınlarıyla mücadele sürerken, geçen yılın yaraları sarılıyor Muğla’nın Marmaris ilçesinde, bir yandan orman yangınlarıyla mücadele devam ederken, bir yandan da geçmiş dönemdekilerin yaraları sarılıyor. Geçen yıl 29 Temmuz'da çıkan ve 9 gün sonra kontrol altına alınabilen yangında zarar gören 9 bin 52 hektarlık alan, yeşermeye başladı.
22.09.2022 Gündem
Dünya Bankası'ndan Emine Erdoğan'a 'İklim ve Kalkınma Liderlik Ödülü'
Dünya Bankası'ndan Emine Erdoğan'a 'İklim ve Kalkınma Liderlik Ödülü' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a, Sıfır Atık Projesi ile iklim konusunda gösterdiği öncülük nedeniyle Dünya Bankası’nca 'İklim ve Kalkınma Liderlik Ödülü' verildi.
21.07.2022 Haberler
Dünya Bankası'ndan Emine Erdoğan'a 'İklim ve Kalkınma Liderlik Ödülü'
Dünya Bankası'ndan Emine Erdoğan'a 'İklim ve Kalkınma Liderlik Ödülü' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a, Sıfır Atık Projesi ile iklim konusunda gösterdiği öncülük nedeniyle Dünya Bankası’nca 'İklim ve Kalkınma Liderlik Ödülü' verildi.
21.07.2022 Gündem
Bakan Kirişci: Gıda konusunda bulunurluğu üreterek gerçekleştireceğiz
Bakan Kirişci: Gıda konusunda bulunurluğu üreterek gerçekleştireceğiz Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bakanlık görevine gelmesiyle üzerinde titizlikle duracaklarını ifade ettiği hususun tarımın ve ormanın stratejikliği noktasından hareketle bunların geliştirilmesi, genişletilmesi ve bu alandaki üretimin artırılması olduğunu belirterek, “Bizim bir numaralı meselemiz ve sorumluluğumuz, bulunurluğu sağlamak. Biz bunu üreterek gerçekleştireceğiz” dedi.
16.03.2022 Ekonomi
Son dakika! Bakan Pakdemirli açıkladı: Ödemeler başlıyor
Son dakika! Bakan Pakdemirli açıkladı: Ödemeler başlıyor Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, kuraklıktan etkilenen 651 bin çiftçi için 2,6 milyar lira kaynak ayrıldığını belirterek, "Bu 2,6 milyar lirayı da Aralık ayının ikinci yarısından itibaren ödemeye başlıyoruz" dedi.
11.12.2021 Ekonomi
Tarım ve Orman ile Adalet bakanlıkları, hükümlülerin rehabilitasyonu için iş birliği yaptı
Tarım ve Orman ile Adalet bakanlıkları, hükümlülerin rehabilitasyonu için iş birliği yaptı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, hükümlülerin rehabilitasyonu amacıyla orman faaliyetlerinde çalıştırılmalarına ilişkin, "Böylece hem ormanları koruma noktasında insan gücümüz artacak hem de yeşilin iyileştirici gücü ile hükümlülerimizin sosyalleşmeleri, meslek sahibi olmaları, topluma yeniden kazandırılmaları konusunda katkı sağlamış olacağız." dedi.
22.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Milli Ağaçlandırma Günü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.