Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı

Son dakika Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı haber sayfamızda...

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 874 milli eğitim bakanı nabi avcı haberi bulunmuştur.
Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Tesisleri Bakan Bak'ın katılımı ile açıldı
Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Tesisleri Bakan Bak'ın katılımı ile açıldı Ümraniye İstiklal Mahallesi'nde hizmet verecek olan Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Tesisleri düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Biz başkaları gibi değiliz, tatilde gezmeyiz, tatil bilmeyiz, eser üretiriz ve eserler yaparız. Tüm tesisler ortada, saha, stadyum, havuzlar var. Hizmet bizde, eser bizde” dedi.
16.03.2024 Gündem
Bakan Özer'den çok net yüz yüze eğitim açıklaması: Okulların kapanmasıyla ilgili hiçbir durum söz konusu değil
Bakan Özer'den çok net yüz yüze eğitim açıklaması: Okulların kapanmasıyla ilgili hiçbir durum söz konusu değil Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "İkinci döneme 5 bin ana sınıfını yetiştireceğiz ve 5 yaştaki yüzde 78 olan okullaşma oranını yüzde 85'e çıkartacağız. 2022 yılının sonunda 3 bin anaokulunu 40 bin de ana sınıfını yapabilecek durumdayız." dedi. Özer, ""Okulların kapanmasıyla ilgili hiçbir durum söz konusu değildir ve velilere, mümkün olduğu kadar MEB'den yapılacak açıklamaları dikkate almalarını tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı.
2.11.2021 Gündem
Son dakika... MİT kumpası davasında karar çıktı! Ceza yağdı
Son dakika... MİT kumpası davasında karar çıktı! Ceza yağdı Gelen son dakika haberine göre; Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne karşı açıktan giriştiği ilk operasyon" olarak tanımlanan ve MİT Başkanı Hakan Fidan'ın da aralarında bulunduğu bazı kamu görevlilerinin ifadeye çağrıldığı 7 Şubat 2012'deki "MİT kumpası"na ilişkin 8'i tutuklu 18 sanığın yargılandığı dava karara bağlandı.
3.03.2021 Gündem
Ödev ikilemi
Ödev ikilemi MEB tarafından ödevin kaldırılması yönünde açıklamalar yapılmıştı. Ancak MEB’in yaptığı araştırma ödevin başarıyı artırdığını ortaya koydu. Okullarda, her kademede ödev uygulamasına devam ediliyor. Bu durumdan kimi veliler şikâyetçi olsa da eğitimciler ödevin eğitime değer kattığına dikkat çekiyor
27.09.2019 Eğitim
Avcı’dan ‘dijital vatandaş’ uyarısı
Avcı’dan ‘dijital vatandaş’ uyarısı TBMM Bilişim Teknolojileri Bağımlılığı Araştırma Komisyonu Başkanı ve eski Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, müfredatta yer alan “dijital vatandaş” kavramına ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı’na uyarıda bulundu.
3.06.2019 Siyaset
Açılış konuşmasını Erdoğan yapacak! ‘Kuruluşundan Bugüne Ak Parti Sempozyumu’
Açılış konuşmasını Erdoğan yapacak! ‘Kuruluşundan Bugüne Ak Parti Sempozyumu’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından 14 Ağustos’ta Ankara ATO Congresium’da düzenlenecek, “Kuruluşundan Bugüne Ak Parti” sempozyumunun açılış konuşmasını gerçekleştirecek.
7.08.2018 Siyaset
Rektörlük için profesörlük şartı kalktı
Rektörlük için profesörlük şartı kalktı Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine giçişin ardından, dün çıkarılan cumhurbaşkanı kararnamesiyle eğitimle ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı’nın teşkilat yasası da değiştirildi.
10.07.2018 Gündem
İlk ‘Millet Bahçesi’ için imzalar atıldı
İlk ‘Millet Bahçesi’ için imzalar atıldı 54 bin metrekarelik eski Eskişehir stat alanının ‘Millet Bahçesi’ yapılması için TOKİ ve Türk Dünyası Vakfı anlaştı...
7.06.2018 Ekonomi
‘Adaleti kaybettiğimizde her şeyimizi kaybederiz’
‘Adaleti kaybettiğimizde her şeyimizi kaybederiz’ Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, “Adaleti kaybettiğimizde her şeyimizi kaybederiz. Bu anlamda devletin halkına sunduğu hak arama vasıtalarının çokluğu, adalet anlayışımızın gelişmişliğinin ispatıdır” dedi.
5.06.2018 Gündem
Ak Parti’de Burhan  Kuzu sıkıntısı
Ak Parti’de Burhan Kuzu sıkıntısı İsmail Kahraman’ın iki yıllık görev süresinin 22 Kasım 2017’de sona ermesi dolayısıyla Meclis Başkanlığı seçimi için başvurular bugün başladı.
11.11.2017 Siyaset
Başkanlık ibresi Yazıcı’ya dönüyor
Başkanlık ibresi Yazıcı’ya dönüyor Ak Parti kulislerinde TBMM başkan adaylığı için Kahraman’ın yanı sıra yedi isim dillendiriliyor. Adaylık şansı en artan ismin Hayati Yazıcı olduğu belirtiliyor. Kahraman’ın, Erdoğan’ı sıkıntıya düşürmemek için aday olmadığını açıklayabileceği de kulislerde dile getiriliyor
2.11.2017 Siyaset
Kulisler bunu konuşuyor! Kahraman’la devam mı tamam mı?
Kulisler bunu konuşuyor! Kahraman’la devam mı tamam mı? Ak Parti’de değişim süreci Meclis’in kırmızı plakalı koltuklarıyla sürecek. TBMM İç Tüzüğü uyarınca 2 yıllık görev sürelerini tamamlayacak olmaları nedeniyle, kasımın ikinci yarısında Meclis Başkanlığı, TBMM Başkanvekilleri, Başkanlık Divanı üyeleri, Grup Başkanvekillikleri ile ihtisas komisyonlarının başkanlıkları için yeniden seçimler yapılacak.
31.10.2017 Siyaset
Kahraman’la devam mı tamam mı?
Kahraman’la devam mı tamam mı? Ak Parti’de değişim süreci Meclis’in kırmızı plakalı koltuklarıyla sürecek. TBMM İç Tüzüğü uyarınca 2 yıllık görev sürelerini tamamlayacak olmaları nedeniyle, kasımın ikinci yarısında Meclis Başkanlığı, TBMM Başkanvekilleri, Başkanlık Divanı üyeleri, Grup Başkanvekillikleri ile ihtisas komisyonlarının başkanlıkları için yeniden seçimler yapılacak.
30.10.2017 Siyaset
15 yılda gerçekleşen tüm kabine revizyonları
15 yılda gerçekleşen tüm kabine revizyonları Başbakan Binali Yıldırım, 65. Hükümet'te yapılan değişiklikleri basın toplantısıyla  açıkladı. Bakanlar Kurulunun 11 üyesinde ya yer değişikliği ya da  görev değişikliği oldu. Kabineye 6 yeni isim girerken, 5 bakanın görev yeri  değişti. 5 başbakan yardımcılığından 4'ünde ise isim değişikliği yapıldı. İlk AK Parti hükümetinden günümüze kadar hangi bakanlar görev aldı, kaç bakan kabine dışı kaldı, kimler ihraç edildi? İşte 58'inci hükümetten 65'inci hükümete kadar yapılan kabine revizyonları...
19.07.2017 Siyaset
Çanakkale Valiliği’nde 1 saatlik kritik zirve
Çanakkale Valiliği’nde 1 saatlik kritik zirve Devletin Zirvesi Çanakkale'de bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım Çanakkale Valiliği’nde 1 saat görüştü.
18.03.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘müzik üniversitesi’ müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘müzik üniversitesi’ müjdesi Erol Parlak Çanakkale Ağıtları Konseri’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir müzik üniversitesi kurulacağını, Cumhurbaşkanlığında bunun çalışmalarına başlandığını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan’la birlikte Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen Erol Parlak Çanakkale Ağıtları Konseri’ne katıldı. Konsere, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Vasip Şahin ile sanat, iş, spor camiasından çok sayıda davetli hazır bulundu. Konserin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a konsere olan katkılarından dolayı bir ödül takdim edildi. Ödül töreninin ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yarın farklı bir adım atıyoruz. O adımda; Avrupa’yı Asya’ya Asya’yı Avrupa’ya bağlıyoruz. Bu köprü dünyanın bir numarası oluyor. Dünyanın bir numarası olacak bu köprü ile beraber Türk’ün Çanakkale’de 18 Mart 1915’te yazdığı o zaferi şimdide inşallah Türk ve Kore işbirliği ile yapılacak bu köprü ile nakşedeceğiz. İnşallah Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümüne yetiştirmek hedefimizdir. 100’üncü yıllı Allah bize nasip ederse bunu beraber yaşayacağız” dedi. Konseri hazırlayan Erol Parak’a, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat ödül töreninde Müzik üniversitesi sözü verdiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah bu müzik üniversitesini kuracağız. Adımlarını atacağız. Cumhurbaşkanlığında bunun çalışmalarına başlamış bulunuyoruz” diye konuştu.
11.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘müzik üniversitesi’ müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘müzik üniversitesi’ müjdesi Erol Parlak Çanakkale Ağıtları Konseri’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir müzik üniversitesi kurulacağını, Cumhurbaşkanlığında bunun çalışmalarına başlandığını söyledi.
18.03.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘müzik üniversitesi’ müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘müzik üniversitesi’ müjdesi Erol Parlak Çanakkale Ağıtları Konseri’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir müzik üniversitesi kurulacağını, Cumhurbaşkanlığında bunun çalışmalarına başlandığını söyledi.
18.03.2017 Siyaset
MEB'in soruşturmasında 153 sahte öğretmen yakalandı
MEB'in soruşturmasında 153 sahte öğretmen yakalandı FETÖ soruşturmalarından sonra hız kazanan araştırmalarda Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı incelemelerde 153 sahte öğretmen yakalandı. Araştırmalar sonucunda 7 yıl boyunca sahte diploma ile doktorluk yapana bile rastlandı.
15.02.2017 Gündem
Protokol imzalandı! Gelecek yıl seçmeli ders olacak
Protokol imzalandı! Gelecek yıl seçmeli ders olacak Bosna Hersek Federasyonu ile Türkiye arasında 2015'te imzalanan protokol kapsamında Boşnakça, 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren seçmeli ders olarak okutulacak.
17.01.2017 Gündem
Savcılık, 1999 yılı sonrası atanan öğretmenlerin diplomalarını incelemeye aldı
Savcılık, 1999 yılı sonrası atanan öğretmenlerin diplomalarını incelemeye aldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, öğretmenlerle ilgili soruşturma başlattı. Savcılık, İstanbul’da görevli 1999 yılı ve sonrasında ataması yapılan öğretmenlerin diplomalarını istedi. 1999 yılının KPSS’nin başlangıç yılı olması dikkat çekti.
10.10.2016 Gündem
2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı bugün başladı
2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı bugün başladı Yaz tatilinin ardından yaklaşık 18 milyon öğrenci ve 900 bin öğretmen, bugün yeni eğitim-öğretim yılına başladı. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ilk ders zilini çalarak, 2015-2016 eğitim-öğretim yılını başlattı. Düzenlenen törene, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşarı Yusuf Tekin, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Bakan Avcı, törendeki konuşmasında, her yeni eğitim-öğretim yılının eğitim camiası için yeni hayaller ve taze ümitler anlamına geldiğini ifade ederek, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu. Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlama heyecanını yaklaşık 18 milyon öğrencinin ve 900 bine yaklaşan öğretmenin yaşadığını ifade eden Avcı, 1 milyon 200 bin öğrencinin okul öncesi eğitime, 1 milyon 136 bin öğrencinin de ilkokula başladığını aktardı. Konuşmasının ardından Bakan Avcı, öğrenci, öğretmen ve diğer katılımcılarla ilk ders zilini çaldı. Bakan Avcı, daha sonra okulu gezerek, yetkililerden bilgi aldı.
11.09.2019 Haberler
‘109 sahte diplomalı öğretmen belirlendi’
‘109 sahte diplomalı öğretmen belirlendi’ Milli Eğitim Bakanı    , bakanlığı tarafından 109 sahte diplomalı öğretmen tespit edildiğini, tespit edilen kişilere yönelik idari ve adli soruşturmaların devam ettiğini ifade etti.
4.07.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.