Milli Futbolcu

Milli Futbolcu

Son dakika milli futbolcu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan milli futbolcu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan milli futbolcu haber sayfamızda...

Milli Futbolcu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36.097 milli futbolcu haberi bulunmuştur.
Fransa'da Yusuf Yazıcı'nın evine 3'üncü kez hırsız girdi!
Fransa'da Yusuf Yazıcı'nın evine 3'üncü kez hırsız girdi! Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın evine 3'üncü kez hırsız girdi.
23.04.2024 Fransa Ligue 1
Barcelona'da Xavi'nin Arda Güler pişmanlığı! El Clasico'da Ancelotti'ye bizzat söyledi
Barcelona'da Xavi'nin Arda Güler pişmanlığı! El Clasico'da Ancelotti'ye bizzat söyledi Geçtiğimiz günlerde Real Madrid'in, Barcelona'yı 3-2 mağlup ettiği El Clasico'da Ancelotti ile Xavi bir süre sohbet etmiş ve konuşulanlar merak konusu olmuştu. Görüşmenin detayları ortaya çıkarken Xavi'nin Arda Güler pişmanlığı dikkatleri çekti.
23.04.2024 İspanya La Liga
El Clasico sonrası Ancelotti, Arda Güler ile özel görüştü! Kararını açıkladı
El Clasico sonrası Ancelotti, Arda Güler ile özel görüştü! Kararını açıkladı Real Madrid'in El Clasico'da Barcelona'yı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından takım arkadaşlarıyla sevinç gösterilerine katılmayan Arda Güler için Ancelotti flaş bir karar aldı.
22.04.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı Fenerbahçe'de sergilediği performans ile Avrupa'nın birçok kulübünün dikkatini çeken İsmail Yüksek'in talipleri artıyor. Milli futbolcu için sarı-lacivertli ekibe gelen teklif ortaya çıktı.
22.04.2024 Fenerbahçe
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor Real Madrid'den bu yaz ayrılması beklenen Arda Güler, Florentino Perez ile görüşme gerçekleştirdi ve kiralık olarak ayrılmayı kabul etti. Ezeli rakipler Arda Güler'i transfer etmek için yarış halinde...
21.04.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin bonservisini belirledi! 4 takım peşinde
Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin bonservisini belirledi! 4 takım peşinde Fenerbahçe bu sezon gösterdiği etkili performansla Avrupa devlerini peşine takan İrfan Can Kahveci'nin bonservisini belirledi.
21.04.2024 Fenerbahçe
La Liga'da El Clasico heyecanı! Şampiyonluk yolunda kritik maç
La Liga'da El Clasico heyecanı! Şampiyonluk yolunda kritik maç İspanya La Liga’nın 32. haftasında Real Madrid, yarın sahasında Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Ligde liderlik koltuğunda oturan Madrid ekibi, müsabakadan galip ayrılması halinde rakibiyle puan farkını 11'e yükselterek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atacak.
20.04.2024 İspanya La Liga
Hakan Çalhanoğlu'ndan Arda Turan itirafı! Kenan Yıldız vurgusu: Ballon d'Or adayı olabilir
Hakan Çalhanoğlu'ndan Arda Turan itirafı! Kenan Yıldız vurgusu: Ballon d'Or adayı olabilir Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu suskunluğunu bozdu. Arda Turan'la ilgili itirafı dikkat çeken Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız'la ilgili övgüde bulundu.
18.04.2024 İtalya Serie A
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı!
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı! Juventus'ta forma giyen Milli futbolcu Kenan Yıldız'ın takımdaki geleceği netleşmeye başladı. İtalyan devinin 10 numaralı formayı emanet etmek istediği yıldız futbolcunun yeni sözleşme detayları ortaya çıktı.
17.04.2024 İtalya Serie A
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek sürprizi! Olympiakos maçında takip edilecek
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek sürprizi! Olympiakos maçında takip edilecek Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Olympiakos'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de İsmail Yüksek gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...
17.04.2024 Fenerbahçe
Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in videosu viral oldu!
Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in videosu viral oldu! UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid, Etihad Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşma öncesi Arda Güler'in de aralarında yer aldığı Real Madridli futbolcuların videosu sosyal medyada viral oldu.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Melisa Döngel'den Barış Alper Yılmaz ve 'aşk' cevabı!
Melisa Döngel'den Barış Alper Yılmaz ve 'aşk' cevabı! Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Melisa Döngel (24), Galatasaray'ın deplasmanda Alanyaspor'a karşı 4-0 kazandığı karşılaşmaya attığı iki golle damga vuran milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'la (23) adının aşk iddialarına karışması hakkında açıklama yaptı.
17.04.2024 Cadde
Panathinaikos'ta Fatih Terim'den flaş Samet Akaydin kararı! İşte satın alma opsiyonu
Panathinaikos'ta Fatih Terim'den flaş Samet Akaydin kararı! İşte satın alma opsiyonu Fatih Terim'in Panathinaikos'ta göreve başlamasının ardından Yunan ekibinin Fenerbahçe'den satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Samet Akaydin için karar verildi. Yunan basını milli futbolcunun satın alma opsiyonunu da duyurdu.
16.04.2024 Dünyadan Futbol
Kerem Aktürkoğlu'ndan 'ayet'li paylaşım: Rabbin hatrına sabret
Kerem Aktürkoğlu'ndan 'ayet'li paylaşım: Rabbin hatrına sabret Galatasaray'da Alanyaspor maçındaki futboluyla eleştirilere hedef olan milli oyuncu sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
16.04.2024 Galatasaray
Barış Alper Yılmaz: İkinci yarıda kendimize geldik
Barış Alper Yılmaz: İkinci yarıda kendimize geldik Galatasaray forması giyen Barış Alper Yılmaz, Alanyaspor karşılaşmasının ardından konuştu.
15.04.2024 Galatasaray
Okan Buruk'tan inanılmaz performans! Galatasaray tarihine geçti
Okan Buruk'tan inanılmaz performans! Galatasaray tarihine geçti Galatasaray, Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların bu galibiyetinin ardından Okan Buruk,Galatasaray tarihine geçen bir performans elde etti.
15.04.2024 Galatasaray
Kenan Yıldız imzayı atıyor! Resmi açıklama bekleniyor
Kenan Yıldız imzayı atıyor! Resmi açıklama bekleniyor Juventus, milli futbolcu Kenan Yıldız ile 2028 yılına kadar sürecek yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.
15.04.2024 İtalya Serie A
İşte Arda Güler'i isteyen takım! Florentino Perez transfer için tarih verdi
İşte Arda Güler'i isteyen takım! Florentino Perez transfer için tarih verdi İspanya'da Real Madrid'de top koşturan Arda Güler süre bulamadığı gerkeçesiyle İspanyol devinden ayrılmaya hazırlanıyor. Milli yıldızı isteyen kulüp ortaya çıkarken Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in ayrılığı hakkında açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 İspanya La Liga
Arda Güler, Manchester City maçının kadrosunda
Arda Güler, Manchester City maçının kadrosunda Milli futbolcu, Real Madrid'in çarşamba günü yapacağı Manchester City maçının kadrosunda yer aldı.
15.04.2024 İspanya La Liga
Real Madrid taraftarı ayaklandı! Ancelotti'ye Arda Güler tepkisi
Real Madrid taraftarı ayaklandı! Ancelotti'ye Arda Güler tepkisi Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler'in Mallorca maçında da süre bulamaması taraftarları ayaklandırdı. İspanyol ekibinin taraftarları Teknik Direktör Ancelotti'ye tepki gösterdi.
15.04.2024 İspanya La Liga
Hull City'de Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür şov yaptı! Premier Lig umudu sürüyor
Hull City'de Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür şov yaptı! Premier Lig umudu sürüyor İngiltere Championship'te Hull City evinde Queens Park Rangers'a gol yağdırdı. Milli futbolcular Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür maça damga vurdu.
13.04.2024 Beşiktaş
Sezona damga vuracak transfer! Süper Lig devinden Marco Reus bombası
Sezona damga vuracak transfer! Süper Lig devinden Marco Reus bombası Dortmund ile kontratı bitecek olan Marco Reus için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Süper Lig devi Alman yıldızın transferi için düğmeye bastı.
12.04.2024 Beşiktaş
İsmal Yüksek: İnşallah evimizde turu geçeceğiz!
İsmal Yüksek: İnşallah evimizde turu geçeceğiz! Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek, Olympiakos maçının ardından konuştu.
11.04.2024 Konferans Ligi
Paylaşımı endişelere sebep olmuştu... Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç intihar girişiminde bulundu
Paylaşımı endişelere sebep olmuştu... Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç intihar girişiminde bulundu Ünlü futbolcu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, intihara kalkıştı. Sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile intihar edeceğini söyleyen Yağmur Sarnıç’ın tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
11.04.2024 Cadde
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder kararının perde arkası!
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder kararının perde arkası! Olympiakos ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de Cengiz Ünder maç kadrosuna dahil edilmedi. Milli futbolcu hakkında alınan kararın perde arkası belli oldu.
11.04.2024 Konferans Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Milli Futbolcu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.