Milli Güreşçi

Milli Güreşçi

Son dakika Milli güreşçi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Milli güreşçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Milli güreşçi haber sayfamızda...

Milli Güreşçi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.238 milli güreşçi haberi bulunmuştur.
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum Milli güreşçi Taha Akgül, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda hedefinin ikinci kez altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.
18.04.2024 Güreş
Yasemin Adar Yiğit, Paris 2024 kotasını aldı!
Yasemin Adar Yiğit, Paris 2024 kotasını aldı! Milli güreşçimiz Yasemin Adar Yiğit, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı elde etti.
6.04.2024 Güreş
Güreş Milli Takımı teknik kadrosunun hedefi olimpiyat kotası
Güreş Milli Takımı teknik kadrosunun hedefi olimpiyat kotası Kadın ve Erkek Güreş Milli Takımı teknik kadrosu, Bakü’de organize edilecek Paris Olimpiyat Oyunları Avrupa kalifikasyon mücadelelerinde kotaları almayı hedefliyor.
4.04.2024 Güreş
Milli güreşçi Ali Cengiz: Olimpiyat odaklı çalışıyorum
Milli güreşçi Ali Cengiz: Olimpiyat odaklı çalışıyorum Grekoromen Güreş Milli Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na kota almak için çalışmalarını sürdürüyor. Milli güreşçiler Selçuk Can, Burhan Akbudak ve Doğan Yılmaz ile daha önce olimpiyat kotasını cebine koyan Ali Cengiz açıklamalarda bulundu.
30.03.2024 Güreş
Paris Olimpiyat Oyunları'na katılacak milli sporculara destek anlaşması
Paris Olimpiyat Oyunları'na katılacak milli sporculara destek anlaşması Teknoloji şirketlerinden BtcTurk, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yer alacak sporculara destek olmak amacıyla Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile resmi sponsorluk anlaşması imzaladı.
21.03.2024 Diğer
ÖZEL | Evin Demirhan: Eksik madalya tamamlanacak!
ÖZEL | Evin Demirhan: Eksik madalya tamamlanacak! Avrupa ve Dünya şampiyonlukları bulunan Evin Demirhan, Paris Olimpiyatları için hazırlıklarını sürdürüyor. Milli güreşçi bu büyük organizasyon öncesi, “Olimpiyatların psikolojisi bambaşka. Eksik olan madalyamı tamamlayacağıma inanıyorum” dedi.
17.03.2024 Diğer
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında!
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Paris’te 100 yıl aradan sonra 26 Temmuz-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Olimpiyat Oyunları için geri sayım başladı. Kota yarışmaları devam ederken, ülkemizi temsil edecek milli sporcularımızın antrenman programları yoğunlaştı. 2022 yılında Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi ile güç birliğine giden İş Bankası ise Team Türkiye’ye destek çalışmalarını sürdürüyor.
16.03.2024 Advertorial
Yunus Emre Başar'ın gözü olimpiyatlarda
Yunus Emre Başar'ın gözü olimpiyatlarda Bükreş'teki Avrupa Güreş Şampiyonası’nda gümüş madalyayı boynuna takan milli güreşçi, “Bu sene olimpiyat senesi. İnşallah olimpiyat kotasını alıp, olimpiyatlara gideceğim ve ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi.
26.02.2024 Güreş
Beşiktaş, Konyaspor'u ikinci yarıda yıktı!
Beşiktaş, Konyaspor'u ikinci yarıda yıktı! Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 26'ncı haftasında Konyaspor'u 2-0 mağlup etti.
20.02.2024 Beşiktaş
Taha Akgül ve şampiyon güreşçilere Başkent'te coşkulu karşılama!
Taha Akgül ve şampiyon güreşçilere Başkent'te coşkulu karşılama! Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda şampiyon olan Serbest Stil Güreş Milli Takımı sporcuları yurda döndü. 11'inci kez Avrupa şampiyonu olan Taha Akgül, basın mensuplarına konuştu.
19.02.2024 Güreş
Nesrin Baş, Avrupa şampiyonu oldu!
Nesrin Baş, Avrupa şampiyonu oldu! Avrupa Güreş Şampiyonası'nın finalinde Rumen rakibi Alexandra Anghel'i 5-1 mağlup eden Nesrin Baş, altın madalyanın sahibi oldu.
16.02.2024 Güreş
Zeynep Yetgil'den Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya!
Zeynep Yetgil'den Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya! Zeynep Yetgil, Avrupa Güreş Şampiyonası kadınlar 53 kiloda Macar rakibi Stalvira Orshush'u 3-1 mağlup ederek organizasyonu üçüncü tamamladı.
16.02.2024 Güreş
Muhammet Karavuş, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finale yükseldi!
Muhammet Karavuş, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finale yükseldi! Romanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda mücadele eden milli güreşçimiz Muhammet Karavuş finale yükseldi.
16.02.2024 Güreş
Alperen Berber: Mindere çıktığın zaman 'acaba' deme şansın yok!
Alperen Berber: Mindere çıktığın zaman 'acaba' deme şansın yok! Avrupa Güreş Şampiyonası'ndan altın madalyayla dönen Alperen Berber, memleketi Samsun'da çiçeklerle karşılandı. Alperen Berber, havaalanında açıklamalarda bulundu.
16.02.2024 Güreş
Buse Tosun Çavuşoğlu'ndan olimpiyat hedefi!
Buse Tosun Çavuşoğlu'ndan olimpiyat hedefi! Avrupa şampiyonu Buse Tosun Çavuşoğlu, hedefinin olimpiyatlarda altın madalya olduğunu açıkladı.
15.02.2024 Güreş
Yasemin Adar Yiğit, Avrupa şampiyonu!
Yasemin Adar Yiğit, Avrupa şampiyonu! Romanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nın finalinde Anastasia Shustova'yı 12-1 mağlup eden Yasemin Adar Yiğit, altın madalyanın sahibi oldu.
15.02.2024 Güreş
Evin Demirhan Yavuz'dan Avrupa Güreş Şampiyonası'nda ikincilik!
Evin Demirhan Yavuz'dan Avrupa Güreş Şampiyonası'nda ikincilik! Milli güreşçimiz Evin Demirhan Yavuz, Azerbaycanlı rakibi Maria Stadnik'e finalde tuşla kaybetti ve gümüş madalyanın sahibi oldu.
15.02.2024 Güreş
Nesrin Baş, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finalde!
Nesrin Baş, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finalde! Milli sporcumuz Nesrin Baş, Romanya'nın ev sahiplinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finale adını yazdırdı.
15.02.2024 Güreş
Selçuk Can: Madalyam Türkiye’ye armağan olsun!
Selçuk Can: Madalyam Türkiye’ye armağan olsun! Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Selçuk Can, şampiyonluğu sonrası konuştu.
14.02.2024 Güreş
Murat Fırat, Avrupa üçüncüsü oldu!
Murat Fırat, Avrupa üçüncüsü oldu! Murat Fırat, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Slavik Galstyan'ı 5-4 mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu.
14.02.2024 Güreş
Kadın milliler, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finale yükseldi!
Kadın milliler, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finale yükseldi! Romanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Buse Tosun Çavuşoğlu, Evin Demirhan Yavuz ve Yasemin Adar Yiğit altın madalya için mücadele edecek.
14.02.2024 Güreş
Rıza Kayaalp, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı
Rıza Kayaalp, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası finalinde Sergey Semenov’a kaybeden milli güreşçi Rıza Kayaalp gümüş madalya kazandı.
13.02.2024 Güreş
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Ali Cengiz ve Yunus Emre Başar'dan gümüş madalya
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Ali Cengiz ve Yunus Emre Başar'dan gümüş madalya Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda milli sporcular Yunus Emre Başar ve Ali Cengiz gümüş madalya kazandı.
13.02.2024 Güreş
Milli güreşçi Rıza Kayaalp'in hedefi rekor
Milli güreşçi Rıza Kayaalp'in hedefi rekor Grekoromen stilde Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Avrupa Şampiyonası öncesi yaptığı açıklamada, 12. kez Avrupa şampiyonu olarak rekoru egale ettiğini söyleyerek, “Rekor kırmak için yola çıkacağım” dedi.
6.02.2024 Güreş
Antalya'da Olimpik Sporcular Zirvesi! Team Türkiye Paris öncesi buluştu
Antalya'da Olimpik Sporcular Zirvesi! Team Türkiye Paris öncesi buluştu Team Türkiye Olimpik Sporcular Zirvesi, Paris 2024 Olimpiyatları öncesinde birçok aktivite gerçekleştirerek sporcuların takım ruhunu pekiştirmesi amaçlandı.
29.12.2023 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Milli Güreşçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.