Milliyet’ten “Ödül Töreni” açıklaması
Milliyet’ten “Ödül Töreni” açıklaması 24 Mayıs 2017 tarihinde 2K Media (Best Mekan Hizmetleri  Tic. Ltd. Şti.) tarafından düzenlenen 'Şehrin En İyileri Ödül Töreni' adlı organizasyonda, imtiyaz haklarına sahip olduğumuz, basın sektörünün en köklü ve dev markaları “Milliyet”  ve “Vatan” markalarının, Gazetelerimizin hiçbir onayı ve izni  olmaksızın kullanıldığını ve çeşitli mecralarda adı geçen organizasyonla anılarak yayımlandığını öğrenmiş bulunuyoruz.
25.05.2017 Gündem
Milliyet Özel Ödülü Göksel Gümüşdağ'ın
Milliyet Özel Ödülü Göksel Gümüşdağ'ın Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Zorlu performans Sanatları Merkezi'nde yapıldı. Törende Medipol Başakşehir Futbol Takımı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Milliyet özel ödülüne layık görüldü.
22.03.2017 Futbol
Yılın takımı Beşiktaş!
Yılın takımı Beşiktaş! Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Zorlu performans Sanatları Merkezi'nde yapıldı. Yılın en iyi takımı kategorisinde Fenerbahçe Erkek Basketbol, Galatasaray Erkek Basketbol, Eczacıbaşı Kadın Voleybol ve Genç Milli Kadın Okçuluk takımlarının da aday gösterildiği bu ödüle Beşiktaş Fulbol Takımı layık görüldü.
22.03.2017 Futbol
VAZİFEMİ YAPMIŞIM
VAZİFEMİ YAPMIŞIM Fatih Terim, “Galatasaray’daki üçüncü dönemimde heyecan yaşatacak, yenilse bile futboluyla taraftarını gururlandıracak bir takım yaratmak istemiştim. Şu anda bu ödülle birlikte vazifesini yapmış insanların gururunu yaşıyorum” dedi
1.07.2020 Magazin