Pınar Karşıyaka, Mindaugas Kuzminskas ile yollarını ayırdı
Pınar Karşıyaka, Mindaugas Kuzminskas ile yollarını ayırdı Pınar Karşıyaka, forvet pozisyonunda oynayan Litvanyalı oyuncu Mindaugas Kuzminskas ile yollarını ayırdığını açıkladı.
22.07.2023 Basketbol
Pınar Karşıyaka, Kuzminskas’ı kadrosuna kattı
Pınar Karşıyaka, Kuzminskas’ı kadrosuna kattı Pınar Karşıyaka, 32 yaşındaki Litvanyalı uzun forvet Mindaugas Kuzminskas’ı kadrosuna kattı.
Spor Günlüğü | 18 Haziran 2016
Spor Günlüğü | 18 Haziran 2016 - Transfer piyasasının en çok konuşulan ismi Mindaugas Kuzminskas'tan Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.    - Pınar Karşıyaka yönetimi, başantrenör Ufuk Sarıca'nın takımdan ayrıldığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Beşiktaş ise tecrübeli başantrenör ile ilgilenmeyi sürdürüyor.    - A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2016 Rio Olimpiyatı elemeleri çeyrek finalinde karşılaştığı Küba'yı mağlup ederek  Oyunlara gitmeye hak kazandı.    - Rio Olimpiyat Oyunları için eleme oynayacak A Milli Erkek Basketbol Takımı ise, hazırlık maçında Çin'e mağlup oldu.
18.06.2016 Programlar
F.Bahçe basketbolda bombaları patlatıyor
F.Bahçe basketbolda bombaları patlatıyor Ligde şampiyonluk için Anadolu Efes ile final serisinde karşı karşıya gelen, Avrupa'da ise THY Avrupa Ligi finalinde kaybeden F.Bahçe, yeni sezon öncesi takımı güçlendirmek için çalışmalara başladı.
1.07.2020 Basketbol