Minecraft

Minecraft

Son dakika minecraft haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan minecraft gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan minecraft haber sayfamızda...

Minecraft

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 137 minecraft haberi bulunmuştur.
Eşinden ayrıldığından beri yollarda yaşıyor! 'Şu anda bir evim bile yok'
Eşinden ayrıldığından beri yollarda yaşıyor! 'Şu anda bir evim bile yok' 'Aquaman'ın yıldızı Jason Momoa ile 'Cosby Ailesi' oyuncusu Lisa Bonet, iki sene önce ayrıldıkları duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde resmi olarak boşanmak için mahkemeye başvuran ikiliden Momoa, Bonet'ten ayrılmasını ardından 'yollarda' yaşadığını açıkladı.
12.01.2024 Cadde
Üç dönem tek mekân
Üç dönem tek mekân İstanbul’un zengin geçmişi, üç yazarın üç farklı dönemi konu alan anlatılarıyla yeniden hayat buluyor.
19.12.2023 Kültür Sanat
GTA 6 ufukta belirdi, rekor kırmaya başladı
GTA 6 ufukta belirdi, rekor kırmaya başladı Video oyun meraklılarının heyecanla beklediği “Grand Theft Auto VI” (GTA 6) yüzünü gösterdi. Dünyanın en popüler oyunları arasında olan GTA 6’nın son sürümü için resmi bir fragman yayınlandı. Fragmana göre oyun 2025 yılında piyasaya çıkacak ve ilk kadın ana karaktere sahip olacak.
6.12.2023 Ekonomi
Grev vizyon takvimini değiştirdi
Grev vizyon takvimini değiştirdi Pandemi yüzünden çoğu filmin çekimleri ertelenmiş ya da yarıda kesilmişti. 2023, pandemiden sonra tüm o filmlerin, yarım kalmış projelerin perdede seyirciyle rahatça buluşabildiği sene oldu.
3.09.2023 Kültür Sanat
Özcan Deniz'in oğlu 5 yaşına bastı! Doğum günü pozlarını Samar Dadgar paylaştı
Özcan Deniz'in oğlu 5 yaşına bastı! Doğum günü pozlarını Samar Dadgar paylaştı Özcan Deniz'in, Feyza Aktan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey Deniz, 5 yaşına bastı. Ünlü şarkıcının, oğlu için organize ettiği 'Minecraft' temalı partiden kareleri, 20 Ocak'ta sürpriz şekilde nikah masasına oturduğu eşi Samar Dadgar kendi sosyal medya hesabından yayınladı.
30.04.2023 Cadde
Buca’nın madalya avcıları
Buca’nın madalya avcıları İlaç izleme sensöründen orman yangınlarına karşı robota bilim ve sanata meraklı öğrencilerin geliştirdikleri projeler İzmir’in Buca ilçesinden dünyaya açılıyor. Altın çocuklar bugüne kadar 64 altın, 49 gümüş ve 38 bronz madalya kazandı.
23.04.2023 Pazar
Yunan sitesi rezalete imza attı: 'Türklerin yenilgisi' başlığı!
Yunan sitesi rezalete imza attı: 'Türklerin yenilgisi' başlığı! AFP Rus parlamentosundan alelacele geçen düzenlemeyi 'Bakhmut'a doğrudan bilet' başlığıyla sundu, Yunan internet sitesi ise aylardır en şiddetli çarpışmaların yaşandığı şehre dair skandal bir haber yayımladı.
13.04.2023 Dünya
Pentagon'dan sızdırılan gizli belgeler internette nasıl yayıldı?
Pentagon'dan sızdırılan gizli belgeler internette nasıl yayıldı? Doğrulanabilen ilk ekran görüntüleri 1 Mart tarihine ait, birkaç gün sonra sızıntı yayıldı. Özellikle internet alt kültürünün en büyük ve tartışmalı sitesi 4Chan başı çekerken, Kremlin yanlısı Telegram kanalları devreye girdi.
12.04.2023 Dünya
Kıyamet kopacak! 'Özel kuvvetler askerleri doğrulandı'
Kıyamet kopacak! 'Özel kuvvetler askerleri doğrulandı' Pentagon'dan sızan belgelerde Türkiye'den İsrail'e, Rusya'dan Ukrayna'ya, Çin'den Mısır'a, Güney Kore'den Birleşik Arap Emirlikleri'ne birçok ülkenin ismi geçiyor. Belgeler içindeki en hassas bilgilerden biri ise, Moskova'yı çılgına çevirecek.
12.04.2023 Dünya
Sızıntı muamması! Güney Kore’den Çin ve Türkiye’ye kadar...
Sızıntı muamması! Güney Kore’den Çin ve Türkiye’ye kadar... ABD’de ulusal güvenlik krizi haline dönüşen Pentagon belgelerinin tam olarak nasıl sızdırıldığı henüz belirlenemezken, ilk ifşaların, mart başında bilgisayar oyuncuları arasında popüler bir sohbet odasında yapıldığı ortaya çıktı.
12.04.2023 Dünya
Pentagon'dan sızan Ukrayna savaş belgeleri bize ne söylüyor?
Pentagon'dan sızan Ukrayna savaş belgeleri bize ne söylüyor? Putin'in saldırı emri vermesinden bu yana en büyük Amerikan gizli bilgi sızıntısındaki belgelerin bazıları yalnızca altı hafta öncesine ait ve sonuçları çok büyük. Ancak belgelerde Ukrayna'nın karşı saldırısının yönünü ya da ana itici gücünü gösteren hiçbir şey yok.
10.04.2023 Dünya
Dijital oyuna sömestir dopingi
Dijital oyuna sömestir dopingi Türkiye’de sömestir tatili dijital oyun sektörüne yaradı. Oyun oynanma oranları yüzde 30’a varan oranlarda artarken, oyun satışları ise kurlardan olumsuz etkilendi. Oyunda mobilin üstünlüğü sürerken, popüler oyun sayısı da giderek artıyor.
3.02.2023 Ekonomi
Arsa kapma yarışı: Metaverse yatırımları kumar mı?
Arsa kapma yarışı: Metaverse yatırımları kumar mı? Araştırmalar, insanlar ve şirketlerin internetin sanal gerçeklik versiyonu metaverse'de (kurgusal evren) yer edinmek için yarışırken, son bir yılda yaklaşık 2 milyar dolar harcandığını gösteriyor. Fakat metaverse'ün insanların yaşayabileceği, çalışabileceği ve oynayabileceği üç boyutlu çevrimiçi tek bir alan olarak ortaya çıkmasına daha yıllar var. Bu durumda bu dünyadan alan kapmaya yatırım yapmak bir kumar mı?
4.11.2022 Dünya
Metaverse evreninde mimarlık
Metaverse evreninde mimarlık Bilgisayarlar, android ve 3D cihazlar sayesinde insan bilişinin yapay bir fiziksel ortama dahil olmasını sağlayan Metaverse dünyasına adapte olan ilk sektörler oyun, moda ve film endüstrileri oldu. Peki, çalışma hayatımızı, alışveriş yapma biçimlerimizi ve tüm yaşama şeklimizi değiştiren bu yeni evrende mimarların ve mimarlığın rolü ne olacak? Mimarlık nasıl bir dönüşüm geçirecek? Gerçek dünyanın sınırlayıcı koşullarının ortadan kalkması mimarlık için ne gibi potansiyeller sunacak? Metaverse evreni, mimarlık üretimi için kalıcı bir alternatif olabilecek mi? Yoksa geçici bir sürece işaret eden ve sınırlı bir kitlenin ilgisini çeken bir fantezi dünyası olarak mı kalacak? Mimar ve akademisyenlere sorduk…
28.03.2022 Vitrin
Dijital oyunda rekor kırılıyor
Dijital oyunda rekor kırılıyor Sömestir ve kar yağışının birleşmesi dijital oyunlara oynanma rekoru kırdırıyor. Mobil, bilgisayar ve konsoldaki pek çok oyun çocuk ve gençleri cezbederken, yetişkinlerin de oynama süresi artıyor. Günde 4 saatten fazla oyun oynayan var.
29.01.2022 Ekonomi
Matrix gerçek mi oluyor?
Matrix gerçek mi oluyor? Matrix serisinin bu hafta vizyona girecek yeni filmi vesilesiyle ‘metaverse’ tartışmalarının odağındaki “Matrix gerçek mi oluyor?” sorusuna yanıt arıyoruz.
19.12.2021 Pazar
Sanal aleme taşınıyoruz!
Sanal aleme taşınıyoruz! Metaverse, geleceğin interneti ve sosyal medyası olarak tanımlanıyor. İnsanlar artık akıllı gözlük, lens ya da kulaklıkla sanal dünyaya bağlanıp farklı farklı dijital ortamlara girebilecek. İşte her yönüyle metaverse...
30.10.2021 Ekonomi
12 yaşındaki çocuk NFT oluşturdu! 400 bin dolar kazandı
12 yaşındaki çocuk NFT oluşturdu! 400 bin dolar kazandı Londra'da yaşayan 12 yaşındaki Benyamin Ahmed, yaz tatilinde hazırladığı Weird Whales (Acayip Balinalar) adlı grafik serisini NFT (non-fungible token) olarak satıp 290 bin sterlin (yaklaşık 3,3 milyon TL) kazandı.
29.08.2021 Teknoloji
Turkcell'in yeni oyun platformu Gameplus için önemli iş birliği
Turkcell'in yeni oyun platformu Gameplus için önemli iş birliği Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, "NVIDIA ile iş birliğine giderek yeni bulut tabanlı oyun platformumuz NVIDIA GeForce Now powered by Gameplus ile güncel oyunlara büyük masraflar yapmadan herkesin erişebilmesini sağlayacağız" ifadelerini kullandı
19.01.2021 Teknoloji
Uzmanlar ilkokul öğrencilerinin tercih ettiği dijital oyunları inceledi
Uzmanlar ilkokul öğrencilerinin tercih ettiği dijital oyunları inceledi Anadolu Üniversitesi (AÜ) Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) uzmanları, gün geçtikçe yaygınlaşan ve genellikle ilkokul çağındaki çocukların tercih ettiği dijital oyunları inceledi.
16.12.2020 Teknoloji
7.5 milyar dolarlık oyun
7.5 milyar dolarlık oyun ABD’li teknoloji devi Microsoft, oyun alanında rekor bir satın almaya imza attı. Oyun firması Bethesda’yı 7.5 milyar dolara alıyor.
23.09.2020 Ekonomi
Oyun severlere güzel haber! İki şirket güçlerini birleştirdi
Oyun severlere güzel haber! İki şirket güçlerini birleştirdi Oyun teknolojilerilerinin öncü markaları Excalibur ve Xbox; oyun severleri yüksek performans ve kesintisiz oyun keyfi ile buluşturmak için güçlerini birleştirdi. Tüm Windows 10’lu Excalibur oyun bilgisayarları, 100’ün üzerinde yüksek kaliteli oyuna sınırsız erişim sağlayacağınız 1 aylık Xbox Game Pass üyeliği içeriyor.
6.08.2020 Teknoloji
Minecraft sistem gereksinimleri neler? İşte Minecraft minimum sistem gereksinimleri...
Minecraft sistem gereksinimleri neler? İşte Minecraft minimum sistem gereksinimleri... Sevilen oyunlardan biri olan Minecraft'ın önerilen sistem gereksinimleri neler? İşte Minecraft'ı sıkıntısız bir şekilde oynamak için gerekli sistem gereksinimleri...
7.07.2020 Oyun
Boğaziçi Üniversitesi kampüsü Minecraft’ta yeniden inşaa etti!
Boğaziçi Üniversitesi kampüsü Minecraft’ta yeniden inşaa etti! Kampüslerinden uzak kalan Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin okullarına sanal kampüsle yakınlaşması fikrinden yola çıkan üniversitenin Kurumsal İletişim Ofisi, Sosyal Medya Ekibi ve Boğaziçi Üniversitesi Oyun Kulübü’nün katılımıyla üniversite kampüslerini BOUNCraft adı ile dünyanın en büyük oyun platformlarından biri olan Minecraft’a taşıdı.
17.06.2020 Oyun
RTX desteği bu hafta Minecraft'a geliyor!
RTX desteği bu hafta Minecraft'a geliyor! Dünya çapındaki milyonlarca Minecraft oyuncusu artık kendi dünyalarını hiç olmadığı kadar canlı deneyimleyebilecek. Minecraft RTX’in bu hafta yayınlanacak Windows 10 açık betası, tüm zamanların en çok satan oyununa daha gerçekçi gölgeler, aydınlatmalar ve canlı renkleri beraberinde getiriyor.
15.04.2020 Oyun

Benzer Haber Etiketleri

Minecraft ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.