Mineiro

Mineiro

Son dakika Mineiro haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mineiro gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mineiro haber sayfamızda...

Mineiro

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 573 mineiro haberi bulunmuştur.
Johan Derksen: 8 yıl boyunca takımın başında tutardım!
Johan Derksen: 8 yıl boyunca takımın başında tutardım! Hollandalı futbol efsanesi Johan Derksen, Ajax'a Arne Slot'u önerdi.
22.02.2024 Dünyadan Futbol
PFDK'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası!
PFDK'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verildiğini açıkladı.
22.02.2024 Süper Lig
Atletico Mineiro, Hulk ile sözleşme yeniledi!
Atletico Mineiro, Hulk ile sözleşme yeniledi! Brezilya temsilcisi Atletico Mineiro, Hulk ile yeni kontrat imzaladı.
22.02.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray için Hulk iddiası! Girişimler başladı
Galatasaray için Hulk iddiası! Girişimler başladı Transfer dönemi için şimdiden çalışmalarına başlayan Galatasaray'da flaş bir isim gündeme geldi. Sarı-kırmızılıların Hulk için girişimlere başladığı iddia edildi.
28.11.2023 Galatasaray
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları;
12.11.2023 Futbol
Fenerbahçe'den ayrıldı, Gremio'da hayal kırıklığı yarattı! Joao Pedro kulübeye hapsoldu
Fenerbahçe'den ayrıldı, Gremio'da hayal kırıklığı yarattı! Joao Pedro kulübeye hapsoldu Fenerbahçe'den sezon başında ayrılarak Brezilya ekibi Gremio'ya imza atan Joao Pedro, umduğunu bulamadı. Tecrübeli santrfor, Gremio'da yedek kulübesine hapsoldu.
11.11.2023 Dünyadan Futbol
Hulk çıldırdı: Aptallık etmeye mi geliyor? Bıktım gideceğim
Hulk çıldırdı: Aptallık etmeye mi geliyor? Bıktım gideceğim Brezilya Ligi'nde Atletico Mineiro ile America Mineiro karşılaşırken maç sonunda Hulk sinirlerine hakim olamadı ve hakemler hakkında olay sözler sarf etti.
5.11.2023 Futbol
D-Smart’ta spor şöleni
D-Smart’ta spor şöleni Futbol, basketbol ve teniste birbirinden önemli karşılaşmalar oynanacak. D Smart, hafta boyunca zorlu müsabakaları ekranlara getirecek.
17.10.2023 Futbol
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte Misli’de günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte Misli’de günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
23.09.2023 Futbol
Diego Godin, futbola veda etti! Sosyal medyadan açıkladı
Diego Godin, futbola veda etti! Sosyal medyadan açıkladı Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Godin, futbola veda ettiğini sosyal medya hesabından açıkladı.
31.07.2023 Dünyadan Futbol
Beşiktaş, Pedrão'yu gündemine aldı
Beşiktaş, Pedrão'yu gündemine aldı Lyanco transferini askıya alan Beşiktaş'ın gündemine Pedrão geldi.
21.07.2023 Beşiktaş
ÖZEL | Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Hulk açıklaması!
ÖZEL | Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Hulk açıklaması! Süper Lig'e yükselen Samsunspor'un Başkanı Yüksel Yıldırım, Hulk iddiaları sonrası SKORER'e özel açıklamalarda bulundu.
11.07.2023 Samsunspor
Avrupa Eyüpspor'u konuşacak! Arda Turan'dan flaş transfer atağı
Avrupa Eyüpspor'u konuşacak! Arda Turan'dan flaş transfer atağı Süper Lig hayallerine Play-Off'larda veda eden Eyüpspor, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Eflatun Sarılı ekibin teknik direktörü Arda Turan, geçmişte beraber forma giydiği dünyaca ünlü yıldızı Eyüpspor'a transfer etmek istiyor.
18.06.2023 1.Lig
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
3.06.2023 Futbol
Trabzonspor yeni sağ bekini İspanya'da buldu!
Trabzonspor yeni sağ bekini İspanya'da buldu! Transfer çalışmalarına erken başlayan Trabzonspor için İspanya’dan bir iddia ortaya atıldı. Bordo-mavililerin, Celta Vigo’nun kaptanı sağ bek Hugo Mallo ile ilgilendiği yazıldı.
27.05.2023 Trabzonspor
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
23.04.2023 Diğer
Lucas Moura'nın Fenerbahçe'den istediği ücret belli oldu! Dudak uçuklatan bedel
Lucas Moura'nın Fenerbahçe'den istediği ücret belli oldu! Dudak uçuklatan bedel Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'nin ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna katmak için uğraştığı Lucas Moura'nın sarı-lacivertlilerden istediği yıllık ücret belli oldu. Brezilyalı oyuncunun istediği rakam dudak uçuklattı.
7.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe transfer için devlerle yarışa girdi! Bonservissiz yıldız gündemde
Fenerbahçe transfer için devlerle yarışa girdi! Bonservissiz yıldız gündemde Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe gelecek sezon adına sürpriz bir ismi gündemine aldı. Sarı-lacivertlilerin transfer listesindeki yıldız futbolcu için Avrupa'dan 4 önemli kulübün de devrede olduğu iddia edildi.
6.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de şoke eden Jayden Oosterwolde gerçeği! Transfer için yapılan anlaşma ortaya çıktı
Fenerbahçe'de şoke eden Jayden Oosterwolde gerçeği! Transfer için yapılan anlaşma ortaya çıktı Süper Lig devi Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde Parma'dan kadrosuna kattığı Jayden Oosterwolde'nin sözleşmesindeki şoke eden madde ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin yaptığı anlaşmadaki maddenin ayrıntıları belli oldu.
1.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sürpriz gelişme! Yeni transfer sessiz sedasız antrenmana çıktı
Fenerbahçe'de sürpriz gelişme! Yeni transfer sessiz sedasız antrenmana çıktı Fenerbahçe'de transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala önemli gelişmeler yaşanmakta. Sarı Lacivertliler'de yeni transfer dün takımla birlikte idmana çıktı.
28.02.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den transfer teklifine veto! Böyle duyurdular
Fenerbahçe'den transfer teklifine veto! Böyle duyurdular Süper Lig'de 23. haftada erteleme maçında Konyaspor'u sahasında 4-0 mağlup eden Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımın yıldız ismine gelen teklifi ortaya çıkarken Fenerbahçe kulübünden veto geldi.
27.02.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yıldızına sürpriz teklif! İtalyan ekibi peşinde
Fenerbahçe'nin yıldızına sürpriz teklif! İtalyan ekibi peşinde Fenerbahçe'de transfer dönemi devam ederken çalışmalarını hızlandırırken sarı-lacivertlilerde bu süreçte sürpriz bir gelişme yaşandı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcuya sürpriz bir teklif geldi.
26.02.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe transfer için gözünü kararttı! 3 yıldız birden gündemde
Fenerbahçe transfer için gözünü kararttı! 3 yıldız birden gündemde Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de bu sezon hedefine ulaşmayı planlayan sarı-lacivertlilerin gündemine 3 dünya yıldızını birden aldığı iddia edildi. Süper Lig devinin transfer görüşmelerine başladığı kaydedildi.
25.02.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye sezon başında transfer olmuştu! Brezilya'dan talibi çıktı
Fenerbahçe'ye sezon başında transfer olmuştu! Brezilya'dan talibi çıktı Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer dönemi devam ederken çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerde bu süreçte sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Lig devinin sezon başında kadrosuna kattığı tecrübeli futbolcu için Brezilya Serie A ekibinin devrede olduğu öne sürüldü.
24.02.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye 19'luk genç yetenek! Transfer için ilk teklif yapıldı
Fenerbahçe'ye 19'luk genç yetenek! Transfer için ilk teklif yapıldı Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Türkiye'de kış transfer ve tescil döneminin 5 Mart'a kadar uzatılmasının ardından gündeme gelen genç yıldız için ilk teklifin yapıldığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin gündemindeki oyuncu için Danimarka temsilcisi bonservis bedelini belirledi.
19.02.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Mineiro ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.