Misket Bombası

Misket Bombası

Son dakika misket bombası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan misket bombası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan misket bombası haber sayfamızda...

Misket Bombası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 157 misket bombası haberi bulunmuştur.
ABD'ye İsrail şoku: Bugüne kadar yapılmış 'en ciddi' uyarı
ABD'ye İsrail şoku: Bugüne kadar yapılmış 'en ciddi' uyarı Gazze’de ateşkes konusunda çıkmaza girilirken, ABD’den dikkat çekici bir hamle geldi. ABD, İsrail’in Refah’a kara harekatına karşı çıkan bir karar taslağını BM Güvenlik Konseyi’ne sundu.
21.02.2024 Dünya
Rusya'dan 'Ukrayna, misket bombasıyla bir köyü vurdu' iddiası
Rusya'dan 'Ukrayna, misket bombasıyla bir köyü vurdu' iddiası Rusya’nın Bryansk Bölgesi Valisi Alexander Bogomaz, Ukrayna’nın sınırdaki bir köye misket bombalarıyla saldırdığını öne sürdü.
3.10.2023 Dünya
Putin'den misket bombası açıklaması! ABD'ye çok sert sözler
Putin'den misket bombası açıklaması! ABD'ye çok sert sözler Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın cephe hattının neredeyse her yerinde misket bombaları kullandığını belirtti ve ABD'ye yönelik eleştirilerde bulundu.
15.09.2023 Dünya
Harita yayınlandı! Suriye alev alabilir, Türkiye'yi saymadılar
Harita yayınlandı! Suriye alev alabilir, Türkiye'yi saymadılar Suriye'nin dört bir yanındaki protestoların önümüzdeki haftalarda genişleyebileceği tahmininde bulunan ISW, meydanlarda atılan sloganlarda ABD, Rusya ve İran'ın hedef alındığını yazdı. İstifa çağrılarıyla sarsılan Beşar Esad ise, sıkı müttefikinden milis desteği isteyebilir.
6.09.2023 Dünya
Misket bombası ölümleri Suriye’yi bile geçti
Misket bombası ölümleri Suriye’yi bile geçti Ukrayna’da misket bombasından ölenlerin sayısı Suriye’de aynı sebepten hayatını kaybedenlerin sayısını aştı.
6.09.2023 Dünya
Rus savunması kırılamıyor! Ukrayna 1000 km'lik hatta 16 km ilerledi
Rus savunması kırılamıyor! Ukrayna 1000 km'lik hatta 16 km ilerledi Ukrayna’daki savaş kritik bir aşamada. Bundan sonra olacaklar hem ülkenin geleceğini hem de Avrupa’nın güvenliğini şekillendirebilir.
6.08.2023 Dünya
Rus gazeteci Zaporijya'da hayatını kaybetti! 'Misket bombası' iddiası
Rus gazeteci Zaporijya'da hayatını kaybetti! 'Misket bombası' iddiası Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşı takip eden Rus gazeteci Rostislav Zhuravlev, Zaporijya’daki çatışmalar sırasında aracına misket bombası isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.
22.07.2023 Dünya
'İntikam havarisi' Putin'in planı!
'İntikam havarisi' Putin'in planı! Ukraynalılar ABD'nin sevk ettiği misket bombalarını cephe hattında Rus işgalcilere karşı kullanmaya başladı, CIA ise Rusya lideri Putin'in Wagner'in patronu Prigojin'e ne yapacağına dair ipuçları verdi.
21.07.2023 Dünya
‘ABD ve Avrupa’daki mermi sayısı yetersiz’
‘ABD ve Avrupa’daki mermi sayısı yetersiz’ Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’nın ABD’den misket bombalarını teslim alması sonrası yaptığı açıklamada, “Misket bombaları bize karşı kullanılırsa aynı şekilde karşılık veririz” dedi, ABD’nin mermi stoklarıyla da dalga geçti.
17.07.2023 Dünya
Putin: Misket bombaları bize karşı kullanılırsa aynı şekilde karşılık veririz
Putin: Misket bombaları bize karşı kullanılırsa aynı şekilde karşılık veririz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’nın ABD’den misket bombalarını teslim alması sonrası yaptığı açıklamada, “Misket bombaları bize karşı kullanılırsa aynı şekilde karşılık veririz” dedi.
16.07.2023 Dünya
Tahıl Koridoru’nda gözler Türkiye’de
Tahıl Koridoru’nda gözler Türkiye’de Rusya- Ukrayna Savaşı’nın ardından küresel çapta gıda krizini önlemek için oluşturulan tahıl koridoru anlaşmasının 17 Temmuz tarihinden itibaren yeniden uzatılması için diplomatik girişimler yoğunlaştı. Türkiye, önümüzdeki hafta başından itibaren süresi sona erecek anlaşmanın uzatılması için Dışişleri ve Milli Savunma bakanlıkları kanalları ile çift yönlü bir diplomasi yürütüyor.
15.07.2023 Gündem
Misket bombaları Ukrayna'da
Misket bombaları Ukrayna'da ABD Savunma Bakanlığı Müşterek Kurmay Operasyon Direktörü Korgeneral Douglas Sims, ABD'ye ait misket bombalarının Ukrayna’ya gönderildiğini söyledi.
14.07.2023 Dünya
Biden'ın sözleri dünyada manşet: Onun yerinde olsam yediklerime dikkat ederim
Biden'ın sözleri dünyada manşet: Onun yerinde olsam yediklerime dikkat ederim Prigojin'in bir süredir ortalıkta gözükmemesi ile ilgili konuşan ABD Başkanı Joe Biden'ın sözleri dünya medyasında ses getirdi.
14.07.2023 Dünya
Stoltenberg: En büyük risk Putin'in kazanması
Stoltenberg: En büyük risk Putin'in kazanması NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile gerçekleştirdiği basın toplantısında, “En büyük risk savaşı Putin'in kazanması” dedi. Zelenskiy ise, "Ukrayna, savaş olduğu sürece NATO üyesi olamayacağını biliyor" ifadelerini kullandı.
12.07.2023 Dünya
Litvanya'da üçlü zirve! Dünyanın gözü Türkiye'nin vereceği kararda
Litvanya'da üçlü zirve! Dünyanın gözü Türkiye'nin vereceği kararda Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’taki temaslarında NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile bir araya geldi.
10.07.2023 Dünya
ABD Başkanı Biden, ilk kez 10 Downing Street’te! Sunak ile kritik temas
ABD Başkanı Biden, ilk kez 10 Downing Street’te! Sunak ile kritik temas ABD Başkanı Joe Biden, NATO Liderler Zirvesi öncesi geldiği Londra’da İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile önemli temaslarda bulundu.
10.07.2023 Dünya
Kanarya Adaları'nda göçmen faciası! En az 325 kişi kayıp
Kanarya Adaları'nda göçmen faciası! En az 325 kişi kayıp İspanya’ya bağlı Kanarya Adaları açıklarında en az 325 Senegalli göçmenin kaybolduğu belirtildi.
9.07.2023 Gündem
'Alpha' 1200 metreden vurdu! Dünyanın konuştuğu atışta Rus komutan öldü
'Alpha' 1200 metreden vurdu! Dünyanın konuştuğu atışta Rus komutan öldü Dünya ABD'nin Ukrayna'ya göndereceği misket bombalarını konuşurken cephe hattından son yılların en ilginç haberi geldi. Twitter ve Ukrayna yerel basınında paylaşılan görüntüler kısa sürede gündem oldu.
13.07.2023 Dünya
Kritik zirve öncesi Türkiye dünyada ilk haber: Bu fırsatı kaçırmayacağım!
Kritik zirve öncesi Türkiye dünyada ilk haber: Bu fırsatı kaçırmayacağım! Vilnius'ta gerçekleşecek kritik NATO zirvesi öncesi Türkiye Yunanistan ve ABD basınında manşet oldu. ABD basını Erdoğan Zelenskiy görüşmesini incelerken, Yunan basını Başbakan Miçotakis'in zirvede Erdoğan ile görüşmek istediği konuları ön sıralardan okuyucularına sundu.
9.07.2023 Dünya
Dokunanları birer birer öldüren kitap! 100 tane basıldı, yaşanan şey inanılmaz
Dokunanları birer birer öldüren kitap! 100 tane basıldı, yaşanan şey inanılmaz Tarihi evlerin duvarlarında yolunda gitmeyen bir şeyler vardı ancak bu durumun kimse farkında değildi, ta ki bir bilim insanının uyarmak adına yaptığı keşif yolculuğuna kadar. Ancak evdeki hesap çarşıya uymayınca sıradan bir kitap, ölüm makinesine dönüştü! İşte 'yok artık' dedirten 'dahiyane' plan ve sonuçları.
9.07.2023 Dünya
Misket bombası gerçeği! Emekli Korgeneral Karakuş: İki taraf da çok zayıf!
Misket bombası gerçeği! Emekli Korgeneral Karakuş: İki taraf da çok zayıf! Rusya-Ukrayna savaşında Ukrayna karşı taarruzu beklenenden daha yavaş şekilde devam ederken, ABD Ukrayna’ya Rus savunma hattını aşmasına yardımcı olması için misket bombası verileceğini açıkladı. Peki misket bombası ile diğer mühimmatlar arasında nasıl bir fark var, cephedeki mevcut durumu değiştirebilir mi? "Bu kilidi çözebilecek tek bir güç var" diyen Emekli Korgeneral Dr. Erdoğan Karakuş yaşananların arka planını açıkladı.
9.07.2023 Dünya
Biden kararda zorlanmış
Biden kararda zorlanmış ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna’ya misket bombası desteği vermenin ‘çok zor bir karar’ olduğunu söyleyerek “Bu kararı vermeye ikna olmam biraz zaman aldı” dedi.
9.07.2023 Dünya
Rus medyası: Erdoğan ilan etti! Dünya gündemini belirledi
Rus medyası: Erdoğan ilan etti! Dünya gündemini belirledi İstanbul'da Zelenskiy'i ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri Rusya'dan ABD'ye, Almanya'dan İngiltere ve Ukrayna'ya yayın organları tarafından ilk sayfadan verildi. The Guardian ise, Washington'dan gelen uyarıyı öne çıkarıyor.
8.07.2023 Dünya
Karadeniz'de çıkarma yaptılar! Askerlerin yüzleri kapalı
Karadeniz'de çıkarma yaptılar! Askerlerin yüzleri kapalı Savaşın bir cephesi haline gelen yalnızca 0,17 kilometrekare büyüklüğündeki adadan, bu sabah yeni fotoğraflar servis edildi. 
8.07.2023 Dünya
ABD, Ukrayna'ya misket bombası gönderecek
ABD, Ukrayna'ya misket bombası gönderecek Amerikan medyasının haberleri Cuma akşam saatlerinde doğrulandı, Biden yönetimi aylardır ertelediği kararı verdi. Rusya'nın Washington'a yanıtı merakla bekleniyor.
8.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Misket Bombası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.