Son dakika... Yasağa aldırmadılar! İstanbul'da partiden görüntüler
Son dakika... Yasağa aldırmadılar! İstanbul'da partiden görüntüler Gelen son dakika haberine göre; Beyoğlu'nda bulunan gece kulübünde, koronavirüs önlemlerine rağmen Afrika uyruklu kişilerin parti verdiği ortaya çıktı. Polis tarafından basılan gece kulübünün görüntüleri sosyal medyada yayınlandı.
13.12.2020 Gündem
Esenyurt'ta polisin 'parti var' ihbarına gittiği yer Nijeryalıların derneği çıktı
Esenyurt'ta polisin 'parti var' ihbarına gittiği yer Nijeryalıların derneği çıktı İstanbul Esenyurt'ta "parti düzenleniyor" ihbarı üzerine harekete geçen polisin baskın yaptığı yer, Nijeryalıların toplandığı bir dernek çıktı. Dernekteki 26 kişiye sosyal mesafe ve maske kuralına uymadıkları gerekçesiyle ceza kesildi. Daha önceden sosyal medyada yayınlanan görüntülerde dernekte Nijeryalılar'ın ayin yaptığı da görülüyor.
29.11.2020 Gündem
Esenyurt'taki Miss Uganda yarışması güzeli konuştu: 'Bizim için önemli'
Esenyurt'taki Miss Uganda yarışması güzeli konuştu: 'Bizim için önemli' İstanbul Esenyurt'ta düzenlenen Uganda Güzellik Yarışması sonrası ortaya çıkan görüntüler günlerce konuşuldu. Pandemide organizasyon gerçekleştiren mekana 32 bin lira ceza kesilirken 15 gün de kapatma cezası verildi. Yarışmanın organizatörü DJ Blackk Beat ve kraliçe seçilen Debrah Kemigisha ise yaptığı açıklamalarla tüm dikkatleri üzerine çekti.
18.11.2020 Gündem
Son dakika... Esenyurt'taki Miss Uganda yarışması güzeli konuştu: 'Bizim için önemli'
Son dakika... Esenyurt'taki Miss Uganda yarışması güzeli konuştu: 'Bizim için önemli' İstanbul Esenyurt'ta düzenlenen Uganda Güzellik Yarışması, olay oldu. Pandemide organizasyon gerçekleştiren mekana 32 bin lira ceza kesilip 15 gün de kapatma cezası verildi. Yarışmanın organizatörü DJ Blackk Beat, "Bu yarışma Türkiye'de 6 yıldır düzenleniyor, gelecek yıl da yapacağız. O gece yarışma yapmadık, daha önceden yapılmış yarışmanın ödül gecesini düzenledik. Yarışmada ilk üçe giren kadınlara bin lira para ödülü veriyoruz. Bu yıl birinci olan Debrah Kemigisha'ya geniş ekran bir televizyon da hediye ettik" dedi. Yarışmada kraliçe seçilen Debrah Kemigisha ise "Bu organizasyon bizim için çok önemli" dedi.
18.11.2020 Gündem
Son Dakika Haberleri: İstanbul'daki 'Miss Uganda'nın perde arkası ortaya çıktı!
Son Dakika Haberleri: İstanbul'daki 'Miss Uganda'nın perde arkası ortaya çıktı! Gelen son dakika haberine göre, İstanbul Esenyurt’ta koronavirüs yasaklarına rağmen düzenlenen ‘Miss Uganda’ güzellik yarışması için adaylardan 100 dolar katılım ücreti istendiği ortaya çıktı. Ayrıca yarışmaya katılanların bazılarının Boğaz’daki ‘sessiz’ tekne partisine de katıldığı, müzik için katılımcılara bluetooth kulaklıklar dağıtıldığı ortaya çıktı.
16.11.2020 Gündem
Esenyurt’ta güzellik yarışması düzenlenen eğlence mekanının sahibi gözaltına alındı
Esenyurt’ta güzellik yarışması düzenlenen eğlence mekanının sahibi gözaltına alındı İstanbul Esenyurt’ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri ihlal edilerek, güzellik yarışmasının düzenlendiği mekanın sahibi gözaltına alındı.
14.11.2020 Gündem
'Miss Uganda' kadınları bu sefer de eğlence mekanında ortaya çıktı
'Miss Uganda' kadınları bu sefer de eğlence mekanında ortaya çıktı Esenyurt'ta bulunan bir eğlence mekanına polis ekipleri tarafından yapılan baskında, içlerinde koronavirüs tedbirlerinin ihlal edildiği Miss Uganda yarışmasına katılan yarışmacı ve davetlilerinin de aralarında olduğu kişilere ceza yağdı.
14.11.2020 Haberler
Son dakika... Yer yine Esenyurt! Ugandalılar durdurulamıyor
Son dakika... Yer yine Esenyurt! Ugandalılar durdurulamıyor İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir eğlence mekanına polis ekipleri tarafından yapılan baskında, içlerinde koronavirüs tedbirlerinin ihlal edildiği Miss Uganda yarışmasına katılan yarışmacı ve davetlilerinin de aralarında olduğu kişilere ceza yağdı.
14.11.2020 Gündem
'Miss Uganda' görüntüleri şoke etmişti! Flaş gelişme...
'Miss Uganda' görüntüleri şoke etmişti! Flaş gelişme... Esenyurt'ta, koronavirüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı Miss Uganda yarışmasının düzenlendiği eğlence mekanının sahibi gözaltına alındı.
13.11.2020 Gündem
Esenyurt'ta gece kulübünde 'Miss Uganda' yarışması
Esenyurt'ta gece kulübünde 'Miss Uganda' yarışması Esenyurt'ta bir eğlence mekanında Miss Uganda adı altında güzellik yarışması düzenlendi. Kapalı olması gereken mekanda düzenlenen güzellik yarışmasında, salgınla mücadele kapsamında alınması gereken hiçbir tedbire uyulmadığı görüldü.
13.11.2020 Haberler
Esenyurt'ta gece kulübünde "Miss Uganda" güzellik yarışması
Esenyurt'ta gece kulübünde "Miss Uganda" güzellik yarışması Son dakika haberlere göre, İstanbul Esenyurt'ta bir eğlence mekanında "Miss Uganda" adı altında güzellik yarışması düzenlendi. Kapalı olması gereken mekanda düzenlenen güzellik yarışmasında, salgınla mücadele kapsamında alınması gereken hiçbir tedbire uyulmadığı görüldü. Öte yandan eğlence mekanının sahibi gözaltına alındı.
13.11.2020 Gündem