Missouri

Missouri

Son dakika Missouri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Missouri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Missouri haber sayfamızda...

Missouri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 742 missouri haberi bulunmuştur.
Trump Biden’ın 5 puan önünde
Trump Biden’ın 5 puan önünde ABD’de başkanlık yarışı için kampanyalar sürerken, “New York Times” ile “Siena College” ortaklığında düzenlenen son anket, Demokrat Parti ile Cumhuriyetçi Parti başkan adayları arasındaki farkı ortaya koydu.
4.03.2024 Dünya
Trump 'Süper Salı' öncesinde üç eyaleti daha kazandı
Trump 'Süper Salı' öncesinde üç eyaleti daha kazandı Adım adım Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adaylığına ilerleyen ABD'nin eski başkanı, tüm ön seçimlerden zaferle ayrıldı. Mevcut başkan Joe Biden ise, son ankete göre Trump'a karşı seçimi kaybediyor.
3.03.2024 Dünya
Terör izine rastlanmadı
Terör izine rastlanmadı ABD’nin Missouri eyaletindeki Kansas City şehrinde düzenlenen Super Bowl şampiyonluğu kutlamaları sırasında açılan ateş sonucu en az bir kişi hayatını kaybederken, yaralı sayısı 21’e yükseldi.
16.02.2024 Dünya
ABD’de geçit töreninde silahlı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var
ABD’de geçit töreninde silahlı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var ABD’nin Missouri eyaletindeki Kansas şehrinde yapılan bir geçit töreni sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıda en az 1 kişinin hayatını kaybettiği, 14 kişinin yaralandığı açıklandı.
15.02.2024 Dünya
Buz tutan yolda spin attı! İtfaiye aracı...
Buz tutan yolda spin attı! İtfaiye aracı... ABD’nin Missouri eyaletinde etkili olan soğuk hava dalgası nedeniyle olay yerine giden bir itfaiye aracı, buz tutan yolda spin attı.
23.01.2024 Haberler
65 yaşındaki öğretmenine saldırdı! Korkunç anlar kamerada
65 yaşındaki öğretmenine saldırdı! Korkunç anlar kamerada 65 yaşındaki eğitimci, kan donduran saldırıya maruz kaldı, yaşananlara tanık olan diğer öğrenci ve öğretmenler saldırganı güçlükle üzerinden uzaklaştırdı. Öte yandan, yaşananları anı anına kaydeden video sosyal medyada hızla viral haline geldi.
17.01.2024 Haberler
65 yaşındaki öğretmenine saldırdı! Korkunç anlar kamerada
65 yaşındaki öğretmenine saldırdı! Korkunç anlar kamerada 65 yaşındaki eğitimci, kan donduran saldırıya maruz kaldı, yaşananlara tanık olan diğer öğrenci ve öğretmenler saldırganı güçlükle üzerinden uzaklaştırdı. Öte yandan, yaşananları anı anına kaydeden video sosyal medyada hızla viral haline geldi.
17.01.2024 Dünya
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film Dünyanın en iyi filmlerinin yer aldığı IMDb Top 250 film listesinde yerli ve yabancı filmler bulunuyor. Aksiyondan maceraya, bilim kurgudan fantastiğe, komediden drama kadar çeşit çeşit filmlerin yer aldığı listede dünya genelinde kültleşmiş durumda. Dünyanın en iyi filmleri IMDb Top 250 listesinde yayınlanmaktadır. İzlendiğinde kendine hayran bırakan filmler gelmiş geçmiş en iyi yapımlar arasında yer alıyor. Gelmiş geçmiş en iyi 250 film önerisi için “IMDb Top 250 Film Listesi 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Lüksemburg Hakkında Bilgiler; Lüksemburg Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve  Saat Farkı
Lüksemburg Hakkında Bilgiler; Lüksemburg Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Batı Avrupa ülkeleri arasında yer alan Lüksemburg'un yüz ölçümü 2.586 kilometrekaredir. Avrupa'nın en küçük ülkelerinden biri olup refah seviyesi en yüksek ülkeler sıralamasında 12. sıradadır. Ülkenin resmi adı Lüksemburg Büyük Dükalığıdır. Lüksemburg'a dair en güncel bilgileri sizler için derledik.
2.01.2024 Tatil
'Benim için annemi öldürür müsün?' ABD'yi sarsan cinayette yeni gelişme!
'Benim için annemi öldürür müsün?' ABD'yi sarsan cinayette yeni gelişme! Küçük kızını yıllarca 'uydurma' hastalıklarla tekerlekli sandalyeye mahkum eden anne, karşısına çıkan tüm doktorları kandırdı. Sosyal medya hesabında sayfasında paylaşılan tüyler ürpertici mesaj, 23 yıl süren köleliğin vahşi şekilde bittiğini ortaya koydu. ABD'yi sarsan ve sayısız TV programı ile masaya yatırılan kan donduran olaylar zincirinde yeni bir gelişme yaşandı. 
30.12.2023 Dünya
Hizbullah lideri ‘savaşa katıldık’ diyerek ne demek istedi? Nasrallah'ın açıklamasındaki 'ABD' şifresi
Hizbullah lideri ‘savaşa katıldık’ diyerek ne demek istedi? Nasrallah'ın açıklamasındaki 'ABD' şifresi Hizbullah lideri Hasan Nasrallah günlerdir devam eden savaş hakkında açıklamalarda bulundu. 'Biz bu savaşa 8 Ekim'de katıldık.' diyen Nasrallah, ABD üslerine saldırılar düzenleyeceklerini belirterek ABD'nin bu dünyada en büyük şeytan olduğunu ifade etti. Peki Nasrallah'ın bu açıklamarı ne anlam ifade ediyor? 'Hizbullah, İsrail'e savaş ilan etti' diyebilir miyiz? Prof. Dr. Burak Küntay, milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
4.11.2023 Dünya
Einstein'ın beynini çaldı, 240 dilime böldü! Böylesi ancak filmlerde yaşanır
Einstein'ın beynini çaldı, 240 dilime böldü! Böylesi ancak filmlerde yaşanır Dünyaca ünlü bilim insanı hayatını kaybettiğinde ondan geriye sadece küllerinin kalmasını istemişti. Ancak öyle olmadı. İzni bile olmadan yıllarca bir kavanoz içinde seyahat eden Albert Einstein'ın beyninin hikâyesi, filmleri aratmayacak cinsten.
2.10.2023 Yaşam
ABD'de 12 binden fazla otomotiv işçisi greve gitti
ABD'de 12 binden fazla otomotiv işçisi greve gitti Toplu iş sözleşmesi müzakerelerinden sonuç alınamayınca ABD'de otomotiv işçileri greve gitti. ABD'nin üç büyük otomotiv şirketi General Motors, Stellantis ve Ford fabrikalarında 12 binden fazla işçi iş bıraktı.
15.09.2023 Dünya
Anlaşma tamam! Endonezya ve Boeing’ten F-15EX alacak
Anlaşma tamam! Endonezya ve Boeing’ten F-15EX alacak Endonezya, 24 adet F-15EX savaş uçağı satın almak üzere ABD'li şirket Boeing ile uzlaşıya vardığını duyurdu.
22.08.2023 Dünya
Büyük bir ‘Kristal Küre’ hikâyesi
Büyük bir ‘Kristal Küre’ hikâyesi  Serkan Özkaya, ‘dünyanın en büyük kristal küresi’ sayılabilecek “O” isimli eseriyle, ABD’nin Missouri eyaletindeki St. Louis 21c Müzesi’nde. Dört yılda üretilen eser müzeye duvarlar inşa edilmeden önce yerleştirilmiş.
13.08.2023 Kültür Sanat
21 yıl sonra zehirli iğne! Şizofren sapığın ölümünü izlediler
21 yıl sonra zehirli iğne! Şizofren sapığın ölümünü izlediler 6 yaşındaki küçük bir kızı tecavüz etmek için kaçırdığını itiraf eden ve öldüren ABD'li Johnny Johnson idam edildi.
2.08.2023 Dünya
Tekne eve uçak çatıya çarptı! Akılalmaz görüntü
Tekne eve uçak çatıya çarptı! Akılalmaz görüntü ABD'de aynı gün içerisinde meydana gelen 2 garip kaza dünya basınında kısa sürede ses getirdi.
24.07.2023 Dünya
ABD’de palet fabrikasında korkutan yangın
ABD’de palet fabrikasında korkutan yangın ABD’nin Kansas kentindeki sanayi bölgesinde yer alan bir palet fabrikasında yangın çıktı.
16.06.2023 Dünya
Kan donduran olaylar zinciri: 'Benim için annemi öldürür müsün?'
Kan donduran olaylar zinciri: 'Benim için annemi öldürür müsün?' Küçük kızını yıllarca 'uydurma' hastalıklarla tekerlekli sandalyeye mahkum eden anne, karşısına çıkan bütün doktorları kandırdı. Facebook sayfasında paylaşılan tüyler ürpertici mesaj, 23 yıl süren köleliğin vahşi şekilde bittiğini gösteriyordu ancak hiç kimse o anda yaşananları tahmin bile edemezdi.
6.06.2023 Dünya
ABD'nin Utah eyaletinde İncil yasaklandı
ABD'nin Utah eyaletinde İncil yasaklandı ABD'nin Utah eyaletinde bir velinin talebi üzerine Hristiyanların kutsal kitabı İncil yasaklandı.
3.06.2023 Dünya
Felaketi yaşatacaktı, yakalandı! İçinden 11 milyon yumurta çıktı
Felaketi yaşatacaktı, yakalandı! İçinden 11 milyon yumurta çıktı ABD'nin Oklahoma eyaletinde yakalanan dev balık dünyada gündem oldu. Yetkililer tarafından yapılan '11 milyon yumurta' açıklaması ise tüyler ürpertti.
20.05.2023 Dünya
Kafasını kaynatıp çorba diye dağıttı! Kan donduran itiraf: 'Tencerede gördüm'
Kafasını kaynatıp çorba diye dağıttı! Kan donduran itiraf: 'Tencerede gördüm' Öldürdü, kafasını ezdi, defalarca bıçakladı yetmedi üstüne çorbasını kaynatıp sokaktaki evsizlere dağıttı! Tek derdi ise evinden ayrılmamaktı. 29 yaşındaki Daniel Rakowitz'in oda arkadaşı Monika Beerle'ye yaptıkları ve art arda gelen itiraflar korku filmlerini aratmadı.
5.05.2023 Dünya
Cesedin cebinden çıkan beyin yakıcı notlar! FBI bile devreye girdi ama elde var sıfır
Cesedin cebinden çıkan beyin yakıcı notlar! FBI bile devreye girdi ama elde var sıfır Sıcak bir haziran gününde, takvimler 1999 yılını gösterirken mısır tarlasında genç adamın ölüsü bulundu. 1.60 boylarında, 41 yaşındaki birine ait cesedin cebinden çıkan notlar ise ardında ne olduğunu FBI'ın bile çözemediği büyük bir gizem bıraktı.
5.05.2023 Dünya
Kilo verme sürecinde doğru bilinen yanlışlar! Kilo kaybını engelleyen 9 neden
Kilo verme sürecinde doğru bilinen yanlışlar! Kilo kaybını engelleyen 9 neden Kilo verme yolculuğuna çıkan herkesin temel olarak bildiği besinler arasında abur cuburlar, şekerli gazlı içecekler ve şeker ürünleri yer alıyor. Ancak bazı salata, bitkisel süt ve peynir gibi sağlıklı bilinen gıda maddeleri kilo vermemizi zorlaştırıyor. İşte diyetisyenlere göre kilo verme hedeflerinizin önüne taş koyan 9 besin...
20.04.2023 Bilgi Rehberi
Ölümcül hortumun ABD'de yarattığı yıkım, drone'la gözler önüne serildi
Ölümcül hortumun ABD'de yarattığı yıkım, drone'la gözler önüne serildi Drone görüntüleri, gece yarısı bölgeyi vuran kuvvetli hortumun ardından ABD'nin Missouri eyaletindeki bazı kırsal kesimlerde yaşanan yıkımın boyutlarını gözler önüne serdi.
8.04.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Missouri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.