Erdoğan'ın 'Çemberi tamamlamak üzereyiz' sözlerinin şifreleri... Türkiye'nin Irak planı ne?
Erdoğan'ın 'Çemberi tamamlamak üzereyiz' sözlerinin şifreleri... Türkiye'nin Irak planı ne? Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaz aylarını işaret ederek 'Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız.' dedi. Peki Türkiye'nin bölgedeki planı ne? Bu kez hedef Irak'ta güvenli bölge mi? Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
6.03.2024 Gündem
MİT Başkanı Kalın'dan Erbil'de kritik temaslar! Peş peşe önemli görüşmeler...
MİT Başkanı Kalın'dan Erbil'de kritik temaslar! Peş peşe önemli görüşmeler... Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın Bağdat ziyaretinden sonra Erbil’de de önemli temaslarda bulundu. alın, Mesut Barzani, Mesrur Barzani ve Erşat Salih ile görüştü.
28.01.2024 Gündem
MİT Başkanı İbrahim Kalın'dan 100'üncü yıl mesajı
MİT Başkanı İbrahim Kalın'dan 100'üncü yıl mesajı Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, "Milli İstihbarat Teşkilatı olarak Kuvayımilliye ruhunu Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında yerli ve milli imkanlarımızı geliştirerek, kendine yeterlilik ilkesi temelinde ve dünyaya söyleyecek bir sözümüzün olduğunu bilerek yaşatmaya kararlıyız” dedi.
29.10.2023 Gündem
Makam odasından ilk fotoğraf! MİT internet sitesindeki 'MİT Başkanı' bölümü güncellendi
Makam odasından ilk fotoğraf! MİT internet sitesindeki 'MİT Başkanı' bölümü güncellendi Milli İstihbarat Başkanlığı'na atanan İbrahim Kalın'ın makam odasından ilk fotoğraf paylaşıldı.
10.06.2023 Gündem
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakan Fidan ile görüştü
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakan Fidan ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT Başkanı Hakan Fidan'la video konferans yöntemiyle görüştü.
28.03.2020 Haberler