Doktoru vuran sanık MİT mensubu olduğunu beyan eden mesaj atmış
Doktoru vuran sanık MİT mensubu olduğunu beyan eden mesaj atmış İntörn Doktor Nida Nur Nergiz'i pompalı tüfekle 6 el ateş ederek bir bacağının ampute olmasına neden olan eski erkek arkadaşı sanık Ersin Karakuş'un yargılanmasına devam edildi.
2.04.2024 Gündem
Sahte MİT'çiye dini nikah kıyan okul müdüründen 'minnet borcu' savunması
Sahte MİT'çiye dini nikah kıyan okul müdüründen 'minnet borcu' savunması Konya’da lise öğrencisi G.A.'nın (17) 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' diyerek kandırılıp, cinsel istismara uğramasına ilişkin soruşturmada, G.A. ile kendisini 'MİT mensubu' olarak tanıtan elektrik ustası Ahmet Mandal'a (35) dini nikah kıyan okul müdürü Harun Avcu (56), ek savunması şaşkına çevirdi.
22.04.2023 Gündem
MİT mensubunun ifşa edilmesi davasında cezası onanan gazeteci tutuklandı
MİT mensubunun ifşa edilmesi davasında cezası onanan gazeteci tutuklandı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubunun ifşa edilmesi davasında 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan Manisalı gazeteci Hülya Kılınç (51), kararın İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi tarafından onanmasının ardından tutuklandı.
15.02.2022 Gündem
Son dakika... MİT şehidinin ifşa edilmesi davası! Savcı mütalaasını verdi
Son dakika... MİT şehidinin ifşa edilmesi davası! Savcı mütalaasını verdi Gelen bir son dakika haberine göre, Libya’da şehit olan MİT mensubunun cenaze töreni haberiyle "İstihbarat faaliyeti ile ilgili bilgi ve belgeleri ifşa etmek" suçundan yargılanan Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağırel'in de aralarında bulunduğu 3'ü tutuklu, biri firari toplam 8 sanıklı davada, savcı mütalaasını verdi.
8.09.2020 Gündem
MİT mensubu baba dehşet saçtı
MİT mensubu baba dehşet saçtı Bursa’nın Gemlik ilçesi’nde kızı, 10 yaşındaki Eda ile eşi, 37 yaşındaki Seçil Şen’i tabancayla öldüren Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubu 45 yaşındaki Kenan Şen eşi ve çocuğunun yanına uzanarak aynı silahla başına ateş ederek yaşamına son vermek istedi. Ağır yaralı Kenan Şen, Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
11.09.2019 Haberler