Mit Tır'ları

Mit Tır'ları

Son dakika MİT TIR'ları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan MİT TIR'ları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan MİT TIR'ları haber sayfamızda...

Mit Tır'ları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 176 mit tır'ları haberi bulunmuştur.
Bakan Fidan: Dünyayı FETÖ'ye dar etmeye devam edeceğiz
Bakan Fidan: Dünyayı FETÖ'ye dar etmeye devam edeceğiz Endonezya'da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan terör örgütleriyle mücadelenin temel öncelik olduğunu vurgulayarak önemli mesajlar verdi.
15.07.2023 Dünya
CHP Sözcüsü Faik Öztrak’tan Filistin çağrısı: İnsanlık bu zulme sessiz kalmamalı
CHP Sözcüsü Faik Öztrak’tan Filistin çağrısı: İnsanlık bu zulme sessiz kalmamalı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Parti Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.
8.04.2023 Gündem
Can Dündar hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması
Can Dündar hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması Can Dündar hakkında, sosyal paylaşım siteleri üzerinden Cumhurbaşkanına ve savcılara yönelik sözleri nedeniyle 'Cumhurbaşkanına hakaret' ve 'Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin kurum ve organlarını aşağılama' suçlarından soruşturma başlatıldı.
5.09.2022 Gündem
Eski hakim ve eşine FETÖ’den hapis cezası
Eski hakim ve eşine FETÖ’den hapis cezası Adana’da MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin gözaltına alınan sanıkları delil yetersizliğinden serbest bırakan eski hakim Cebrail Cem Alıcı, 'FETÖ/PDY üyeliği' suçundan tutuklu yargılandığı davada 7 yıl 6 ay, aynı suçtan tutuklu yargılanan eşi Nurdan Alıcı da 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
10.05.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert açıklama: Gücünüz yetiyorsa bize saldırın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert açıklama: Gücünüz yetiyorsa bize saldırın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale'nin Biga ilçesinde toplu açılış töreninde konuşma yaptı. İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına küfürüyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Taktiğiniz kavgada yumruk sayılmaz hesabıyla önünüze gelene sataşmaksa o yumrukları millete değil gücünüz yetiyorsa bize savurun." dedi.
13.11.2021 Siyaset
İletişim Başkanlığı'ndan 27 Mayıs 1960 Darbesi Uluslararası Konferansı
İletişim Başkanlığı'ndan 27 Mayıs 1960 Darbesi Uluslararası Konferansı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca "27 Mayıs 1960 Darbesi Uluslararası Konferansı" düzenlendi.
27.05.2021 Siyaset
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım açıklaması
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım açıklaması Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'yu hedef alan saldırıların gerisinde, ülkemizde sağlanan bu huzur ve güven ikliminden duyulan bir rahatsızlık olduğunu biliyoruz. İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanında olacağız. Binali Yıldırım arkadaşımızın da oğlu üzerinden hedefe alınması, asıl niyeti gösteren bir başka işarettir' dedi.
26.05.2021 Gündem
Son dakika... MİT kumpası davasında karar çıktı! Ceza yağdı
Son dakika... MİT kumpası davasında karar çıktı! Ceza yağdı Gelen son dakika haberine göre; Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne karşı açıktan giriştiği ilk operasyon" olarak tanımlanan ve MİT Başkanı Hakan Fidan'ın da aralarında bulunduğu bazı kamu görevlilerinin ifadeye çağrıldığı 7 Şubat 2012'deki "MİT kumpası"na ilişkin 8'i tutuklu 18 sanığın yargılandığı dava karara bağlandı.
3.03.2021 Gündem
Son dakika... Enis Berberoğlu için fezleke hazırlandı
Son dakika... Enis Berberoğlu için fezleke hazırlandı Anayasa Mahkemesi (AYM) Genel Kurulunca hakkında ikinci kez hak ihlali yapıldığına karar verilen Enis Berberoğlu ile ilgili yeniden yargılama ve infazın durdurulması kararı veren İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, mevzuat, karar ve iddianameyi ekleyerek hazırladığı fezlekeyi gereğinin takdiri için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sunulmak üzere Adalet Bakanlığı'na gönderdi.
9.02.2021 Gündem
MİT TIR'ları dava dosyasına 'sinyal kesici cihazların getirilmesi' eklendi
MİT TIR'ları dava dosyasına 'sinyal kesici cihazların getirilmesi' eklendi Adana ve Hatay'da MİT TIR’larının durdurulması ve aranmasını organize ettikleri gerekçesiyle Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 9'u firari 18 "sivil imamı"nın 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet ve 50 yıl 5'er ay hapisle cezalandırılmaları istemiyle açılan davanın dosyasına, örgüt mensuplarının Adana'daki eylemi sırasında MİT personelinin ve "kendilerinden olmayan jandarma" ekiplerinin yetkili kişi ve kurumlarla irtibata geçmemesi için bölgeye sinyal kesici cihazlar getirdiğine ilişkin inceleme ve tespit tutanağı eklendi.
26.01.2021 Gündem
Son dakika! AYM'den Enis Berberoğlu kararı
Son dakika! AYM'den Enis Berberoğlu kararı Gelen bir son dakika haberine göre; AYM, Enis Berberoğlu hakkında daha önce verilen ihlal kararının uygulanmadığı gerekçesiyle yapılan ikinci başvuruda yeniden ihlal kararı verdi.
21.01.2021 Gündem
Son dakika... MİT TIR'ları davasında flaş gelişme! Adana'da yakalandı
Son dakika... MİT TIR'ları davasında flaş gelişme! Adana'da yakalandı Gelen bir son dakika haberine göre, MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davada müebbet hapis cezasıyla yargılanan ve hakkında yakalama kararı bulunan dönemin Adana Ceyhan İlçe Jandarma Komutanlığı İstihbarat Kısım Amiri Ö.M.G. ile kendisine yardım eden zanlı, Antalya'da gözaltına alındı.
8.01.2021 Gündem
'MİT tırlarının durdurulması' davasının gerekçeli kararı açıklandı
'MİT tırlarının durdurulması' davasının gerekçeli kararı açıklandı Adana ve Hatay'da MİT tırlarının durdurulması davasında Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) 11 "sivil imamı" ile eski bir tuğgeneralin de aralarında bulunduğu 50 sanıktan 27'sine ağırlaştırılmış müebbet ila 1 yıl 10 ay 15 gün arasında değişen hapis cezaları verilmesinin gerekçesi açıklandı.
29.12.2020 Televizyon
Son dakika... MİT TIR'larının durdurulması davasında flaş gelişme!
Son dakika... MİT TIR'larının durdurulması davasında flaş gelişme! Gelen son dakika haberine göre; Adana ve Hatay'da MİT tırlarının durdurulması davasında Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) 11 "sivil imamı" ile eski bir tuğgeneralin de aralarında bulunduğu 50 sanıktan 27'sine ağırlaştırılmış müebbet ila 1 yıl 10 ay 15 gün arasında değişen hapis cezaları verilmesinin gerekçesi açıklandı.
29.12.2020 Gündem
Mahir Ünal'dan muhalefete tepki: Bunun adı siyaset karşıtlığıdır
Mahir Ünal'dan muhalefete tepki: Bunun adı siyaset karşıtlığıdır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Bu milletin seçtiği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni ve Cumhurbaşkanı'nı gayrimeşru ilan edeceksiniz, sonra da siyaset yaptığınızı söyleyeceksiniz. Bunun adı siyaset değil. Bunun adı tam tersine, siyaset karşıtlığıdır." dedi.
28.12.2020 Siyaset
Son Dakika | Can Dündar hakkında karar! Cezası belli oldu
Son Dakika | Can Dündar hakkında karar! Cezası belli oldu Gelen son dakika haberine göre; MİT TIR'ları davasında yargılanan firari sanık Can Dündar'a siyasi ve askeri casusluk suçundan 27 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
23.12.2020 Gündem
Son dakika! MİT tırlarının durdurulması davasında karar
Son dakika! MİT tırlarının durdurulması davasında karar Gelen bir son dakika haberine göre; Adana ve Hatay'da MİT tırlarının durdurulmasını organize ettikleri gerekçesiyle FETÖ/PDY'nin 11 "sivil imamı" ile eski bir tuğgeneralin de aralarında bulunduğu 50 sanıktan 27'si 1 yıl 10 ay 15 gün ile ağırlaştırılmış müebbet arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.
30.10.2020 Gündem
Can Dündar'ın itirazına ret
Can Dündar'ın itirazına ret MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin gizli kalması gereken bilgi ve fotoğraflara Cumhuriyet Gazetesi'nde Genel Yayın Yönetmeni olduğu dönemde yer verdiği gerekçesiyle çarptırıldığı 5 yıl 10 ay hapis cezası Yargıtay'ca bozulan Can Dündar'ın kaçak sayılmasına ve mal varlıklarına el konulması kararına avukatı aracılığıyla yaptığı itiraz üst mahkemece reddedildi.
21.10.2020 Gündem
Son dakika... Can Dündar için istenen ceza belli oldu!
Son dakika... Can Dündar için istenen ceza belli oldu! MİT tırları davasında yargılanan Can Dündar hakkında savcı mütalaasını verdi. Savcı, Dündar'ın terör örgütüne yardım ile siyasi ve askeri casusluk suçundan 35 yıla kadar hapsini talep etti.
14.10.2020 Gündem
AK Partili Turan: CHP ve HDP trenlerinin arkasında bir vagon oldular
AK Partili Turan: CHP ve HDP trenlerinin arkasında bir vagon oldular AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Yeni partiler asla Türkiye'de iktidar alternatifi olamadıklarını çok kısa sürede millete gösterdi. CHP ve HDP trenlerinin arkasında bir vagon oldular." dedi.
12.10.2020 Siyaset
AYM'nin Enis Berberoğlu kararının gerekçesi Resmi Gazete'de
AYM'nin Enis Berberoğlu kararının gerekçesi Resmi Gazete'de Anayasa Mahkemesinin, "gizli kalması gereken bilgileri açıklamak" suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezası alan Enis Berberoğlu'nun bireysel başvurusunda oy birliğiyle verdiği ihlal kararının gerekçesi Resmi Gazetede yayımlandı.
8.10.2020 Siyaset
Son dakika... Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi
Son dakika... Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi Gelen son dakika haberine göre; MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davada mahkeme, firari sanık eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın, kendisine tanınan 15 günlük sürede teslim olmaması nedeniyle mal varlıklarına el konulması ve "kaçak" sayılmasına karar verdi.
7.10.2020 Gündem
Berberoğlu için hak ihlali kararı
Berberoğlu için hak ihlali kararı Anayasa Mahkemesi, durdurulan MİT tırları görüntülerini Cumhuriyet gazetesine verdiği iddiasıyla yargılandığı davada 5 yıl 10 ay hapis cezası alan CHP’li Enis Berberoğlu için oybirliğiyle hak ihlali kararı verdi
18.09.2020 Siyaset
Son dakika: Ekonomiye güven tam! Peş peşe destek mesajları geldi
Son dakika: Ekonomiye güven tam! Peş peşe destek mesajları geldi Son dakika haberlere göre, Türkiye ekonomisi ve piyasaların koronavirüs pandemisi sürecinde gösterdiği performansı hedef alan kur odaklı manipülasyon çabalarına pek çok çevreden tepki geldi. Ekonomi yönetimine destek mesajı veren uzmanlar, Türkiye'nin kararlılıkla yoluna devam edeceğinin altını çizdi.
9.08.2020 Ekonomi
AK Parti'li Mahir Ünal'dan dövizdeki hareketliliğe ilişkin açıklama
AK Parti'li Mahir Ünal'dan dövizdeki hareketliliğe ilişkin açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Biz bu milletin tarihin içinden akıp gelen büyük idealini ve iddialarını taşımaya devam edeceğiz. Milletimiz rahat olsun. Kendimize güvenelim, Türkiye'ye güvenelim, umut ve inancımızı artıralım." ifadelerini kullandı.
7.08.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mit Tır'ları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.