Mitokondri Nakli Nedir? Mitokondri Nakli Nasıl Ve Kimlere Yapılır?
Mitokondri Nakli Nedir? Mitokondri Nakli Nasıl Ve Kimlere Yapılır? Mitokondri, hücrenin yapı taşlarından biridir. Hücreye gerekli enerji ve besinleri sağlayan mitokondri, son yıllarda çocuk sahibi olmak isteyen çiftler tarafından da önemsenmeye başlandı. Tıbbın gittikçe gelişmesi ve tedavi yöntemlerinin her geçen gün iyileştirilmesiyle birlikte çocuk sahibi olmak isteyen çiftler artık mitokondri nakliyle hayallerine kavuşabiliyor. Peki mitokondri nakli nedir? Mitokondri nakli nasıl ve kimlere yapılır? İşte bu konudaki bütün detaylar.
28.02.2021 Eğitim
Seren Serengil ve Yaşar İpek neden ayrıldı? Yaşar İpek neden hapse giriyor?
Seren Serengil ve Yaşar İpek neden ayrıldı? Yaşar İpek neden hapse giriyor? Son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, evliliği bitirme kararı almıştı. Bu kararı almalarının sebebi ise Seren Serengil'in hamile kalabilmesi için mitonkondri nakli yaptırdığı ortaya atılmıştı. Eşi Yaşar İpek tarafından anlayışla karşılanmayan bu durum çifti ayrılığa sürükledi. Peki Yaşar İpek neden hapse giriyor?
1.10.2019 Gündem
Mitokondri nakli nedir? Mitokondri nakli kimler yaptırıyor?
Mitokondri nakli nedir? Mitokondri nakli kimler yaptırıyor? Mitokondri, hücre organellerinden biridir.Boyları 0,2-5 mikron arasında değişir. Şekilleri ise ovalden çubuğa kadar değişkenlik göstermektedir. Bazı hücreler tek bir büyük mitokondri içerebilse de mitokondriler hücrelerde çoğunlukla fazla sayılardadır. Sayıları hücrenin enerji ihtiyacına göre değişir. Özellikle kas ve sinir hücreleri gibi enerji ihtiyacı fazla olan hücrelerde çok sayıda mitokondri bulunur.
6.11.2019 Gündem
Seren Serengil - Yaşar İpek neden ayrıldı? Seren Serengil mitokondri nakli mi yaptırdı?
Seren Serengil - Yaşar İpek neden ayrıldı? Seren Serengil mitokondri nakli mi yaptırdı? Son zamanlarda gündemden düşmeyen Seren Serengil - Yaşar İpek çifti, bu kez Yaşar İpek'in itirafıyla gündeme geldi. Geçtiğimiz yıl evlenen Seren Serengil - Yaşar İpek çifti neden ayrıldı? Yaşar İpek'in itirafına göre Seren Serengil mitokondri nakli mi yaptırdı?
31.08.2019 Gündem