Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri Kediler sevimli ve sevecen halleri kendisine hayran bırakır. İnsanlarla dost olan kedilerin kendilerine has özellikleri vardır. Dünyada en çok sahiplenen evcil hayvandır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Yeni kedi sahiplenen pek çok kişi kedisine isim vermek ister. Erkek ve dişi kediler için birbirinden ayrı yabancı, Türkçe, mitolojik ve yaratıcı kedi isimleri bulunur. Ancak her geçen gün yeni kedi isimleri popüler olmaktadır. En güzel erkek ve dişi kedi isimleri için Kedi İsimleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Yıllarca türbe sanıldı, işin aslı sonradan ortaya çıktı
Yıllarca türbe sanıldı, işin aslı sonradan ortaya çıktı Muğla’nın Marmaris ilçesinde yıllarca türbe sanılan ve sonrasında yapılan araştırmalarda mitolojik bir savaşçıya ait olduğu belirlenen Piramit Mezar ilgi bekliyor.
13.10.2020 Gündem
Türbe sandılar, mitolojik savaşçı çıktı
Türbe sandılar, mitolojik savaşçı çıktı Muğla’nın Marmaris ilçesinde yıllarca türbe sanılan ve sonrasında yapılan araştırmalarda mitolojik bir savaşçıya ait olduğu belirlenen Piramit Mezar ilgi bekliyor.
13.10.2020 Gündem
Kenan K., doğadan ilham alarak resimler yapıyor: Mitolojik bir dünyaya yolculuk
Kenan K., doğadan ilham alarak resimler yapıyor: Mitolojik bir dünyaya yolculuk Emekli asker Kenan K., Edremit’te kurduğu bir resim atölyesinde doğadan ilham alarak resimler yapıyor.
3.07.2020 Kültür Sanat