Mitso

Mitso

Son dakika MİTSO haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan MİTSO gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan MİTSO haber sayfamızda...

Mitso

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 273 mitso haberi bulunmuştur.
Milas’ta şenlik var!
Milas’ta şenlik var! Ege’nin şirin ilçesi; konserler söyleşiler zeytin toplama sıkımları, defileler yarışmalar ve kültürel gezilerin de içinde olduğu 30’dan fazla etkinlikle 9’uncu kez Zeytin Hasat Şenliği’ne ev sahipliği yapacak.
9.11.2023 Ege
11’inci tescili aldı
11’inci tescili aldı Milas Ticaret ve Sanayi Odası, yöreye özgü lezzetlerden olan çıntar kavurmasına da coğrafi işaret tescili almayı başardı.
21.10.2023 Ege
5 bin 4 lirayı aşmayan borçlar alınmayacak
5 bin 4 lirayı aşmayan borçlar alınmayacak Milas Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, üyelerinin güncel brüt asgari ücretin yüzde 50’sini geçmeyen ve zaman aşımı süresinin dolmasına bir yıldan az kalan 2015, 2016, 2017, 2018 yıllarına aidat borçları ile ferilerinin terkin edilmesine oybirliği ile karar verdi.
26.08.2023 Ege
MİTSO’dan AB girişimi
MİTSO’dan AB girişimi Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO), Avrupa Birliği’nin KOBİ’lere yönelik hibe destek programlarından yararlanmak için girişim başlattı.
15.07.2023 Ege
Milas’ın zeytin ağaçları turizme kazandırıldı
Milas’ın zeytin ağaçları turizme kazandırıldı Milas’ın binlerce yıllık zeytin ağaçları, Avrupa Konseyi Kültür Rotaları - Zeytin Ağacı Rotası programına kabul edildi.
8.07.2023 Ege
MİTSO üyelerine ücretsiz belge
MİTSO üyelerine ücretsiz belge Milas Ticaret ve Sanayi Odası ile Milas Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.
7.05.2023 Ege
Ege’de şenlik var
Ege’de şenlik var Alaçatı Ot Festivali, Urla Enginar Günleri, Didim Vegfest ve Efeler Gastronomi Festivali Ege’nin eşsiz lezzetleri eşliğinde baharı karşılayan konuklarına unutulmaz günler yaşatıyor
29.04.2023 Ege
‘Köklü bir miras’
‘Köklü bir miras’ İzmir Halıcılar ve Yer Döşemecileri Derneği 8. olağan genel kurulu İzmir Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
26.01.2023 Ege
TOBB’dan AB ile ticarete katkı koyacak girişim
TOBB’dan AB ile ticarete katkı koyacak girişim Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (Eurochambres) işbirliği ile yürütülen bir proje olan Türkiye – AB İş Dünyası Diyaloğu projesinin (TEBD) kapanış toplantısı İstanbul’da gerçekleşti. Toplantıya Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) adına Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer katıldı.
24.01.2023 Ege
Milas zeytinyağına Almanlardan ilgi
Milas zeytinyağına Almanlardan ilgi Avrupa Birliği coğrafi işarete sahip Milas zeytinyağı, Berlin’de “Eurogıda” adıyla gıda maddeleri satışı yapan 13 süpermarkette satışa sunuldu.
22.01.2023 Ege
Milas zeytinyağına Almanya ilgisi
Milas zeytinyağına Almanya ilgisi Berlin Sağlık Turizmi Fuarına katılan Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO), Milas’ın coğrafi işaretli ürünlerini tanıttı.
18.01.2023 Ege
9. coğrafi işaret alındı
9. coğrafi işaret alındı Milas’a özgü ürünlere coğrafi işaretler alan Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO), coğrafi işaretli ürün sayısını 9’a yükseltti.
19.12.2022 Ege
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İlham veren kadınlar İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamülleri İhracatçıları Birliği (İHBİR) Başkanı Kazım Taycı, başkan yardımcısı Kürşat Gülbahar ve eşi Betül Gülbahar’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda İhracata değer katan Kadınlar Platformu iş dünyasının önde gelen iş insanlarını bir araya geldi...
2.12.2022 Cadde
Hedef, 2023’te 23 coğrafi işaret
Hedef, 2023’te 23 coğrafi işaret  Belediye ve odaların işbirliğiyle bu yıl 8’incisi hayat bulan Milas Zeytin Hasat Şenliği, üreticileri ve tüketicileri kucaklayan etkinliklerle sona erdi. Kentin yeni hedefi, 8 olan tescilli ürün sayısını artırmak
16.11.2022 Ege
Sabunda da iddialı
Sabunda da iddialı Milas’ın AB coğrafi işaretli zeytinyağının üretimi sonrasında ortaya çıkan ve yöre halkınca çamur denilen kalıntıdan yapılan sabunlar, yok satıyor
11.11.2022 Ege
MİTSO’nun talepleri TBMM’de gündeme geldi
MİTSO’nun talepleri TBMM’de gündeme geldi Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) yönetiminin Ankara’da Muğla milletvekillerini ziyaret ederek sundukları 25 maddelik raporun zeytincilikle ilgili bölümü, TBMM’nin 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu görüşmelerinde dile getirildi.
30.10.2022 Ege
Anıt ağaçlar korunacak
Anıt ağaçlar korunacak Başta Milas olmak üzere Muğla’daki anıtsal nitelikteki zeytin ağaçlarını korumak ve yaşatmak amacıyla bir dernek kuruldu.
23.10.2022 Ege
MİTSO, komite başkanlarını seçti
MİTSO, komite başkanlarını seçti Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MİTSO) 3 Ekim’de başlayan seçim süreci, meslek komitelerinin kendi aralarında yaptıkları seçimle sürdü.
19.10.2022 Ege
Milas ürünleri dünyaya açıldı
Milas ürünleri dünyaya açıldı Milas’ın Sakarkaya bölgesinde elde edilen ve kırmızıya çalan rengi ile benzerlerinden ayrılan Sakarkaya kırmızı çam balını METRO mağazalarında satışa sunulmasını sağlayan Selahattin Tezcan, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MİTDSO) ziyaret ederek yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Reşit Özer’i kutladı.
14.10.2022 Ege
MİTSO’da seçimler tamam
MİTSO’da seçimler tamam Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nd (MİTSO) seçim süreci sona erdi.
12.10.2022 Ege
Başkanlardan teşekkür
Başkanlardan teşekkür Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MİTSO) seçimlerine tek liste olarak katılan ve 10 meslek komitesinin tümünde seçimi fire vermeden kazanan Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, oda üyelerine teşekkür etti.
5.10.2022 Ege
Kırmızıların  firesi yok
Kırmızıların firesi yok Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MİTSO), İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yapılan seçimlerde 10 meslek komitesinin 10’unda da seçimi firesiz bir şekilde kazandı.
5.10.2022 Ege
MİTSO’da dönemin son meclis toplantısı
MİTSO’da dönemin son meclis toplantısı Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nda dönemin son meclis toplantısı yapıldı.
2.10.2022 Ege
Üç coğrafi işaret daha
Üç coğrafi işaret daha Milas’a özgü ürünlere coğrafi işaretler alan Milas Ticaret ve Sanayi Odası, coğrafi işaretli ürün sayısını 8’e yükseltti.
15.09.2022 Ege
Milas zeytinyağından bir başarı daha
Milas zeytinyağından bir başarı daha 3. İstanbul Coğrafi İşaretler Zirvesi, Metro Türkiye’nin ev sahipliğinde ve Türk Patent ve Marka Kurumu ile TOBB’un işbirliğinde İstanbul’da düzenlendi.
14.09.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Mitso ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.