Attila Gökçe

Attila Gökçe

Son dakika Attila Gökçe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Attila Gökçe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Attila Gökçe haber sayfamızda...

Attila Gökçe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 976 attila gökçe haberi bulunmuştur.
Attila Gökçe'den 2 Nisan öncesi dikkat çeken çıkış: Galatasaray, 'Fenerbahçesiz ligi' kabul etmez
Attila Gökçe'den 2 Nisan öncesi dikkat çeken çıkış: Galatasaray, 'Fenerbahçesiz ligi' kabul etmez Fenerbahçe Kulübü 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul yapacak. Kurulda üyeler Başkan Ali Koç'a 'ligden çekilme yetkisi' vermeyi tartışacak. Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe, sarı-lacivertli takımın ligden çekilmesi halinde yaşanacakları sıraladı. İşte o yazı...
27.03.2024 Fenerbahçe
Macaristan yenilgisi sonrası Montella'ya tavsiye: İlk uçakla Milli Takım kampına gelmeli
Macaristan yenilgisi sonrası Montella'ya tavsiye: İlk uçakla Milli Takım kampına gelmeli 2024 Avrupa Şampiyonası'na hazırlıkları kapsamında Macaristan ile deplasmanda karşılaşan A Milli Takımımız rakibine 1-0 yenildi. Spor yazarları karşılaşmayı yorumladı.
23.03.2024 Milli Takım
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin'
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin' Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından Hami Mandıralı, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışından bahseden Mandıralı, Milli futbolcuya sert tepki gösterdi. İşte detaylar...
21.03.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe'yi bekleyen tehlike! 'Ligden çekilirse, UEFA Konferans Ligi'nden men edilebilir'
Fenerbahçe'yi bekleyen tehlike! 'Ligden çekilirse, UEFA Konferans Ligi'nden men edilebilir' Fenerbahçe'nin 2 Nisan tarihinde yapılması planlanan olağanüstü kongresinde sarı-lacivertli kulübün futbol takımının ligden çekilmesi dahil alınacak aksiyonları değerlendirilecek. İşte Fenerbahçe'yi olası ligden çekilmesi halinde bekleyen senaryo...
21.03.2024 Fenerbahçe
Okan Buruk'un Mertens planı ortaya çıktı! Teklif yapıldı
Okan Buruk'un Mertens planı ortaya çıktı! Teklif yapıldı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sezon sonunda aktif futbol hayatına nokta koymayı düşünen Dries Mertens’le görüşüp, 1 yıl daha takımda kalmasını istedi.
21.03.2024 Galatasaray
Kaddafi'nin uçan limuzini! Türkiye'ye de gelmiş, her yerine '9.9.99' yazısını yapıştırdı
Kaddafi'nin uçan limuzini! Türkiye'ye de gelmiş, her yerine '9.9.99' yazısını yapıştırdı Libya'yı 42 yıl demir yumrukla yöneten Kaddafi'den geriye kalanlar da tartışma ve çatışma konusu olmaya devam etti. İktidarı döneminde lükse olan düşkünlüğüyle öne çıkan eski lidere dair ilginç detay ise ‘Afriqiyah Force One.' İşte Türkiye'ye de gelen ve her yerinde '9.9.99' yazısının yer aldığı uçağın sırrı.
21.03.2024 Dünya
Euroleague'de Fenerbahçe Beko, Barcelona'yı devirdi! Jasikevicius, İspanya'da gündem oldu: Kan döktü
Euroleague'de Fenerbahçe Beko, Barcelona'yı devirdi! Jasikevicius, İspanya'da gündem oldu: Kan döktü Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'nin 30. hafta maçında Barcelona'yı evinde ağırladı. Sarı-lacivertliler karşılaşmadan 88-74 galip ayrıldı. Fenerbahçe Beko'nmun galibiyeti sonrası İspanya'da gündem Saras Jasikevicius oldu.
Montella'dan Attila Gökçe'ye özel açıklamalar! Ancelotti ile Arda Güler için görüştü
Montella'dan Attila Gökçe'ye özel açıklamalar! Ancelotti ile Arda Güler için görüştü A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 19 Kasım 2023’de tabelaya bakmadan, koşarak peş peşe goller kovalayan, oyunda süreklilik gösteren ve maçı 3-2 kazanan kadronun aynı başarıyı Euro 2024 finallerinde de göstermesini istiyor
21.03.2024 Milli Takım
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan çok sert derbi sözleri! 'Delikanlılığa sığmaz'
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan çok sert derbi sözleri! 'Delikanlılığa sığmaz' Trabzonspor, Fenerbahçe maçından sonra yaşanan gelişmelerle ilgili basın toplantısı düzenledi. Bordo-mavili ekibin Başkanı Ertuğrul Doğan, sert açıklamalarda bulundu.
20.03.2024 Trabzonspor
Arda Güler, Montella'yı mest etti: İşte böyle evlat!
Arda Güler, Montella'yı mest etti: İşte böyle evlat! Real Madrid'de forma giyen Arda güler, milli takım kampında teknik direktör Vincenzo Montella'yı mest etti. İtalyan teknik adam Arda Güler'e bir pozisyonda "İşte böyle evlat" diye seslendi.
20.03.2024 Milli Takım
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı Almanya’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) mücadele edecek son 3 takım yarın başlayacak play-off müsabakaları sonrası belli olacak.
20.03.2024 EURO 2024
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya giren 7 kişi adliyede
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya giren 7 kişi adliyede Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya girerek olaylara karışan 7 kişinin adliyeye getirildi bildirildi.
20.03.2024 Gündem
İtalya'dan Enis Destan hamlesi! İşte Trabzonspor'un istediği bonservis
İtalya'dan Enis Destan hamlesi! İşte Trabzonspor'un istediği bonservis İtalya Serie A ekibi, transferde gözünü Trabzonspor'a çevirmiş durumda. İtalyan ekibi, önümüzdeki sezon için transfer hedefini belirlerken Bordo-Mavililer'in yıldızı için ilk resmi teklif de yapıldı.
20.03.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'den Trabzonspor'a 1996 göndermesi: Bu işler sürpriz değil!
Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'den Trabzonspor'a 1996 göndermesi: Bu işler sürpriz değil! Fenerbahçe'de 1994-1998 yılları arasında başkanlık görevini yürüten Ali Şen, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Ali Şen, sarı-lacivertlilerin 1996 yılında elde ettiği şampiyonluk için Trabzonspor'a göndermede bulundu.
20.03.2024 Fenerbahçe
Attila Gökçe'den olaylar sonrası sert tepki: Süper Lig maçlarını durduralım artık!
Attila Gökçe'den olaylar sonrası sert tepki: Süper Lig maçlarını durduralım artık! Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve konuk ekibin 3-2 galibiyetiyle sonuçlanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası taraftarlar sahaya girmiş, büyük olaylar yaşanmıştı. Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe, bu haftaki köşesinde yaşanan olaylara tepki gösterdi. İşte Attila Gökçe'nin 'Yakın şu karanlığı' başlıklı yazısı...
20.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de iş çok ciddi! 'Ligden çekilme' düşüncesine camiadan büyük destek
Fenerbahçe'de iş çok ciddi! 'Ligden çekilme' düşüncesine camiadan büyük destek Süper Lig'de pazar günü oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası taraftar sahaya inmiş, büyük olaylar çıkmıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç 'ligden çekilme' konusu ile ilgili "Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın" açıklamasını yapmıştı. 'Ligden çekilme' düşüncesini 2 Nisan'da yapılacak genel kurulun oylarına sunma kararı alan sarı-lacivertli kulüpte, buradan çıkacak sonuca göre nihai karar verilecek. Daha önce de yaşanan sıkıntıların ardından gündeme gelen ligden çekilme konusu, ilk kez bu kadar ciddi bir boyuta ulaştı.
20.03.2024 Fenerbahçe
Attila Gökçe'den Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası tepki: Asıl çaresizlik Fernando Santos'ta
Attila Gökçe'den Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası tepki: Asıl çaresizlik Fernando Santos'ta Beşiktaş, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları siyah-beyazlı ekibin oyununu ve karşılaşmayı değerlendirdi.
17.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den iddialara sert yanıt: Tamamı kibir, yalan ve algı operasyonu
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den iddialara sert yanıt: Tamamı kibir, yalan ve algı operasyonu Beşiktaş'ın eski Başkanı Ahmet Nur Çebi sessizliğini bozdu. Milliyet'e özel açıklamalarda bulunan Çebi, iddialara sert yanıtlar verdi. İşte detaylar...
13.03.2024 Beşiktaş
Ali Ece'den Beşiktaş maçı sonrası olay sözler: Bu kadar kötü kadro mühendisliği yapanları Lovren kovalasın!
Ali Ece'den Beşiktaş maçı sonrası olay sözler: Bu kadar kötü kadro mühendisliği yapanları Lovren kovalasın! Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş, Gaziantep deplasmanından eli boş döndü, üst üste ikinci mağlubiyetini aldı. Yenilginin ardından spor yazarlarından sert eleştiriler geldi.
12.03.2024 Beşiktaş
Şubat ayının en centilmen futbolcusu Olimpiu Morutan seçildi
Şubat ayının en centilmen futbolcusu Olimpiu Morutan seçildi TFF Fair Play Ödülleri'nin Şubat 2024 Dönemi sahipleri, Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu tarafından belirlendi.
7.03.2024 Ankaragücü
Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası ünlü isme eleştiri yağmuru: Büyük hayal kırıklığı!
Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası ünlü isme eleştiri yağmuru: Büyük hayal kırıklığı! Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki derbide Galatasaray, Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 yenerek liderlik koltuğunu muhafaza etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
4.03.2024 Beşiktaş
İstanbulspor galibiyeti sonrası Beşiktaşlı oyuncuya Semih Şentürk benzetmesi
İstanbulspor galibiyeti sonrası Beşiktaşlı oyuncuya Semih Şentürk benzetmesi Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 27'nci haftasında son sırada yer alan İstanbulspor'u 2-0 yenerek Galatasaray derbisi öncesi seri yakaladı. Spor yazarları siyah-beyazlı takımın galibiyetini yorumladı.
26.02.2024 Beşiktaş
En centilmen futbolcu İstanbulsporlu Florian Loshaj
En centilmen futbolcu İstanbulsporlu Florian Loshaj Süper Lig ekibi İstanbulspor'da forma giyen Florian Loshaj, “En Centilmen Futbolcu” kategorisinde ödülün sahibi oldu.
23.02.2024 Süper Lig
Özhan Pulat yıllar sonra açıkladı: Ndombele, Djiku ve Osimhen'e teklif yaptık! İşte belge
Özhan Pulat yıllar sonra açıkladı: Ndombele, Djiku ve Osimhen'e teklif yaptık! İşte belge Teknik Direktör Özhan Pulat, Bursaspor'da scout şefi olarak görev yaptığı dönemde Galatasaraylı ve Fenerbahçeli isme resmi transfer teklifi yaptıklarını açıkladı.
21.02.2024 Süper Lig
SON DAKİKA | Galatasaray'dan Mauro Icardi hamlesi! Fenerbahçe ve Ankaragücü'nden açıklama gelmişti
SON DAKİKA | Galatasaray'dan Mauro Icardi hamlesi! Fenerbahçe ve Ankaragücü'nden açıklama gelmişti Arjantinli golcünün Süper Lig maçında Ankaragücü tribünlerine yönelik sportmenlik dışı hareket yaptığı iddia edilmişti. Fenerbahçe ve Başkent kulübünden konuyla ilgili açıklama gelmişti. Sarı-kırmızılı kulüp, Mauro Icardi ile ilgili hamle yapma kararı aldı. İşte detaylar...
21.02.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Attila Gökçe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.