Modoko

Modoko

Son dakika Modoko haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Modoko gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Modoko haber sayfamızda...

Modoko

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 86 modoko haberi bulunmuştur.
Metro Durakları İsimleri 2024: İstanbul Metro Sefer Saatleri ve Güzergahı
Metro Durakları İsimleri 2024: İstanbul Metro Sefer Saatleri ve Güzergahı İstanbul’un trafik yükünü önemli ölçüde azaltan metro ağı her gün milyonlarca insan taşıyor. İstanbul’da toplamda 8 metro hattı bulunur. Bunlar M1A, M1B, M2, M3, M4, M5, M6 ve M7 şeklindedir. M4, M5 metro hattı Anadolu Yakası’nda hizmet verir ve güzergahları farklıdır. Sefer saatleri ve sayıları hafta içi ve hafta sonu günlerine göre değişiklik gösterir. İstanbul metro sefer saatleri ve haritasını merak ediyorsanız “İstanbul Metro Durakları ve İsimleri 2024” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.01.2024 Gündem
‘Eski mobilyayı toz yapıp tekrar kullanıma açalım’
‘Eski mobilyayı toz yapıp tekrar kullanıma açalım’ İklim krizi sürdürülebilir yatırımları kaçınılmaz kılıyor. İhracat ve markalaşma yolunda önemli ilerleme kaydeden mobilya sektörü de, geri dönüşüm ve atık konusunda hızlı adımlar atılması gerektiği görüşünde.
22.08.2023 Ekonomi
Mobilyada alım erkene çekildi
Mobilyada alım erkene çekildi Tüketiciler artan fiyatlar nedeniyle mobilya alımlarını öne çekiyor. Sektör, mobilya alımlarında taksit sınırının artırılmasını talep ediyor.
1.07.2023 Ekonomi
‘Asla teslim etmeyeceğiz’
‘Asla teslim etmeyeceğiz’ İstanbul’da Bostancı-Dudullu metro hattının açılışı Altılı Masa liderlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Kılıçdaroğlu, “Birlikte mücadele etmek zorundayız. O nedenle söylüyoruz; Ekrem İmamoğlu’nun kılını dahi teslim etmeyeceğiz” dedi.
7.01.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu, Akşener ve Davutoğlu İstanbul'da metro hattı açılışına katıldı
Kılıçdaroğlu, Akşener ve Davutoğlu İstanbul'da metro hattı açılışına katıldı Dudullu-Bostancı Metro Hattı açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da katıldı.
6.01.2023 Gündem
600. mağaza Modoko’da açıldı
600. mağaza Modoko’da açıldı Bambi Yatak, 600. mağazasını Modoko’da açtı.
31.03.2022 Vitrin
Mobilyada 2020 boyunca yapılan ihracat 10 ayda geçildi
Mobilyada 2020 boyunca yapılan ihracat 10 ayda geçildi Türkiye'nin mobilya ihracatı, 10 ayda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25 artışla 3,45 milyar dolara ulaşarak, 2020 yılı ihracatını geride bıraktı.
14.11.2021 Ekonomi
Çevreci mobilya için strateji kurmak şart
Çevreci mobilya için strateji kurmak şart Sektörlerde ortak bir hareket sürüyor: Doğa dostu, sürdürülebilir yatırımlar... Geri dönüşüm oranının az olduğu mobilya sektöründe geri dönüşüm ve hammaddelerin yeniden kullanımı için çalışmalar yapılması planlanıyor
9.11.2021 Ekonomi
Mobilya zirveye koşarak çıkıyor
Mobilya zirveye koşarak çıkıyor Türkiye’nin mobilya ihracatı ilk yarıda 2 milyar dolara çıktı. Son dönemde  dünya mobilya liginde 13’üncülükten 8’inciliğe yükselen sektörün hedefi 2023’te 5’incilik. Bu yıl ihracatta 4 milyar doların aşılması bekleniyor.
23.07.2021 Ekonomi
Normalleşme başlıyor ancak yeme - içme sektörünün önerileri var: Esnek saat, pazar izni ve aşı talebi
Normalleşme başlıyor ancak yeme - içme sektörünün önerileri var: Esnek saat, pazar izni ve aşı talebi Yeme - içme sektöründen sinemalara birçok işletme faaliyete geçiyor. Sektör temsilcileri, pazar dahil olmak üzere saat 24.00’e kadar işletmeleri açık tutmak ve aşı için öncelik istiyor.
2.06.2021 Ekonomi
Mobilya ihracatında 2,1 milyar dolarla tarihi zirve görüldü
Mobilya ihracatında 2,1 milyar dolarla tarihi zirve görüldü Mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatında bu yılın ilk 4 ayında 2,1 milyar dolarla tarihi zirve görülürken, söz konusu ihracatın 1,3 milyar dolarını mobilya sektörü gerçekleştirdi.
10.05.2021 Ekonomi
2021'in ilk çeyreğinde mobilya ihracatı 1 milyar dolara yaklaştı
2021'in ilk çeyreğinde mobilya ihracatı 1 milyar dolara yaklaştı Yılın ilk çeyreğinde mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörünün ihracatı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 14,64 artarak 1,5 milyar dolara ulaştı. Bu rakamın 962 milyon dolarını mobilyacılar gerçekleştirdi.
10.04.2021 Ekonomi
Bahçe mobilyasına bahar erken geldi
Bahçe mobilyasına bahar erken geldi Bahar günlerinin gelmesiyle birlikte bahçeler, balkonlar hareketlendi. Bahçe mobilyalarında kolay temizlenen, hava koşullarına dirençli ürünler öne çıkıyor.
6.04.2021 Ekonomi
Art Design, tasarım ötesi lüks
Art Design, tasarım ötesi lüks Mobilya sektöründe adından söz ettiren Art Design Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Terzi, “Kişiye özel tasarımlar yapıyoruz. 3D çizimle bilgisayarda göstererek nasıl bir iç mekana sahip olacağını anlatıyoruz. Memnuniyet yüzde 100 seviyelerinde” dedi
22.02.2021 Ege
Kuyumcularla sevgilileri taksit ayırdı
Kuyumcularla sevgilileri taksit ayırdı Takı alışverişinde düşürülen taksit süreleriyle yeni yıla giren kuyumcular, yılbaşı hediyesi alımında olumsuz tablo ile karşılaştı.
7.01.2021 Ekonomi
Ham madde sıkıntısı mobilyacıların elini bağlıyor
Ham madde sıkıntısı mobilyacıların elini bağlıyor MDF ve sünger gibi ham maddelerin ihracatında kurun yükselmesi nedeniyle artış yaşandığını belirten mobilya üreticileri, ham madde tedarikinde sorun yaşandığını, bu nedenle hem iç pazarın hem de mobilya ihracatının olumsuz etkilendiğini bildirdi.
17.10.2020 Ekonomi
Mobilya sektöründe "destek paketi" ve "düğün alışverişi" yoğunluğu
Mobilya sektöründe "destek paketi" ve "düğün alışverişi" yoğunluğu Kamu bankalarınca başlatılan kredi destek paketi ve düğün salonlarının açılacak olması nedeniyle mobilya sektöründe ciddi hareketlilik yaşanıyor.
12.06.2020 Ekonomi
İşte ‘dört dörtlük’ tarihi kredi paketi
İşte ‘dört dörtlük’ tarihi kredi paketi Kamu bankaları corona virüse karşı normalleşme adımlarını hızlandıracak 4 yeni kredi paketi açıkladı. Konut, taşıt, sosyal hayat ve tatil destek kredileri tarihi imkânlar sunuyor. Krediler tüm sektörlerde heyecan yarattı
4.06.2020 Ekonomi
Evden çalışanlara  fonksiyonel mobilya
Evden çalışanlara fonksiyonel mobilya Kovid-19’la yükselişe geçen evden çalışma modeli uzun bir süre devam edecek gibi görünüyor. Mobilyacılar da bu öngörüyle fonksiyonel mobilya modellerini artırıyor. Evde ofis alanı oluşuyor. Bakalım yeni dönem acaba neler getirecek?
23.05.2020 Ekonomi
Düğün alışverişi internete kaydı
Düğün alışverişi internete kaydı Züccaciyeciler Derneği (ZÜCDER) Başkanı Mesut Öksüz, Türkiye’de yılda ortalama 550 bin çiftin evlendiğini hatırlatarak, “Online platformlardan çeyizlik züccaciye ürünü alanların sayısı geçtiğimiz dönemlere göre yüzde 100 arttı” dedi.
26.04.2020 Ekonomi
Düğün alışverişleri online mecralara kaydı
Düğün alışverişleri online mecralara kaydı Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle düğünlerin ertelenmesine karşın çiftler, mobilya ve züccaciye ürünleri gibi düğün alışverişlerini online platformlardan sürdürüyor.
25.04.2020 Ekonomi
Koronavirüse karşı tampon bölge aşısı
Koronavirüse karşı tampon bölge aşısı Irak’a ihracatın kapısı Habur, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatıldı. İhracatçılar, Ticaret Bakanlığı ile görüşmede. Olası çözümler arasında ‘tampon bölgede’ şoför ya da dorse değişimi var
3.03.2020 Ekonomi
Türk mobilyası yurtdışı atağında
Türk mobilyası yurtdışı atağında Ofis mobilyası pazarında Bürosit, Grammer ve Herman Miller markalarıyla faaliyet gösteren Çalışkan Ofis, yurtdışı atağına kalktı. Son yıllarda özellikle e-ticaretin etkisiyle cirosunda ihracatın payını yüzde 40’a çıkaran Çalışkan Ofis, bugüne dek Sri Lanka’daki partner ofisi aracılığıyla yürüttüğü yurtdışı faaliyetlerini farklı coğrafyalarda genişletmeyi planlıyor.
15.12.2019 Ekonomi
Türkiye, ABD'de mobilya AVM'si kuracak
Türkiye, ABD'de mobilya AVM'si kuracak MODOKO Mobilyacılar Sitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi ile ABD'de mobilya alışveriş merkezi açmaya hazırlanıyor.
27.10.2019 Ekonomi
Çok fonksiyonlu mobilya'nın  tek adresi  Multimo
Çok fonksiyonlu mobilya'nın tek adresi Multimo Türkiye’de 30 yıldır çok fonksiyonlu mobilya alanında üretim yapan ilk ve tek firma Gaysan Mobilya’nın perakende markası Multimo, “Hayata Yer Aç!” sloganı ile Bağdat Caddesi Feneryolu’nda yeni mağazasını açtı.
13.10.2017 Dekorasyon

Benzer Haber Etiketleri

Modoko ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.