Mogadişu

Mogadişu

Son dakika Mogadişu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mogadişu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mogadişu haber sayfamızda...

Mogadişu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 787 mogadişu haberi bulunmuştur.
MSB kaynaklarından son dakika F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB kaynaklarından son dakika F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Haberler
MSB kaynaklarından son dakika F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB kaynaklarından son dakika F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı Mogadişu’daki terör saldırısını kınadı
Dışişleri Bakanlığı Mogadişu’daki terör saldırısını kınadı Dışişleri Bakanlığı, Somali'nin başkenti Mogadişu'da meydana gelen terör saldırısını kınadı.
11.02.2024 Gündem
TSK yasaklamıştı! Üs bölgelerinin yeni düşmanı: Akıllı telefonlar
TSK yasaklamıştı! Üs bölgelerinin yeni düşmanı: Akıllı telefonlar Operasyon bölgesindeki askerlerin akıllı telefon kullanımıyla ilgili TSK tarafından yeni yasaklar getirildi. Sadece operasyonu değil, güvenlik güçlerinin hayatını da tehlikeye atan paylaşımlar diğer ülkeler için de ciddi sorun oluştururken gugüne kadar yaşanan örnekler, kurallara uyulmadığı zaman faturanın hayli ağır olduğunu gösteriyor.
12.01.2024 Gündem
Madagaskar Hakkında Bilgiler; Madagaskar Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve  Saat Farkı
Madagaskar Hakkında Bilgiler; Madagaskar Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Madagaskar –resmi adıyla Madagaskar Cumhuriyeti-, bir ada ülkesidir. Ülkeye adını da veren ada dünyanın en büyük dördüncü adasıdır. Bir ada ülkesi olması sebebiyle sınır komşuları bulunmuyor. Madagaskar hakkında detaylı bilgiyi derledik.
2.01.2024 Tatil
50+1 tartışmasıyla ilgili Bahçeli'den son dakika açıklaması
50+1 tartışmasıyla ilgili Bahçeli'den son dakika açıklaması Siyasetteki yüzde 50+1 tartışmasıyla ilgili açıklama yapan MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Bu konuda bizim geçmişten bugüne söylediğimiz sözler, paylaştığımız görüşler bellidir. Bugün de aynı çizgide, aynı görüşteyiz.' dedi.
21.11.2023 Haberler
50+1 tartışmasıyla ilgili Bahçeli'den son dakika açıklaması
50+1 tartışmasıyla ilgili Bahçeli'den son dakika açıklaması Siyasetteki yüzde 50+1 tartışmasıyla ilgili açıklama yapan MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Bu konuda bizim geçmişten bugüne söylediğimiz sözler, paylaştığımız görüşler bellidir. Bugün de aynı çizgide, aynı görüşteyiz.' dedi.
21.11.2023 Gündem
Ziraat Katılım’dan Somali’ye şube
Ziraat Katılım’dan Somali’ye şube Afrika kıtasında 2020 yılında faaliyete başlayan Sudan şubesi ile Türk bankacılık tarihinde bir ilke imza atan Ziraat Katılım, Somali’nin başkenti Mogadişu’da yurt dışındaki ikinci şubesinin açılışını gerçekleştirdi.
2.11.2023 Ekonomi
Dışişleri Bakanlığı'ndan Somali’ye taziye mesajı
Dışişleri Bakanlığı'ndan Somali’ye taziye mesajı Dışişleri Bakanlığı, Somali’nin başkenti Mogadişu’da askeri akademiye gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.
24.07.2023 Gündem
Somali’de yine kan döküldü
Somali’de yine kan döküldü Ardı ardına gelen patlama ve saldırılar, ülkeyi karıştırdı. Son olarak bir otele düzenlenen saldırıda 9 kişi hayatını kaybetti.
11.06.2023 Dünya
Otele terör saldırısı! Çok sayıda ölü ve yaralı
Otele terör saldırısı! Çok sayıda ölü ve yaralı Terör örgütü Eş Şebab Somali’nin başkenti Mogadişu’da sahildeki bir oteli hedef aldı, şiddetli patlamayla başlayan dehşet yedi saat sürdü.
10.06.2023 Dünya
Sefere gittiler, dönen tek bir kişi olmadı! Osmanlı leventlerini yamyamlar mı yedi?
Sefere gittiler, dönen tek bir kişi olmadı! Osmanlı leventlerini yamyamlar mı yedi? Yaklaşık 600 yıl hüküm süren Osmanlı İmparatorluğu bu süreç boyunca tarihin en güçlü devletleriyle savaştı. Ancak Osmanlının savaştığı ilginç topluluklardan biri de yamyam bir kabile oldu. Mombasa'ya gidip geri dönmeyen Osmanlı askerlerinin başına gelenler korku filmlerini aratmayacak türden.
14.04.2023 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan Somali’ye taziye mesajı
Dışişleri Bakanlığı'ndan Somali’ye taziye mesajı Dışişleri Bakanlığı, Somali’de meydana gelen terör saldırısı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.
4.01.2023 Gündem
Türk lirasını yırtarak paylaşımda bulunan 2 Finlandiyalıya gözaltı
Türk lirasını yırtarak paylaşımda bulunan 2 Finlandiyalıya gözaltı Ankara Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya platformunda Türk lirasını yırtarak paylaşımda bulunan Mogadişu doğumlu Finlandiya vatandaşı 2 şahsın gözaltına alındığını duyurdu.
29.11.2022 Haberler
Tepki çeken görüntüler! Yasal işlem başlatıldı
Tepki çeken görüntüler! Yasal işlem başlatıldı Ankara Emniyet Müdürlüğü, Türk Lirasını yırtarak paylaşımda bulunan yabancı uyruklu 2 kişinin gözaltına alındığı, haklarında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.
29.11.2022 Gündem
Somali’de bakanların kaldığı otele saldırı
Somali’de bakanların kaldığı otele saldırı El Kaide’ye bağlı Eş Şebab örgütünün, Somali’nin başkenti Mogadişu’da hükümet yetkililerinin kaldığı “Villa Rose” adlı lüks otele düzenlediği saldırıda 4 kişinin öldüğü, onlarca kişininse yaralandığı bildirildi.
29.11.2022 Dünya
Somali’de hükümet yetkililerinin kaldığı otele saldırı!
Somali’de hükümet yetkililerinin kaldığı otele saldırı! Somali’nin başkenti Mogadişu’da hükümet yetkililerinin kaldığı otele düzenlenen saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti.
28.11.2022 Dünya
Somali tahıl koridorunun yeniden açılmasından memnun
Somali tahıl koridorunun yeniden açılmasından memnun Türkiye ve Birleşmiş Milletler’in (BM), girişimlerinin ardından Karadeniz’deki tahıl koridorunun yeninden açılması, Somali halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.
2.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Mahmud ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Mahmud ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
31.10.2022 Siyaset
Somali yine kana bulandı
Somali yine kana bulandı Başkent Mogadişu’da Eğitim Bakanlığı ile pazar yerine yakın bir bölgede, bomba yüklü araçlarla gerçekleştirilen iki saldırıda en az 100 kişinin yaşamını yitirdiği, 300’den fazla kişinin de yaralandığı açıklandı.
31.10.2022 Dünya
Somali'de bombalı saldırının bilançosu ağırlaşıyor
Somali'de bombalı saldırının bilançosu ağırlaşıyor Başkent Mogadişu'yu kana bulayan Eş Şebab saldırısında en az 100 can kaybı var, yaklaşık 300 yaralı ise hastanelerde tedavi görüyor.
30.10.2022 Dünya
Türkiye’den Somali’ye başsağlığı mesajı
Türkiye’den Somali’ye başsağlığı mesajı Dışişleri Bakanlığı, Somali’nin başkenti Mogadişu'da meydana gelen terör saldırılarında hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.
29.10.2022 Gündem
Somali'de Eğitim Bakanlığı'na bombalı saldırı
Somali'de Eğitim Bakanlığı'na bombalı saldırı Somali’nin başkenti Mogadişu’daki Eğitim Bakanlığına bombalı saldırı gerçekleştirildi.
29.10.2022 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan Somali'ye taziye mesajı
Dışişleri Bakanlığı'ndan Somali'ye taziye mesajı Dışişleri Bakanlığı, Somali'nin Hiraan bölgesinde gerçekleştirilen terör saldırılarında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.
20.10.2022 Siyaset
Metin Feyzioğlu neden KKTC elçisi oldu? Bakan Çavuşoğlu açıkladı
Metin Feyzioğlu neden KKTC elçisi oldu? Bakan Çavuşoğlu açıkladı Yeni Büyükelçiler kararnamesinde öne çıkan isimlerden biri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne büyükelçi olarak atanan Barolar Birliği eski Başkanı Metin Feyzioğlu'ydu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu neden Feyzioğlu'nu büyükelçi olarak atadıklarını anlattı.
11.10.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Mogadişu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.