Şeyma Subaşı patenleriyle poz verdi! 'Aralık'ta Miami'
Şeyma Subaşı patenleriyle poz verdi! 'Aralık'ta Miami' Adeta her adımı olay olan, son olarak Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Şeyma Subaşı, spor tarzı ve patenleriyle objektif karşısına geçerek yeni pozlarını yayınladı.
31.12.2021 Cadde
Şeyma Subaşı paylaştı! Melisa'nın tırnakları olay oldu
Şeyma Subaşı paylaştı! Melisa'nın tırnakları olay oldu Evlenmek üzere olduğu Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile ayrılığı ve bebeğini kaybettiği haberleriyle gündemde olan Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa'nın, protez tırnak yaptırması sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.
29.06.2021 Cadde
Yeşim Salkım’dan Şeyma Subaşı’na gönderme
Yeşim Salkım’dan Şeyma Subaşı’na gönderme Şarkıcı Yeşim Salkım, DreamTürk ve Radyo D ortak canlı yayınına katıldı.
7.06.2021 Cadde
Şeyma Subaşı'ndan 'hamile' yanıtı ve nafaka açıklaması
Şeyma Subaşı'ndan 'hamile' yanıtı ve nafaka açıklaması Sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile evlenmeye hazırlanan Şeyma Subaşı, hakkındaki hamilelik iddiaları hakkında konuştu. Temmuzda Ibiza’da evleneceğini söyleyen 30 yaşındaki sosyal medya fenomeni, "Evlenmeden boşanmamı konuşuyorlar" dedi. Öte yandan Subaşı, 801 bin 540 TL olduğu iddia edilen tektaşı hakkında açıklama yaptı.
5.06.2021 Cadde
Şeyma Subaşı'dan milyarder sevgilisine: Benim için daha çok çalış
Şeyma Subaşı'dan milyarder sevgilisine: Benim için daha çok çalış Şeyma Subaşı, şu sıralar Ibiza'da tatil yapıyor ve düğün hazırlıklarıyla uğraşıyor. Subaşı, sosyal medya hesabından sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
23.05.2021 Cadde
Şeyma Subaşı özel jetine kavuştu!
Şeyma Subaşı özel jetine kavuştu! Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi, Bali'den dönerken özel jet bulamayınca sevgilisi Şeyma Subaşı için yolcu uçağının tüm biletlerini satın alarak uçağı kapatmıştı. Şubaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eleştirilerin hedefi olmuştu. Bir süredir Dubai'de tatil yapan çiftten Saloussi, bu kez sevgilisinin ayaklarını özel jet ile yerden kesti.
8.05.2021 Cadde
Şeyma Subaşı'nın milyarder sevgilisi İstanbul’da
Şeyma Subaşı'nın milyarder sevgilisi İstanbul’da Geçtiğimiz günlerde Miami’den Türkiye’ye geçen Şeyma Subaşı’yı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Al Saloussi yalnız bırakmadı. Mohammed Al Saloussi, Şeyma'nın ailesiyle de tanıştı.
3.04.2021 Cadde
Şeyma Subaşı sahalara döndü! Aylar sonra Türkiye'de
Şeyma Subaşı sahalara döndü! Aylar sonra Türkiye'de Bir süredir ABD'de olan ve Mısırlı iş insanı Mohammed Al Saloussi ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, Türkiye'ye döndü. Önceki gün Bebek’te objektiflere yansıyan Subaşı, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.
2.04.2021 Cadde
Şeyma Subaşı: Ananas gibiyim
Şeyma Subaşı: Ananas gibiyim Mısırlı Mohammed Al Saloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, yeni pozlarını Instagram hesabından yayınladı. Subaşı, gönderilerine, "Ananas gibiyim. Dışarıdan güçlü, içeriden yumuşak ve tatlı... Üzerinde de bir tacı olan" notunu düştü.
9.02.2021 Cadde
Şeyma Subaşı’ndan sevgilisine: Melisa’dan sonra ikinci her şeyim
Şeyma Subaşı’ndan sevgilisine: Melisa’dan sonra ikinci her şeyim Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile birlikteliğinin birinci ayını kutladı. Subaşı, paylaşımına düştüğü notla dikkat çekti. Dj Guido Senia’dan ayrıldıktan sonra Mohammed Al Saloussi ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, sevgilisiyle birlikte verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
24.01.2021 Cadde
Şeyma Subaşı sevgilisiyle sürat teknesi kullandı
Şeyma Subaşı sevgilisiyle sürat teknesi kullandı Şeyma Subaşı, milyarder sevgilisi ile Amerika'da sürat teknesi kullandığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Subaşı paylaşımın altına, "Sadece sen ve ben" notunu düştü.
23.01.2021 Cadde
Şeyma Subaşı sevgilisi Mohammed Al Saloussi'ye kavuştu
Şeyma Subaşı sevgilisi Mohammed Al Saloussi'ye kavuştu Geçtiğimiz günlerde "Özledim" diyerek Mohammed Al Saloussi ile aşk yaşadığını duyuran Şeyma Subaşı, aşkına kavuştu. Sevgilisi ile Amerikan futbolu izlemeye giden Subaşı, bu anları sosyal medya hesabından yayınladı.
13.01.2021 Cadde
Şeyma Subaşı'ndan aşk pozu! Yeni sevgilisinin adını açıkladı
Şeyma Subaşı'ndan aşk pozu! Yeni sevgilisinin adını açıkladı Geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisiyle pozunu paylaşarak aşkını ilan eden Şeyma Subaşı'nın hayatındaki kişinin kim olduğu merak konusu olmuştu. Subaşı, son paylaşımında yeni aşkının adını paylaştı.
10.01.2021 Cadde
Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi ile ilgili şaşırtan iddia!
Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi ile ilgili şaşırtan iddia! Geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisiyle pozunu paylaşarak aşkını ilan eden Şeyma Subaşı'nın hayatındaki kişinin kim olduğu merak konusu olmuştu. Subaşı'nın yeni aşkının Mohammed Al Saloussi olduğu iddia edilirken ilginç bir detay ortaya çıktı.
7.01.2021 Cadde