Mondragon

Mondragon

Son dakika Mondragon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mondragon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mondragon haber sayfamızda...

Mondragon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.827 mondragon haberi bulunmuştur.
Stjepan Tomas, şampiyonluk favorisini açıkladı! Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı
Stjepan Tomas, şampiyonluk favorisini açıkladı! Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı Futbolculuk kariyerinde hem Fenerbahçe hem de Galatasaray forması giyen Stjepan Tomas, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken şampiyonluk favorisini de açıkladı.
21.03.2024 Galatasaray
SON DAKİKA HABERİ: Muslera, Türkiye'de kalıyor ama Galatasaray'da değil! İşte yeni takımı ve yıllık ücreti
SON DAKİKA HABERİ: Muslera, Türkiye'de kalıyor ama Galatasaray'da değil! İşte yeni takımı ve yıllık ücreti 2011-2012 sezonundan itibaren Galatasaray'ın kalesini koruyan ve sarı-kırmızılıların efsaneleri arasına adını yazdıran Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Uruguaylı kalecinin kariyerine Türkiye'de devam etmesi beklenirken sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Muslera'nın Trendyol 1. Lig ekibinde kariyerine devam edebileceği öne sürülürken yapılacak teklif de ortaya çıktı.
4.02.2024 Galatasaray
Sebastien Perez'den Arda Güler iddiası! 'Cengiz Ünder çoğu insanı şaşırttı'
Sebastien Perez'den Arda Güler iddiası! 'Cengiz Ünder çoğu insanı şaşırttı' Sarı-kırmızılı takımın unutulmaz isimlerinden olan Sebastien Perez hem kariyeri hem gündem hakkında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin yeni transferi Cengiz Ünder için dikkat çeken sözler sarf eden Perez Arda Güler için sürpriz bir iddiada bulundu.
26.08.2023 Galatasaray
Faryd Mondragon ile Fernando Muslera maçı beraber izledi
Faryd Mondragon ile Fernando Muslera maçı beraber izledi Galatasaray'ın efsane kalecilerinden Faryd Mondragon ve eşi, Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ile birlikte Ofspor maçını tribünden takip etti.
8.11.2022 Galatasaray
Galatasaray kalecisi Muslera'dan şaşırtan itiraf!
Galatasaray kalecisi Muslera'dan şaşırtan itiraf! Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi, sarı-kırmızılı kulüpteki kariyeriyle ilgili kulüp televizyonuna dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
12.05.2022 Galatasaray
James Rodriguez Galatasaray yolunda
James Rodriguez Galatasaray yolunda Katar Ligi ekiplerinden Al-Rayyan SC'de forma giyen yıldız oyuncu James Rodriguez'in Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi.
26.02.2022 Galatasaray
Fernando Muslera'dan Mondragon paylaşımı
Fernando Muslera'dan Mondragon paylaşımı Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi ve kaptanı Fernando Muslera, maçın yayıncı kuruluş spikerinin bir pozisyonda kendisine Mondragon diye hitap etmesiyle ilgili paylaşım yaptı.
1.10.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray'da Muslera Süper Lig tarihine geçti!
Son dakika - Galatasaray'da Muslera Süper Lig tarihine geçti! Süper Lig'de Galatasaray, BB Erzurumspor'u evinde konuk etti. Galatasaray kalecisi Muslera Süper Lig tarihine geçti.
27.02.2021 Galatasaray
Muslera, Süper Lig'de 300. maçına çıkıyor
Muslera, Süper Lig'de 300. maçına çıkıyor Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Süper Lig'de 300. maçına çıkmaya hazırlanıyor.
26.02.2021 Galatasaray
Volkan Demirel: ‘Yeni bir seriye başlayacağız’
Volkan Demirel: ‘Yeni bir seriye başlayacağız’ Volkan Demirel, Mehmet Yozgatlı, Mehmet Aurelio ve Selçuk Şahin, sarı-lacivertli taraftara seslendi. Derbide gülen taraf olacaklarını söyleyen Volkan Demirel, “Şimdi 20 senelik yeni bir seriye başlayacağız” dedi
6.02.2021 Fenerbahçe
Galatasaray'ın 5. Nijeryalı futbolcusu Etebo
Galatasaray'ın 5. Nijeryalı futbolcusu Etebo Galatasaray'ın İngiltere Championship ekiplerinden Stoke City'den kiraladığı Oghenekaro Etebo, sarı-kırmızılı takımda forma giyecek 5. Nijeryalı futbolcu olacak.
10.09.2020 Galatasaray
Mert Nobre açıkladı: Alex'in planında Fenerbahçe var...
Mert Nobre açıkladı: Alex'in planında Fenerbahçe var... Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mert Nobre, Alex de Souza'nın düşüncesinde sarı-lacivertli camiada görev almak olduğunu söyledi.
3.09.2020 Gençlerbirliği
Mondragon, Independiente'nin uluslararası ilişkiler direktörü oldu
Mondragon, Independiente'nin uluslararası ilişkiler direktörü oldu   Galatasaray'ın Kolombiyalı eski kalecisi Mondragon, Arjantin Birinci Futbol Ligi ekibi Independiente'nin uluslararası ilişkiler direktörü oldu.
28.08.2020 Galatasaray
Selçuk İnan kendini nasıl hatırlatacak?
Selçuk İnan kendini nasıl hatırlatacak? Türk futbolundan bir yıldız daha kaydı, Selçuk İnan futbolu bıraktı. İyisiyle kötüsüyle sevinciyle hüznüyle kalbimizde yer etti kendisi. Aradan yıllar geçse de kendisini konuşacağımız Selçuk İnan bize kendisini nasıl hatırlatacak?
22.07.2020 Spor
Türk futbolundan Selçuk İnan geçti
Türk futbolundan Selçuk İnan geçti Galatasaray formasıyla 35 yaşında futbolu bırakan Selçuk İnan, 20 yıl süren kariyerinde Türk futboluna derin izler bıraktı.
19.07.2020 Galatasaray
Galatasaray, Mondragon'un doğum gününü kutladı
Galatasaray, Mondragon'un doğum gününü kutladı Galatasaray Kulübü, eski kalecilerinden Kolombiyalı Faryd Mondragon'un doğum gününü kutladı.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray, Rize'de 3 puandan fazlasını kaybetti
Galatasaray, Rize'de 3 puandan fazlasını kaybetti Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a yenilen Galatasaray, şampiyonluk yarışında ciddi yara alırken, kalecisi Fernando Muslera'yı da kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.
30.06.2020 Galatasaray
Ümir Özat'tan teklif açıklaması! Abdullah Avcı, Erol Bulut ve Ersun Yanal...
Ümir Özat'tan teklif açıklaması! Abdullah Avcı, Erol Bulut ve Ersun Yanal... Eski Fenerbahçeli futbolcu Ümit Özat, Skorer Instagram hesabının canlı yayınında soruları yanıtladı. Özat liglerin kesinlikle oynanması gerektiğini vurguladı. Gelen tekliflerle ilgili konuşan Özat, Fenerbahçe ile ismi anılan Abdullah Avcı ve Erol Bulut'u yorumladı. Özat, "Fenerbahçe seneye şampiyon olamazsa başkan aldığı oyun yarısını alamaz" dedi. Öte yandan Özat, 'Galatasaray'a antrenör olur musun?' sorusunu cevapladı...
30.06.2020 Fenerbahçe
Selçuk İnan'dan emeklilik açıklaması
Selçuk İnan'dan emeklilik açıklaması Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan bu sezon oynadığı futbolu kendisine yakıştıramadığını söylerken emeklilikle ilgili olarak, "İnsanlar istiyorlar diye futbolu bırakmak istemiyorum. Bırakmaya henüz hazır değilim. Yaşıtlarım hâlâ oynuyorlar" ifadelerini kullandı.
30.06.2020 Galatasaray
Kolombiya’dan Falcao yorumları...
Kolombiya’dan Falcao yorumları... Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin canlı yayınlandığı Kolombiya’da internet siteleri ve sosyal medya üzerinden futbolseverler, karşılaşma ile ilgili görüşlerini paylaştı, Radamel Falcao’nun performansını yorumladı.
30.06.2020 Galatasaray
Mondragon'dan Falcao paylaşımı geldi
Mondragon'dan Falcao paylaşımı geldi Uzun bir dönem Galatasaray forması giyen kaleci Mondragon sosyal medya hesabından vatandaşı Falcao'yu paylaştı.
30.06.2020 Galatasaray
Victoria: Falcao çok gol atar
Victoria: Falcao çok gol atar Galatasaray'ın eski Kolombiyalı sol beki Victoria vatandaşı Falcao ile ilgili iddialı konuştu.
30.06.2020 Galatasaray
Falcao, Galatasaray'ın 6. Kolombiyalı oyuncusu
Falcao, Galatasaray'ın 6. Kolombiyalı oyuncusu Fransa'nın Monaco ekibinden transfer edilen Radamel Falcao, sarı-kırmızılı takımın 6. Kolombiyalı futbolcusu oldu. Sarı-kırmızılılar, 1959 sezonundan bugüne kadar 45 ülkeden 160 yabancı oyuncuyu kadrosuna dahil etti.
30.06.2020 Galatasaray
Kolombiya’da Falcao sesleri! Böyle gördüler...
Kolombiya’da Falcao sesleri! Böyle gördüler... Galatasaray’ın gündemi sarsan Radamel Falcao hareketi, dünyada da yankılanıyor. AS Gazetesi, Kolombiyalı golcünün kulüp tarihindeki yeni bir dünya yıldızı olduğunu vurguladı.
30.06.2020 Galatasaray
Okan Kocuk: Bursaspor’un en iyi transferi Samet Aybaba!
Okan Kocuk: Bursaspor’un en iyi transferi Samet Aybaba! Bursaspor’un başarılı kalecisi Okan Kocuk, Antalya kampında özel açıklamalar yaptı. Altyapıya verdiği önem nedeniyle Samet Aybaba’nın kulübe çok büyük katkı sağladığını belirten Kocuk, “Bursaspor’un en iyi transferi Samet Aybaba” ifadelerini kullandı. Kocuk ayrıca iyi bir vatandaş olmanın da iyi bir futbolcu olmaktan daha önemli olduğunu söyledi.
11.01.2019 BursaSpor

Benzer Haber Etiketleri

Mondragon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.