Montero

Montero

Son dakika montero haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan montero gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan montero haber sayfamızda...

Montero

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 768 montero haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta tarihe geçecek yaprak dökümü! Fernando Santos tam 10 ismin üstünü çizdi
Beşiktaş'ta tarihe geçecek yaprak dökümü! Fernando Santos tam 10 ismin üstünü çizdi Trendyol Süper Lig'de çalkantılı bir sezon geçiren Beşiktaş, son olarak evinde Galatasaray'a mağlup oldu. Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmek isteyen siyah-beyazlılar, yaz transfer döneminde tam 10 oyuncusuyla yollarını ayırarak tarihi bir revizyona gitmeyi planlıyor.
7.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta dev operasyon! 9 ayrılık kararı
Beşiktaş'ta dev operasyon! 9 ayrılık kararı Beşiktaş’ta yeni sezon planlaması doğrultusunda yabancı kadrosu büyük ölçüde değişecek.
6.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 8 isimle yollar ayrılıyor! Yeni sezona değişen kadro
Beşiktaş'ta 8 isimle yollar ayrılıyor! Yeni sezona değişen kadro Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için kontenjanda yer açmak zorunda olan Beşiktaş şimdiden çalışmalara başladı.
23.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş, Montero'nun Arouca'ya kiralandığını açıkladı
Beşiktaş, Montero'nun Arouca'ya kiralandığını açıkladı Beşiktaş'ın İspanyol stoperi Francisco Montero, Arouca'ya kiralandı.
28.08.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta ayrılık! Yeni takımı belli oldu
Beşiktaş'ta ayrılık! Yeni takımı belli oldu Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen Montero yollar ayrılıyor. İşte 24 yaşındaki futbolcunun yeni takımı.
28.08.2023 Beşiktaş
ÖZEL | Beşiktaş'ta büyük tehlike kapıda! Salih Uçan ve Cenk Tosun...
ÖZEL | Beşiktaş'ta büyük tehlike kapıda! Salih Uçan ve Cenk Tosun... Beşiktaş’ta 2024’te bitecek sözleşmeleri yenilenmeyen ve maaşlarında hala iyileştirme yapılmayan Cenk Tosun ve Salih Uçan’da tehlike büyük.
28.08.2023 Beşiktaş
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 Basketbol
Beşiktaş'ta şans bulamadı! Belçika'dan talip çıktı
Beşiktaş'ta şans bulamadı! Belçika'dan talip çıktı Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta yapılan transfer hamlesi sonrası forma şansı bulmakta zorlanan 24 yaşındaki oyuncuya sürpriz bir talip çıktı. Belçika ekibinin genç futbolcuyla ilgilendiği aktarıldı.
21.08.2023 Beşiktaş
Sergio Ramos'ta büyük kapışma! Galatasaray'ın teklifi belli oldu, Beşiktaş bir adım önde
Sergio Ramos'ta büyük kapışma! Galatasaray'ın teklifi belli oldu, Beşiktaş bir adım önde Galatasaray ile Beşiktaş, Rashica transferinin ardından bu kez ünlü İspanyol stoper Sergio Ramos için karşı karşıya geldi. Yıldız oyuncunun istediği rakam belli oldu.
19.08.2023 Galatasaray
Şenol Güneş stoper istedi! Biletleri kesilen iki oyuncuyu açıkladı
Şenol Güneş stoper istedi! Biletleri kesilen iki oyuncuyu açıkladı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Neftçi Bakü galibiyetini değerlendirirken, stoper transfer etmeleri gerektiğinin altını çizdi.
18.08.2023 Konferans Ligi
Şenol Güneş'ten Sergio Ramos cevabı! 'Bildiğim kadarıyla...'
Şenol Güneş'ten Sergio Ramos cevabı! 'Bildiğim kadarıyla...' Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Neftçi Bakü ile karşı karşıya gelecek. Oynanacak maç öncesi teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.
16.08.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'a 1.94'lük dev stoper! Teklif edilecek rakamı duyurdular
Beşiktaş'a 1.94'lük dev stoper! Teklif edilecek rakamı duyurdular Son olarak Ante Rebic'i kadrosuna katan Beşiktaş, transferde gaza bastı. Siyah-beyazlı ekibin, 1.94 boyundaki dev savunma oyuncusu için devrede olduğu öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş'ın söz konusu futbolcu için yapacağı teklif ortaya çıktı.
11.08.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ın Neftçi Bakü maçı kadrosu belli oldu!
Beşiktaş'ın Neftçi Bakü maçı kadrosu belli oldu! UEFA Konferans Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk maçında Neftçi Bakü ile karşılaşacak olan Beşiktaş'oın kamp kadrosu belli oldu.
9.08.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'taki Talisca gerçeklerini canlı yayında duyurdu! Şenol Güneş'ten çok konuşulacak transfer tavsiyesi
Beşiktaş'taki Talisca gerçeklerini canlı yayında duyurdu! Şenol Güneş'ten çok konuşulacak transfer tavsiyesi Kadrosunu Emrecan Bulut, Daniel Amartey, Jean Onana ve Ante Rebic ile güçlendiren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gazeteci Serdar Sarıdağ, siyah-beyazlıların transfer gündemini Skorer TV'de değerlendirdi. Sarıdağ, Beşiktaş'ın peşinden koştuğu yıldız ismi açıklarken Anderson Talsica konusunda yaşananları anlattı.
8.08.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Montero'nun geleceği belli oluyor!
Beşiktaş'ta Montero'nun geleceği belli oluyor! Yeni sezon için hazırlıklarını hız kesmeden sürdüren Beşiktaş'ta Montero'nun geleceği belli olmaya başladı. İşte detaylar...
8.08.2023 Beşiktaş
Şenol Güneş: Talisca özlediğini ve gelmek istediğini söyledi
Şenol Güneş: Talisca özlediğini ve gelmek istediğini söyledi Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş, Brezilyalı yıldızla görüştüğünü bildirdi, “Talisca özlediğini ve gelmek istediğini söyledi ama 10 milyon eurodan aşağı değil. İstemek başka, ekonomi başka bir şey” dedi.
8.08.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ante Rebic, UEFA listesine dahil edildi
Beşiktaş'ta Ante Rebic, UEFA listesine dahil edildi UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Neftçi Bakü ile eşleşen Beşiktaş, kadrosunu UEFA'ya bildirdi.
5.08.2023 Beşiktaş
Şenol Güneş: Mutsuz değilim
Şenol Güneş: Mutsuz değilim Beşiktaş’ın teknik patronu Şenol Güneş, yönetimin transferde elinden geleni yaptığını ifade etti, “Benim bir sorunum yok. Mutsuz değilim. Hakkımda bazı şeyler çarpıtılarak veriliyor. Beşiktaş taraftarları sakin olsun. Ben iyiyim” dedi.
27.07.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Şenol Güneş transferi açıkladı! Ceyhun Kazancı ve Romain Saiss cevabı
Beşiktaş'ta Şenol Güneş transferi açıkladı! Ceyhun Kazancı ve Romain Saiss cevabı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki Tirana maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.
27.07.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'den Cengiz Ünder'e 4 yıllık sözleşme teklifi! Bonservisi ortaya çıktı
Fenerbahçe'den Cengiz Ünder'e 4 yıllık sözleşme teklifi! Bonservisi ortaya çıktı Wilfried Zaha'yı ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, milli futbolcu Cengiz Ünder'in kapısını çaldı. Yıldız oyuncuya ödenecek bonservis bedeli de belli oldu.
26.07.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Francisco Montero'nun maaşı sorun yarattı! Cenk Tosun, Salih Uçan ve Mert Günok'a bedel
Beşiktaş'ta Francisco Montero'nun maaşı sorun yarattı! Cenk Tosun, Salih Uçan ve Mert Günok'a bedel Kartal’da Cenk Tosun, Mert Günok ve Salih Uçan yeni sözleşme ve acil iyileştirme bekliyor. Yıllık garanti ücreti 850 bin euro (25 milyon lira) olan Montero, üç futbolcunun toplamı kadar kazanıyor.
26.07.2023 Beşiktaş
Saliha Şahin: Siz kimi küçümsüyorsunuz biz Türkiye'yiz | Sadece maç bitsin istedim
Saliha Şahin: Siz kimi küçümsüyorsunuz biz Türkiye'yiz | Sadece maç bitsin istedim Filenin Sultanları'nın yıldızı Saliha Şahin, VNL şampiyonluğu sonrası Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Brezilya maçındaki gerginliğin perde arkasını açıklayan Saliha, Santarelli hakkında konuştu. Şampiyonluk maçındaki duygularını anlatan yıldız smaçör, programın 'İtiraf serisi' bölümünde Ebrar Karakurt, Cansu Özbay, Elif Şahin ve Vargas hakkındaki sorulara cevap verdi.
30.07.2023 Voleybol
Fenerbahçe'den transferde inanılmaz kazanç! Kasaya giren miktar dudak uçuklattı
Fenerbahçe'den transferde inanılmaz kazanç! Kasaya giren miktar dudak uçuklattı Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Takıma katılan futbolcular ile dikkat çeken sarı-lacivertli ekip, öte yandan takımdan ayrılan oyuncuların kazandırdığı bonservis ücretleri ile de dikkat çekti. İşte Fenerbahçe'nin bu yaz transfer sezonunda şu ana kadar kasasına giren toplam bonservis bedeli...
25.07.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Francisco Montero’ya gün doğdu
Beşiktaş'ta Francisco Montero’ya gün doğdu Beşiktaş’ta Saiss’in resmen ayrılması ve trafik magandasının saldırısına uğrayan Emrecan’ın ilk yarıyı kapatması, kiralık gönderilmesi beklenen İspanyol stoperin kadroda kalma şansını bir hayli artırdı.
25.07.2023 Beşiktaş
Beşiktaş’ta Almanya kampının yıldızı Burak Yılmaz!
Beşiktaş’ta Almanya kampının yıldızı Burak Yılmaz! Almanya kampını geride bırakan Beşiktaş’ta teknik ekibe yeni katılan çiçeği burnunda antrenör Burak Yılmaz performansıyla öne çıktı. Genç antrenörün hem takımla kurduğu yakın diyalog hem de Şenol Güneş’e verdiği destek gözlerden kaçmadı.
23.07.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Montero ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.